2009 Temmuz Anne adayları burada bulusalim...(ARŞİV)

kizlar ya benim iki uc gundur adet olacakmisim gibi kasiklarimda agrilar basladi.

ara ara oluyor geciyor cabucak. sizin de oluyor mu?

dogum yapan annelerin hepsini okudum. allah kurtamis. Allah anali babali buyutsun insallah.

Doguma gidecek arkadaslari da okudum. Onlar icin de foruma girmesek de hep aklimdasiniz. ne oldu acaba, nasil gecti diye hep dusunuyoruz. unuttum sanmayin hanimlar.

cok optum sizi ben gene kaciyorum. malum bizde de geri donuis hazirligi var. eve esyalara bakmaya gelenler oluyor. ev surekli temiz ve tertipli olmak zorunda.

saglicakla kalin gorusuruz.

yine yalancı ağrılar aldı yani hurişş..senle ben daha çok bekliyecez galiba....senin şu annen de bi alem ya...torununa yıkanmak için leğen alır..3,5 metre odaya 1,75 cm kilim alır...belki o kadarını akıl ediyordur ne yapsın..valla benim annem çook iyi kızımın odasını o yaptı sayılır..biz sadece halısını ve tülünü aldık..annemin kıymetini bilmeliyimm canım annem..:asigim:

bilmiyorum bakalım bu akşam yien bir tur attık gezdim geldim basınç baskı oluyor ama bakalım...o kadarına aklı eriyor kısmına katılmıyorum işte annem öyle biri olsaydı ben bu kadar kızmazdım...kendi evini süper döşüyor salonunu hasırlı köy sedirlerinden eçvirdi köy minderleri yaptırdı annem büyük bir şirkette çalışıyor konumuda gayet güzel bir konumda kazancıda iyi...allah onun gönlüne göre versin ne diyim...vardır bi bildiği...kaynanan yapsın ona düşer gibi şeyler geveliyor bazen...kayınvalidem bana çok yakın biraz onu kıskanıyor heralde kendi çapında heralde...

neyse şu an kaynanadayız yazarım eve gidince yien ..listeyi güncelliyim ben
...

***************************2009 TEMMUZ ANNELERı MUHTEMEL DOGUM TARıHLERı LıSTESı************************

ANNE ADI---------------------------M.D.TARıHı-----------CıNSıYET-------------------------D.ŞEKLı---------------------- D.TARıHı--------------------DOGUM HAFTASI

:nazar:adenzar---------------------------*-------------------------kız----------------------------------normal---------------------------------13mayıs---------------------29+6
:nazar:comebaby-----------------------*-----------------------ikiz/kız--------------------------g.anez.sezeryan---------------------2haziran----------------32+4
:nazar:amartis74------------------------*------------------------erkek--------------------------------sezeryan-------------------------14 haziran---------------35+2
:nazar:papetlant-------------------------*---------------------ikiz/erkek/kız-----------------------------*--------------------------------17haziran-------------------*--
:nazar:eytekiner-------------------------*-----------------------erkek----------------------------------normal---------------------------17 haziran------------------*--
:nazar:menekseak---------------------*------------------------erkek----------------------------g.anez.sezeryan-------------------19 haziran---------------38+2
:nazar:nilayyy---------------------------*------------------------erkek-----------------------------g.anez.sezeryan-------------------19haziran----------------37+6
:nazar:neslivicdan---------------------*-------------------------erkek----------------------------------normal----------------------------20 haziran---------------38+4
:nazar:selsin---------------------29 haziran------------------erkek--------------------------------sezeryan---------------------------21 haziran---------------37+3
:nazar:ipegimu--------------------------*--------------------------kız----------------------------------epi.normal-------------------------23haziran----------------38+6
:nazar:akdas----------------------------*--------------------------kız----------------------------------epi.sezeryan----------------------23haziran----------------37+5
:nazar:hürrem_s----------------23 haziran--------------------kız------------------------------------sezeryan------------------------------?--------------------------?
:nazar:dilara80------------------24 haziran--------------------kız----------------------------------epi.sezeryan----------------------24haziran---------------- 38+5
:nazar:jasmincin----------------------*-----------------------------*------------------------------------sezeryan--------------------------24haziran-----------------35+1
:nazar:confuse-----------------22haziran------------------------*-----------------------------------------*---------------------------------------*---------------------------*
:nazar:sanem------------------25haziran-------------------------*----------------------------------------*----------------------------------------*---------------------------*
:nazar:GAMZE------------------------*--------------------------erkek----------------------------------normal----------------------------26haziran-----------------38+6
:nazar:nur84---------------------6 temmuz----------------------kız-----------------------------------normal----------------------------27haziran-----------------38+5
:nazar:swethome---------------29haziran----------------------kız----------------------------------sezeryan-------------------------29haziran------------------38+4
:nazar:nurr34---------------------5 temmuz---------------------kız-----------------------------------normal----------------------------29 haziran--------------------*
:nazar:derin-----------------------1 temmuz---------------------kız-----------------------------------sezeryan------------------------30 haziran---------------------*
:nazar:yserez--------------------1 temmuz-------------------erkek-------------------------------epi.sezeryan---------------------1 temmuz-----------------37+3
:nazar:sibel07-------------------1 temmuz---------------------kız------------------------------------sezeryan------------------------1 temmuz--------------------*
:nazar:rosem--------------------1 temmuz--------------------erkek------------------------spi.an.sezeryan-----------------------1 temmuz------------------38+3
:nazar:burcusener-------------1 temmuz--------------------erkek----------------------------------sezeryan------------------------1 temmuz-----------------38+5
:nazar:zuzuuum---------------- 8 temmuz--------------------kız------------------------------------sezeryan------------------------2 temmuz------------------38+1
:nazar:karen81-------------------2 temmuz--------------------kız------------------------------------sezeryan------------------------2 temmuz--------------------*-
:nazar:çiceks---------------------5 temmuz------------------erkek-----------------------------------sezeryan-------------------------5 temmuz--------------------*
:nazar:beyazmelek-------------7 temmuz--------------------kız-----------------------------------sezeryan-------------------------7 temmuz---------------------*

