2009 Temmuz Anne adayları burada bulusalim...(ARŞİV)

iyi geceler kızlar ben gidiyorum uyumaya sabah erken kalktım öptüm sizzziii.bebişlerimizle tatlı uykular....bir vücutta 2 yürek çarpıyor allahım ne büyük kudretin yarabbim sana binlerce şükürler olsun....:Saruboceq::Saruboceq:
 
korkma sen :))
bu hafataya kadar verilmediyse bundan sonra da verilmez inşallah .. çünkü 32. haftaya kadar 2 yada 3 hafta arayla 2 gün arka arkaya vuruluyorsun ..
Allah mecbur bırakmasın ama eksikliğin de göstermesin dr.un , ilacın , iğnenin vs ...

sana da iyi geceler
anlaşılan tükkanı ben kapıycam :))
 
Ve bende tükkanı açıcam sanırımm... Günaydın güzel anneler, cidden bu haftayı bitirdigimize ben 2 kat sevinmeye basladım umarım gelecek hafta süt liman güzel bi hafta geciriris ve boyle olumsuz seyler yazmak ve okumak zorunda kalmayıssss
 
herkese gunaydın ve hepımıze gecmıs olsun nazara geldık kursun falan dokturelım en ıyısı....-tatlicadiarzu-
lutfen herkez kendıne dıkkat etsın son 2 ayımız kaldı bıraz daha sabır:Saruboceq:
 


geçmiş olsun tatlım Şenizinşallah şu günleri atlatım bebişimizi kollarımıza alıcazz reflüde kötü az çok arada bendede oluyoda şuan azmadı allahıma şükürrr inşllahh bide onla uğraşmayım dimi-tatlicadiarzu-
 

hurıcım sen turkıye hastanesıne gıdıyosun yanılmıyosan
muayene ve dogum ucretlerı ne kadar bana bılgı verırmısın?a.s.
 
günaydın ,hafta biti sayılır.bugüğn bend e32. doldurdum sata göre.
alalh hepimzie zamanında güle ve sağlıklı hayrılı doğumalr nasip etisn.
geçmişi okuyacğaım.inşallah güzel haberler vardır.
 
hurıcım sen turkıye hastanesıne gıdıyosun yanılmıyosan
muayene ve dogum ucretlerı ne kadar bana bılgı verırmısın?a.s.

Günaydın. ben de türkiye hastanesine gidiyorum. ama özel sağlık sigortası olduğu için 8 lira felan ödüyorum muayenede. sanırım 100 tl gibi bir rakam ya da 80 de olabilir. ama ikisinden biri 80 olma ihtimali daha yüksek.
 
günaydın bayanlar....

nasılsınız? daha geçmişi okuyamadım.... sabah tartıya çıkınca moralim bozuldu. toplam17 kilo aldım. valla herhalde 100 ü görcem .... tabiki herşeyden önce bebişimin sağlığı geliyor.onlar iyi olsunlarda doğum sonrası başlarız hemen spora
 

gunaydın canım pekı dogum ücretleri hakkında bı bılgın varmı?
 

günaydın canım kiloyuda hiç takma inşallah onuda burda hep beraber bir birimize danışarak destekleyerek vericez hele bi kuzularımız gelsinn:1hug::asigim:
 
günaydın fıstık anneler ve mmmmmm tatlı mı tatlı kuzucuklarıııııŞeniz

biz kızımla uyuyamadık ve erkenden geldik bugünnn
 
Günaydın annişler nasılsınız bakalım maşallah hepiniz iyisiniz moraller yerinde haftasonuna geldik
Yarın bizim görüş günümüz çok mutluyuz Paşamı özledim yarınki muayneden sonra artık 15te bir gidicez o yüzden daha çok mutluyum :teytey::teytey:
Hayırlı Cumalar Allah tüm açılan gönüllerin ellerin dualarını kabul eylesin yavrularımızı sağlıkla sıhhatle kucağımıza almamızı nasip eylesin :Saruboceq:
 
Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…