2009 Temmuz Anne adayları burada bulusalim...(ARŞİV)

hayırlısıyla hepımız 35.haftayı tamamlasak gerısı gelır ınsallah.
bızde ıyıyız canım ama benımde akıntı sorunum var halen gecmedı.
pazartesı kontrolumuz var bakalım doktorumuz ne dıcek.:1closedeyes:

iyi olduğuna sevindim canım akıntı hallolur fitille felan inşallah güzel haberlerle gelirsinŞeniz
dilara ve jasmincin dikkat edin kızlar kendinize yormayın kendinizi sabır az kaldı artık geçicek bu günler
comebaby de inş vaktinde alır kızlarını kucağına kasılmöaları geçerde
bugün ben hastanede sezeryandan yeni çıkmış bir bayan gördüm valla çok iyiydi hiç kokrkmadım tabii herkez bir olmaz ama3 saat sonra hemen yürüttüler anneyi bebekte sürekli uyudu emzirmeye çalışıyorlar ama bebek gözlerini açamıyordu


sağol canım inşallah şu zamanı hayırlısıyla bi atlatsak canım sezaryanda bende öyleydim 4 saat sonra kaldırmışlardı ilk kalkış zor gerisi kolayy bebişin mis gibi kolarında:asigim:

sezeryan olacaklar gününüze dikkat edin yengemin kardeşi doğıum yaptı bebişi nerdeyse 15 gün önce almışlar çocuk zor toparlandı


evet canım benim normal doğumum 4 temmuza geliyo doktorde biz haziranın 25 kadar bekleyelim dedi ne kadar durursa okadar iyi dedi inşallah kuzucuğum durur:asigim:
Ay Dilaracım çok geçmiş olsun. Valla dehşet içinde okudum sanki kendim yaşamışım gibi. Yat dinlen. Öyle misafirlikleri azalt biraz. Uzanmaya çalış. Şurada ne kaldı ki zaten di mi?



Bol su için. Az sıvı tüketmekten oluyor galiba. Geçmiş olsun sana da canım.
Bu haftada bebeğin ters olması da normal. Bana dr 29. haftada döner, pozisyon değiştirir merak etme demişti. Nitekim döndü zaten. Bebeklerin %3'ü ters dururmuş. %97'ye girerse seninki de dönecektir.



Ben uzaydan gelmiş gibi hissettim bir an. Ne saldırısı oldu haberim yok.



AKıntı ileriki haftalarda gayet nomal canım. Hatta sonlara doğru daha da artacakmış.

sağol canım inşallah atlatcam dinlencem zaten misafirleri atlattım hepsi geldiler gittiler bende artık istirat edim:1hug:
 
dilara sen yaşadığın için tecrübelisin ne güzel başına gelecekleri biliyorsuniyi veya kötü
 
kızlarrr selammm hepinizi çok özledim bennn uzun zaman oldu girmeyeli pc im bozuk ondan giremiyorum
benimde oğluşum oluyoooo
hoşgeldin canım valla çok merak ettik senide.oğluşun olacakmış gözün aydın ama ben seninde kızın olacak siye bekliyodum seninkide bi türlü göstermiyoduya .geç gösterenlerin hep kızı çıktı çünkü.neyse sağlıkla gelsin oğluşun inşallah.çok ara vermezsin inşallah

DİLARACIM ÇOK GEÇMİŞ OLSUN BENDE DOKTORDAN GELDİM ŞİMDİ İKİ GÖZÜM İKİ ÇEŞME AĞLADIM MORELİM BOZULDU BEBEĞİM HALA TERS VE ÜSTÜNE BEBEĞİN SUYUNDA AZALMA VAR DEDİ BESLENME ŞEKLİNE BAKMAMIZ GEREKLİ DEDİ BENİ ULTRASONA GÖNDERDİ ORDA DA ALLAHIMA ŞÜKÜR İYİ ÇIKTI AMA BENİM İÇİM BOZULDU BİR KERE senağlama
sanada çok geçmiş olsun canım ya inşallah biran önce toparlarsınız
 
bende ilacı eşime söledim bi baktıracak burdada inşallah bulunur yaaaa
birlikten kuvvet doğar arkadaşlar olmaz demeyin herkez sorsun soruştursun
bu bizimde başımıza gelebilirdi unutmayalım
 
herkese merhaba....
comebaby canım çok geçmiş olsun ilaç ın bulunmasına sevindim şimdi gördüm umaım herşey yolundadır... hepinizi çok özledimm...

evet canım bir kutu bulundu ama yeterli değil .. çünkü doğuma kadar kullanması gerekn bir fitil ve elde olanları da en etkin ve ekonomik bir şekilde kullanacakmış dr.unun drektifleri dahilinde ..
o yüzden kaç kutu bulunursa o kadar rahatlayacaklar .. inşallah şöyle 3-5 kutu bulunur da en azından 32yi görene kadar felan idare eder ..


