Ben geldimmmmmmmmmmm
habe veremedim akşam malesef kızıma gidemedim doktorumun işi çıkmıştı........
Bu akşam gitçem inşallah
Nur maŞallah gÖbÜŞÜne tatlım
nurrrrrr harika bir göbüşş buuuu:lepi:
maşallah çok yakışmış
ayrıca dağlar tepeler ve güneş pozunda bi harikaaaaakaydirigubbakcemile5kaydirigubbakcemile3
ayy çiçek canım ne harika bi doğum günü böylee rüya gibi olmuştur gerçektennnn:lepi:
pınarcım sağlıkla alırsın kuzunı kucağına inşallahhhh ayyy ne heyecanlısındır şimdi sen yaa:lepi:
çok öpüyorum canım seni ve defneyiiiiiŞeniz
sen bizi begenmiyormusun bakiim hııı confuse:dilcikar:
neden gelmiyosun artıksenağlama
senide hergün burda görmek istiyoruz canımŞeniz
ayrıca şeker için de çok geçmiş olsun yediklerine dikkat et canıma.s.
ya diloşum benim öyle sabaha karşı 2 kere oldu ikisinde de nasıl atmışım kendimi yataktan aşkımın da aklı başından gittikaydirigubbakcemile3
3. kramp da geçen gün kuaförde malum temizlik sırasında oldu kadın nasıl korktu yazık
nurrrrrr harika bir göbüşş buuuu:lepi:
maşallah çok yakışmış
ayrıca dağlar tepeler ve güneş pozunda bi harikaaaaakaydirigubbakcemile5kaydirigubbakcemile3
erken kalkmaya kalkmaya unutmusum canım valla nasıl bastırdı uyku bi taraftanda yağmurun sesi uyumuşum iştee affettttmirmirmirmir
ayyyyyyyy yaa kızın ne kadar tatlı yaaaaaaaaaaaa maşallah subhanallahhhhhhh yerim ben onu yerimmmmmmmmm
sen ne yaptın kolayladın mı işleriniiiŞeniz
sibelcim canım bence hemen başka bir doktora git ve iyice muayne ol için rahatlasın canım..
kesinlikle canımmmma.s
merhabaaa...............
ben geldimmm.... nasılsınızzz???umarım herkes iyidr.. geçmişe bakamadımm .nur maşallahh cnm göbüşüne.........
merhabaaa...............
ben geldimmm.... nasılsınızzz???umarım herkes iyidr.. geçmişe bakamadımm .nur maşallahh cnm göbüşüne.........
teşekkür ederim tatlımm vallahi küçükken hep bacaklarını ısırıyodumm kızımın cıbıl cıbıl gördünmü dayanamıyodumkaydirigubbakcemile3
ohh maşallah uyumuşta gelmiş bende diyorum işini yapıyo herhalde meğer şekerleme yapıyomuşsun yarasın bebişinekaydirigubbakcemile3
emelcim hayırdır canım nerelerdesin sennn inşallah bir sorun yokturrr
her hali bi başka çıkmış fıstığın maşallah canım minik kızın da ablasına benzer inşallah benim prensesim abisine benziyo galiba gerçi resmini çekemedi hemen kaçırıyo yüzünü ama gördüğümüz kadarıyla abisii:asigim:
işim çok yoktu sabah kalkınca halletmiştim o yüzden rahat rahat uyudum canım:lepi:
demetçim bana da puset oyuncağının adresini yollayabilir misin?
yüz olarak benziyo ablasına özellikle burun yapısını benzettim bakalım doğunca görücez zilloşumu :)
çoktan gönderdim canım profiline msj attımkaydirigubbakcemile5
demetcim senin oğluşunuda dün gördüm yazamadım ama pc de sorun vardı formatladık şimdik. maşallah tam artist valla çok yakışıklı maşallah
ama göremiyorum
sağol canım hoşgeldin nerelerdeydin bakalım
emelcim hayırdır canım nerelerdesin sennn inşallah bir sorun yokturrr
her hali bi başka çıkmış fıstığın maşallah canım minik kızın da ablasına benzer inşallah benim prensesim abisine benziyo galiba gerçi resmini çekemedi hemen kaçırıyo yüzünü ama gördüğümüz kadarıyla abisii:asigim:
işim çok yoktu sabah kalkınca halletmiştim o yüzden rahat rahat uyudum canım:lepi:
çok şükür ben ve bebeğimm iyiyizz.. tek problem 1 hafta sonra randevum olan hastane ile ilgili duyduğum kötü yorumlarr.. çok canımı sıktı.. nasıl giderim artık oraya.. ortada kaldımm kendimi yanlız ve kimsesiz hissettim sabahtan berii düşünüyorumm ama bişey bulamıyorumm........... umarım herkes iyidir...
çok şükür ben ve bebeğimm iyiyizz.. tek problem 1 hafta sonra randevum olan hastane ile ilgili duyduğum kötü yorumlarr.. çok canımı sıktı.. nasıl giderim artık oraya.. ortada kaldımm kendimi yanlız ve kimsesiz hissettim sabahtan berii düşünüyorumm ama bişey bulamıyorumm........... umarım herkes iyidir...
kızz ben sizi karıştırıyom hee ayrı ayrı geldiğinizdeeeeeekaydirigubbakcemile3:lepi:[/COLOR][/FONT][/B]