nesquk_24------------------6 temuuz--------------------------*---------------------------sezeryan( haber bekleniyor)
hüzün yılı--------------------8 temmuz---------------------erkek------------------------sezeryan( haber bekleniyor)

hihoyyyt-sıradakiler-hihoyyyt
sıla_84-----------------------9 temmuz----------------------kız---------------------------sezeryan
nazlıbahar-------------------9 temmuz---------------------erkek--------------------------normal
demet------------------------10 temmuz----------------------kız--------------------------sezeryan
nar-----------------------------11 temmuz-----------------------*--------------------------- sezeryan
annecik_annecik---------12 temmuz----------------------kız--------------------------sezeryan
cankız__--------------------13 temmuz--------------------erkek--------------------------normal
grübchen--------------------13 temmuz--------------------erkek--------------------------normal
madgirl-----------------------14 temmuz---------------------kız---------------------------sezeryan
kuzu--------------------------14temmuz-------------------------*----------------------------sezeryan
demresu---------------------15 temmuz---------------------kız---------------------------sezeryan
babaylon---------------------16 temmuz---------------------kız----------------------------normal
grafiti--------------------------17 temmuz---------------------kız---------------------------sezeryan
cgulistan---------------------17 temmuz-------------------erkek--------------------------normal
huri37-------------------------17 temmuz---------------------kız----------------------------normal
blue_--------------------------17 temmuz-------------------erkek---------------------------normal
star_dust---------------------18 temmuz------------------erkek--------------------------sezeryan
ecetuba84-------------------18 temmuz--------------------kız-----------------------------normal
aysenur2009----------------20 temmuz--------------------kız-----------------------------normal
aşina---------------------------21 temmuz---------------------*-------------------------------normal
kibele--------------------------24 temmuz--------------------kız---------------------------henüz belli degil
kikoleyim---------------------26 temmuz--------------------kız-----------------------------normal

sıla güncellenmiştir...hala inanamıyorum sılaya yaaaaaa....

Son düzenleme:
hatta 2 gün üstüste oldu ama tık yok :kedi: kaydirigubbakcemile3
oh maşallah ne çok özlemişsiniz keşke bizimkide özlese

kıs siz demetlen ikiniz beni çatttttt diye ortadan ikiye ayırcaksınız heeeee kötükedihüso kaydirigubbakcemile3
ne bu hamaratlık ayol , maaaşallahhhhhhhhh canım yaaaa :nazar:
ellerine sağlık heps çok güzel , hele hele kapı süsüne bitttttttttim diyeblirimmm delikafadulden

teşkür ederim canıııımmm elimizden geldiğince bişiler yaptık işte ben çok severim bişileri üretmeyi işte