Kızlar acaba site operatörlerinden rica edilse kocaman harflerle her ay paylaşım sitesine ENDOL FİTİL İHTİYACI yazdırsak mutlaka dönüş olur kısa sürede daha fazla

Star dust sitede kocamn bir başlık açsan acil aranıyor diye
sürekli güncel tuttardık
allahım come baby ve bebekerline yarıdm etsin

haklısınız kızlar .. benim de biraz batmalarım olduğu ve istirahat modunda olduğum için uzun süre bulunamıyorum , yeni gördüm yazdıklarınızı .. heme şimdi açıcam bir başlık cevap bulabileceğimi düşündüğüm tüm başlıklara ..

Tam çıkarken okudum comebaby ve bebeklerne allahım bir an once şifa versin, kolay ve güzel tabi zamanında bir dogum nasip etsin bende bizim ordaki eczanelere bakcam :Saruboceq:


Karencimm masallah bebişine tatlımmmm, her mesajı okuyamadım resmi de tam göremedim artk yarın detaylı yazarımmm

Canım sıkıldı hem deÇok sİteye grİemİyorudm.
Zuzuzmdan duyudm ,
allahım ne olur bebeklerİne ve arkdaŞımıza Şİfa verİsn.
Rabbİm, kucaĞına saĞlıkla alıp Çıkmak nasİp etsİn.
El kol baĞlıyız ya snİr oldum Şİmdİ.
Comebabay İzmİrde deĞİl mİ Öyle hatırlıyorum

hayır canım , o istanbulda oturuyor , izmirde oturan benim ...

Kıslar selam bende soruşturuyorum naprosyn diye bir fitil varmış muadili sanırım o olmazmı diyo herkes bi sorsanız comebabye gene sorduruyorum yarın haber gelcek umarım buluruz kaç kutu lazım acaba bi tane adanadan geliyo sibelden saolsun kaydirigubbakcemile5
Kıslar küçük şehirlerde olan arkadaşlarımız sizde ümit daha fazla sizler soruşturun lütfen hiç ummadığınız bir eczanede olabilir Mevlam yavrularını ona bağışlasın sağlıkla alsın kucağına inş. dualarımız onlarla :Saruboceq:

canım muadili olmuyomuş , sordum kendisine .. dr. o fitilden başkası olmayacak demiş .. sanırım ne kadar muadili de olsa etken maddesi farklı olabiliyor ya birinden diğerine göre yada yan etkileri felan , ne biliim , diğer türlü neden ısrarcı olsunlar .. keşke muadili geçerli olsaydı o zaman bir kaç tane muadil fitil var Endol yerine ..
küçük şehirler konusunda haklısın , oralardan daha fazla bulunabiliyor ..


allah yardımcısı olsun canım yaa en azından 32 haftayı bi geçseler kuzucuklar inşallah iyidir bebişler ve kedisii star_dust geçmiş olsun de tatlımm:teselli:

bugün bayagı bır telaslı yazılmıs satırlar.
comebaby nin inşallah kasılmaları gecer.saglıklı bır sekılde bebıslerını zamanında kucagına alır ınsallah.fitili bende sorayım bakalım bulabılcekmıyım.
dilaracım gecmıs olsun sanada canım.bol bol istiharat et insalalh bır daha tekrarlamaz.
jasmincim sanada gecmıs olsun canım.ama ultrasonda bebegının ıyı cıkmısı cok ıyı canım ınslalh bır daha herhangı bır aksılık cıkmaz.
kıslar bu arada bu suyun azalmasının anlasılır bır yolu varmı acaba?akıntıyla felan ılgısı olabılırmı?

