- 17 Kasım 2008
- 716
- 0
filiz nst de aç tok gıbı bır durum yok ben cumartesı gırdım.
saol canımyerimseniben
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
filiz nst de aç tok gıbı bır durum yok ben cumartesı gırdım.
evet canım ben senden 9 gün önceyim...benim daha yeni başladı...senin 19 gün var doğuma 37 haftan bitiyor gelse de bebişin zamanında gelmiş olur erken sayılmaz yani...sağlıkla gelsin hepimizin bebekleri...canim ya hadi senin 38+4 de benim daha 37+1. 19 gun var doguma. erken degil mi?
neyse gelirse de hos gelmis sefa getirmis.
sizi okumak cok keyifli bende ocak annesiyim ....heyecan doruktadır şimdi sizlerde 9 ay gecer son haftalar gecmez:ecrin_bebek:kiminiz yavrusunu kucagına alıcak kiminiz gün sayıyor :CüvCüv:allah dogum yapacakları bir avazda kurtarsın yeni annelere da bol sütlü geceler diliyorum
oh maşallah ne çok özlemişsiniz keşke bizimkide özlese
ya aslında neden okadar küçük çıktı anlamadım neyse
ha bu arada bende öle az boz değil 15 kilo aldım 86 yım bakma sen net çıkmamışta ondan öle gözüküyom
ipekcim biliyorum canım anne sütünün daha iyi olduğunu ama 1-2 haftaya kadar mecburen vericeem ama anne sütünüde kesmiyorum dayıyorum ikisinide ama inşallah bırakmaz kızım memeyi.
yaaa kızlar ben cmt NST ye giricem ama aç tok farkediyomu
gulistan gelmişsin...nekadar bizim hastanede.bide randevu almak gerekiyomu
gunaydın gecmıs olsun kıkole
kızısın çok tatlı allah bağışlasın sibel...ipekcim biliyorum canım anne sütünün daha iyi olduğunu ama 1-2 haftaya kadar mecburen vericeem ama anne sütünüde kesmiyorum dayıyorum ikisinide ama inşallah bırakmaz kızım memeyi.
1. aç karnı hastanelerde ne işin var zaten klava: karnın tok gez sonra tansiyonun düşecek düşecen oralarda tok giriliyor nst ye bana doktorum bişeyler yedinmi yemediysen karnını doyur bi bebeğin hareketlerine bakalım diyor hep aç karnı asla sokmuyor...aç karnıda olur bişey olmaz dese bile aç karnı ben kapıya çıkmam...delikafaduldenyaaa kızlar ben cmt NST ye giricem ama aç tok farkediyomu
gulistan gelmişsin...nekadar bizim hastanede.bide randevu almak gerekiyomu
sorma sorma bakalım bugün neler olacak....ben yine geri elim boş döneceğim onu biliyorum da ....sanmıyorum yatışımı falan yapsınlar...ay yarın bi çoğumuz son kontrollere gidicez haber haber üstüne olacakkaydirigubbakcemile5
huri nazlı bide sıla doğuradabilir artık hayırlısı
hemen güncelliycem canım şu geçmişin payını vereyim de kaydirigubbakcemile3huricim şekerim nar bekleyenler arasında ama ben onu demin doğum yapmışlarda okudum ayın 6 da doğum yapmış
haberin olsun
dayanamadın dimi benim gibi hemen parmaklarımın arasına kıstırırveririm yada hemen ğneyi elime alırım hiç canım kıymetli değildir yani de dikkat etmek lazım biraz kanlarımız boşa gitmesin hehehehehekızlar biraz önce başıma ne geldi anlatayımda size gece kuşları azcık neşelensin
malum bugün ağdaya gitmiştimya biraz önce bi bakınayım nasıl almışlar diye oturdum yatağın üstüne bakınırken siyah bi kitle gördüm a
ay dedim kıl dönmesi olmuş galiba
iğneyi aldım bi batırdımki anaaaammmmm kan fışırıyo ama nasıl fışkırıyodelikafadulden
bende kedi eniği şeyini görmüşde ben bu dertten ölürüm demiş ya aynen öleyimdir hiç öle kana felan gelemem yani
ay bayılacak gibi oldum napacamı şaşırdım bizimkine bağırıyom garibim oda bi geldi foşur foşur akan kanı bide nerdeyse abartmıyorum yarım metre sıçrayan kanı görünce şoka gir
doğuruyom sanmış
aklına hemen şimdi en yakın hangi hastane var onları düşünmeye başlamış canım benim
ben tabi tutuldum biş cevapta veremiyom damar patlattım dişye adam yazık başımda dört dönüyo
en son böle böle oldu dedimde
neişin var orandaki kıl dönmesiyle dedi gitti bi sigarasını içtide geldi
batikon bastırdımda durdu ama gitti canım kanlarım zaten zoru zoruna depoları dolduruyoduk üfff
ay çokmu uzun anlattım neyse
valla bu gece sol-sağ 1543 kez dönmüşümdür .rahatsızdım bu gece 2 gecelik değiştirdim terden..dün akşam canım çok acı olan bişey çekti adını vermiyim...ama ölüyorum ağzıma akıyor...dayanamadım yedim 3 tane...zavallı kızızm yandım anammmm diye fırlayacak gibi oldu ama yine gelmedi...kaydirigubbakcemile3 o beni bütün gece mahfetti hay yemez olaydım sucuk gibi terledim miğde ağrısına uyuyamadım bör öte bi beri çok döndüm kötü bi gece geçirdim....hadi uyanın koca göbüşlerrrrrr
jimlastik zamanı
açın müzikleri yandan yandan zıpır zıpır hadiiii çıkması lazım bunların hadiiiikaydirigubbakcemile3
gnydın kızlar nasılsınız?
bız pek ıyı deılız prensesım hasta cok atesı var cok dusuyo yıne cıkıyo basıda agrıyo nooldu anlamadık cok dua ettım gece bebek gelmesın dıye hala hasta kızım ınsallah bıde bebek gelmez kıyamam ben yawruma nasıl bakarım zaten nazlı suan bı gorsenız
valla bu gece sol-sağ 1543 kez dönmüşümdür .rahatsızdım bu gece 2 gecelik değiştirdim terden..dün akşam canım çok acı olan bişey çekti adını vermiyim...ama ölüyorum ağzıma akıyor...dayanamadım yedim 3 tane...zavallı kızızm yandım anammmm diye fırlayacak gibi oldu ama yine gelmedi...kaydirigubbakcemile3 o beni bütün gece mahfetti hay yemez olaydım sucuk gibi terledim miğde ağrısına uyuyamadım bör öte bi beri çok döndüm kötü bi gece geçirdim....
ya bu hafta kızıma çok kaynadım ya ....çok rahatsız ettim...bakalım bugün doktorumuz ne diycek....
şu listeyi bi güncelliyim ben...