comanbaby çok geçmiş olsun yazıyorum devamlı ama ileti gelmiyor çatlacam burda ya öf . endol fitili aile büyüklerinin ecz. dolaplarına bakmak lazım çünkü eski bi ilaçtır romatizmal ağrılar için kullanırlar genelde .birde eğer ilaç piyasada yoksa eczaneler reçete için saklar eğer ellerinde varsa bir iki reçete kaçırmamak için yani belki bir kaç eczaneye durumun vahimliği söylense onlarda arkadaşlarına fln sorar araştırır .ALLAH yardımcısı olsun . neden böyle önemli ilaçlar üretimde gecikirki hep sinir olmuşumdur bu duruma .benneyaptımki

geçmiş olsun dileklerinizi hep ilettim ,, bunları da ileticem ..
Allah onun ve biricik kızlarının yardımcısı olsun ..
 
kıslar dilara jasmin çok geçmiş olsun aman dikkat demekki artık daha dikkatli olmamız lazım
çok zorlamayın kendinizi bol istirahat bol sıvı tüketimine devam siz iyi olun moraliniz yüksek olsunki kuzularda keyiflensin a.s.
 
selam karen bende kuzenle konuşuyorum bakayım dedim
dilara felan gelmiş dikkatli olmamız lazım son dönemeç zorlu geçicek sanırım hepimiz için
 
selam karen bende kuzenle konuşuyorum bakayım dedim
dilara felan gelmiş dikkatli olmamız lazım son dönemeç zorlu geçicek sanırım hepimiz için

selam gaydincim,:) hakkaten geceleri takılmazdın sen..işyerinden katılanlar topluluğundansın şimdilik canım..kız yoksa izne ayrılınca hiç girmicen mi topiğe..sakın ha, tamam mı topiği kimsesiz bırakmıyalım zaten bugünlerde hiç tadımız yok..katılımda canlı değil..


evet hepimizin çok daha dikkatli olması gereken b döneme girdik..yani nerdeyse geri sayım..
 
hepinize çok teşekkür ederim kızlarr şimdilik iyiyim öyleye kadar uyudum biraz daha gelmiş sonra gittim doktora ve suyumda azalma varmış istirat verdi ilaç verdi gönderdi salı gününe kadar idare edeyim salı günü kendi doktoruma gözükçem:nazar:

sen kendi doktorunun dediğine bak ben bu yüzden hastane değiştirdim geçen ay..
hamile olduğumu öğrendiğim andan itibaren aynı hastane aynı doktora gidiyordum,sonra geçen ay değil önceki muaynemde eşimle gittik doktor dedi ki suyun azalmış dinleneceksin bol bol su içeceksin hiç bir belirti yoktu ama beni bi telaş almıştı 15 gün sonra gel dedi.aradan 10 gün geçti ben dayanamadım tabi içim içimi yiyiyor sağlık ocağına gittim sağlık ocağında doktor yok öyle bişey suyun gayet normal bebek çok iyi dedi.aynı gün sağlık ocağından çıktım aklıma geldi eee 10 gün oldu şu an gitsem doktoruma ödeme yapmayacağım 10 günü geçmezse ödeme yapmıyorsun ya hani. gittim doğru doktoruma hani ben düzeldim emin olmak için...
niye geldin dedi ben sana 15 gün sonra gel demedim mi bari salı günü gelseydin(12. gün) dedim hep aklım bebeğin suyunda aklıma takıldı sağlık ocağına gittim suyu normal deyince emin olamadım size geldim dedim.
baktı ultrasonda dedi ki ben sana suyu az dememiştim ki zaten suyu sınırda demiştim dedi.yani yalan söyledi.çok güvendiğim bal kaymak dediğim doktor bana yalan söyled beni sezeryana almak için yol yaptığını düşündüm.zaten doğru dürüst bakmadı bana....
çıktım eşimi aradım doktor bize ne demişti 10 gün önce suyun az demişti dedi.tamam aşkım ben hastane değiştiriyorum eve gidip araştırıcam dedim.şu an türkiye hastanesine gidiyorum ....
 
sen kendi doktorunun dediğine bak ben bu yüzden hastane değiştirdim geçen ay..
hamile olduğumu öğrendiğim andan itibaren aynı hastane aynı doktora gidiyordum,sonra geçen ay değil önceki muaynemde eşimle gittik doktor dedi ki suyun azalmış dinleneceksin bol bol su içeceksin hiç bir belirti yoktu ama beni bi telaş almıştı 15 gün sonra gel dedi.aradan 10 gün geçti ben dayanamadım tabi içim içimi yiyiyor sağlık ocağına gittim sağlık ocağında doktor yok öyle bişey suyun gayet normal bebek çok iyi dedi.aynı gün sağlık ocağından çıktım aklıma geldi eee 10 gün oldu şu an gitsem doktoruma ödeme yapmayacağım 10 günü geçmezse ödeme yapmıyorsun ya hani. gittim doğru doktoruma hani ben düzeldim emin olmak için...
niye geldin dedi ben sana 15 gün sonra gel demedim mi bari salı günü gelseydin(12. gün) dedim hep aklım bebeğin suyunda aklıma takıldı sağlık ocağına gittim suyu normal deyince emin olamadım size geldim dedim.
baktı ultrasonda dedi ki ben sana suyu az dememiştim ki zaten suyu sınırda demiştim dedi.yani yalan söyledi.çok güvendiğim bal kaymak dediğim doktor bana yalan söyled beni sezeryana almak için yol yaptığını düşündüm.zaten doğru dürüst bakmadı bana....
çıktım eşimi aradım doktor bize ne demişti 10 gün önce suyun az demişti dedi.tamam aşkım ben hastane değiştiriyorum eve gidip araştırıcam dedim.şu an türkiye hastanesine gidiyorum ....

doktorlara da bazen guven olmuyor maalesef.naniknanik
birisinin dedıgı dıgerını tutmuyor.
ALLAH hepımızın yardımcısı olsun hepımız saglıkla kolaylıkla bebıslerımızı kucagımıza alırız insallah.
pekı sımdı gıttıgın doktorun bebegın suyu hakkında ne dıyor?
 
inş bekleyecek melerğin diloşum sen hiç meraklanma annesi

inşallah canım hepimizin kuzuları iyi olacakk:Saruboceq:
dilara sen yaşadığın için tecrübelisin ne güzel başına gelecekleri biliyorsuniyi veya kötü

evet canım neler gelcek şuan biliyorum ve ameliyattan hiç korkmuyorum korkulcak bişey değil yani strese değmez ben sadece kızımı merak ediyorum nasıl kime benziyo huyu suyu nasıl olcak işte herşey baştan başlıcak sadece bu tatlı telaş var bende:)
kıslar dilara jasmin çok geçmiş olsun aman dikkat demekki artık daha dikkatli olmamız lazım
çok zorlamayın kendinizi bol istirahat bol sıvı tüketimine devam siz iyi olun moraliniz yüksek olsunki kuzularda keyiflensin a.s.


sağol canım şuan herşey yolunda salı günü gidicem bakalım inşallah iyidir bebişim şuan hareket halinde olduğu için telaş yapmıyorum:1hug:

sen kendi doktorunun dediğine bak ben bu yüzden hastane değiştirdim geçen ay..
hamile olduğumu öğrendiğim andan itibaren aynı hastane aynı doktora gidiyordum,sonra geçen ay değil önceki muaynemde eşimle gittik doktor dedi ki suyun azalmış dinleneceksin bol bol su içeceksin hiç bir belirti yoktu ama beni bi telaş almıştı 15 gün sonra gel dedi.aradan 10 gün geçti ben dayanamadım tabi içim içimi yiyiyor sağlık ocağına gittim sağlık ocağında doktor yok öyle bişey suyun gayet normal bebek çok iyi dedi.aynı gün sağlık ocağından çıktım aklıma geldi eee 10 gün oldu şu an gitsem doktoruma ödeme yapmayacağım 10 günü geçmezse ödeme yapmıyorsun ya hani. gittim doğru doktoruma hani ben düzeldim emin olmak için...
niye geldin dedi ben sana 15 gün sonra gel demedim mi bari salı günü gelseydin(12. gün) dedim hep aklım bebeğin suyunda aklıma takıldı sağlık ocağına gittim suyu normal deyince emin olamadım size geldim dedim.
baktı ultrasonda dedi ki ben sana suyu az dememiştim ki zaten suyu sınırda demiştim dedi.yani yalan söyledi.çok güvendiğim bal kaymak dediğim doktor bana yalan söyled beni sezeryana almak için yol yaptığını düşündüm.zaten doğru dürüst bakmadı bana....
çıktım eşimi aradım doktor bize ne demişti 10 gün önce suyun az demişti dedi.tamam aşkım ben hastane değiştiriyorum eve gidip araştırıcam dedim.şu an türkiye hastanesine gidiyorum ....

tabiki kendi doktoruma gidicem canım malesef izine çıkmış 1 haftalık bana cuma günü gelmemi söylemişti bende iyiki bugünden aradım yoksa yarın nasılsa randevum var deyip aramadan gidecektim:KK43: bu işler zor canım karar vermez doktor seçimi inşallah bebişlerimiz sağlıklı gelirde bişeycik olmaz hiç birimize:1hug:
 
doktorlara da bazen guven olmuyor maalesef.naniknanik
birisinin dedıgı dıgerını tutmuyor.
ALLAH hepımızın yardımcısı olsun hepımız saglıkla kolaylıkla bebıslerımızı kucagımıza alırız insallah.
pekı sımdı gıttıgın doktorun bebegın suyu hakkında ne dıyor?

suyuyla ilgili bir problemim yok yerimseniben türkiye hastanesine başladım ya aslında çok şükür benim hiç bir problemim yok uykusuzluk miğde bulantısı miğde yanması rahatsızlık gerginlik hiç bir şey tek problem 17 kilo aldım delikafaduldenyasakkelime sadece geçen hafta kum döktüm oda sancı falan yoktu sadece kanamam oldu hemen gittim zaten ilacımı aldım 4 gün lportakal suyu gibi tuvaletimi yaptım:eek::bbo: geçti bitti şu an bişeyim yok cumartesi de eminnönü yapabilirsem başkada bişey istemem hiç bir yere çıkmam artık yan gelip yatıp bebeğimi bekleyeceğim:CüvCüv::CüvCüv::CüvCüv:
bu arada benim kız hep solumda duruyo yaaaa :KK70:
 
Son düzenleme:
geçmiş olsun diloşum , huricim ..
hakkaten ne bu yaa :KK43:((
sürekli olumsuz şeyler duyar olduk bu haftalarda hepimizden ayrı sebeplerden ..
bir kara buluttur geziyor başımızda :KK43:(
inşallah bebişlerimiz riskli durumlarından kurtulur da biz de rahat nefes alırız ..
buluttan nem kapar olduk ..
misal , ben ..
1-2 haftadır reflüm yüzünden azğıma gelen acı su boğzımdan ağzıma kadar gelirse malese çıkarıyorum yediğim içtiklerimi .. akşam burada size mesaj yazmaya çalışırken de oldu aynısı , banyoya yetişemedim bile :KK43:((
sonra pedimde müthiş ıslaklık hissettim , ödüm koptu , acaba suyumdan mı geldi diye .. çünkü idrarımdan kaçırsam hissederdim ( çok afedersiniz ) öğürürken ..
sonra şu akciğer geliştirici ( malesef kortizonlu ) iğnemin ikinci dozunu vurulmaya gittik paşa paşa , tek seferde 2 ampül , toplam 8 ampül ..
eve geldiğimizde arabadan indim bi ara o kadar çok kasıldıki göbeğimin altı adımlarımı ancak atabildim ve eve gelir gelmez uzandım ..
dün iğneden sonra , 11 gibi , yavruşumun hareketlerini hissedemedim diye uyuyamamıştım 2-3 e kadar , sanırım o yüzden uykum yok yine ..
Allaha şükür bu gece biraz daha hareketli oğluşum düne göre ..
inşallah herşey daha güzel olacak hepimiz için ..
şu hafta bir geçse keşke ..
bir çoğumuzun ( ben dahil ) sevimsiz haberlerini okuyup evhamlandık hep ..
inşallah gelecek hafta daha güzel olacak ....
 
Son düzenleme:
bende şimdi şu akciğer geliştirici salak iğneden tırsmaya başladım :)))))))
ya eskiden iğne bilmem ne folik asit yok demir ilacımı varmış ya nadiren erken doğum olurken şimdi zamanında kimse doğurmuyor.nereye gidiyoruz böyle beeeaaaaaaaaaa
 
X