çok küçük bi resim pek belli olmuyor ama gördüğüm kadarıyla fit bir hamişsin canım yerimseniben :nazar:
ya aslında neden okadar küçük çıktı anlamadım neyse
ha bu arada bende öle az boz değil 15 kilo aldım 86 yım bakma sen net çıkmamışta ondan öle gözüküyom

slmmm güzel anneler :teytey:
dr teyzemizden daha yeni geldikkkkk
şükür haberler çok güzelll alkisalkisalkis
nst de sancılar çıktı ama bende yine tık yok..ne ağrı ne başka bişey CADIARZU
veeee açılmam varmışşşşş 3 cm kadar delikafadulden
istersen suni sancıyla doğum yapabilirsin dedi ama çokta yanaşmadı zaten bende istemedim..
yarın tekrar kontrole gidecez açılmaya göre yatış yapacaz
yoksa cumaya kesinnnnn yatışım yapılacak :sm_cool:
bende artık yarın yada cumaya meleğime kavuşacammmm zemuszemus
çok heycanlıyımmmm
dualarınızı eksit etmeyin :kedi:
şimdi biraz geçmişe bakayımm a.s.

demetim ve kikoleyim maşallah sizlere :nazar:
yaptıklarınız çoook güzell olmuşşşş :1hug:

canım maşallah sizede 3cm le halen duruyoya senin bebiş pes yani inşallah kolaycana doğurursun canım iyi dileklerin içinde çok saol canım

kızlar herkese merhabaa,
doktordan geldik biz :)
ne sancımız çıktı ne başka bişey herşey yolunda dedi doktor, ama boyunu kilosunu söylemedi bu sefer
kalp atışı ritmik hiç bir sorun yok dedi. İnşallah sağlıkla doğar.
14 temmuz salı sabahı 8 de hastanede olcaz 9 gibi alırız dedi. sonda lavman hiçbiri olmayacak.:)))))
bekliyoruz sabırsızlıkla, allahım herkes kolay ve sağlıklı doğum nasip etsin inşallahhh
saol canım sizede inşallah kolay doğumlar nasip olsun

ilaydayı gece acile götürdük canım çok gazı var yavrumun teyzesi akşam birde kan aldılar damarı bulamadılar çok ağlattılar o ağlarken dayanamadım oturup hüngür hüngür bende ağladım ....
huriş senin bu annen beni çok sinirlendiriyor yaa hoş bende annemle sorun yaşıyorum şu anda ama senin ki kadar üzerime gelmiyor
ay canım ya çok geçmiş olsun nasıl bari şimdi biraz daha iyimi

bence gayet iyi bişey doktor yapmayacağım dese bile yapmasını isterim ben...doğum anında ıkınmaktan doktorun yüzüne yapmam dahamı iyi sanki...hem karnımda müthiç bir gaz sıkışması olacak içim dolu olursa doğumdan sonra dikişlerden nasıl yaparım ..bende içimin bomboş olması çok daha iyi ..halsizlik olur ama neticede kan ilacı demir ilacı alıyoru mdüzenli onun için...
bencede sana katılıyorum canım

QUOTE=sevtapduzyol;7870816]kızlar selammm zemuszemus çok uzun zamandır takılamıyorum buraya hepinizi çok özledimm Şeniz
bebeği olanları kutlarım Allah analı babalı büyütsün sağlıkla sıhhatle inşallah
bende şimdi kontrolden geldim gayet iyi benimkide karnımda :)) çıkası yok henüz kaydirigubbakcemile3
nasipse eğer önümüzdeki hafta çarşamda sabah 7,30 da benimkide alınıcak inşallah hepiniz dua edin bana lütfen :Saruboceq:
hayırlı sağlıklı doğumlar inşallah canım

selam kızlar uykusuzluk beni mahvetti ya artık ağlıyorum inanın bebeğim geceleri bi uyanıyo 3 satt emiyo sonra yarım saat uyuyo tekrar emyo bide huysuz agzından mememi çıkartp tekrar alıyo ağlıyo bebeği benmki kadar çok emen warmı bi uyandımı en az 2 satt durmadan emiyo yamafoldumben
oh maşallah canım valla benim kızda sabaha kadar göğsümü emzik niyetine kullanırdı az çekmeye kalkınca mızmızlanır basardı yaygarayı ölüp ölüp diriliyodum ama artık devir onların devri naparsın

kızlar ben erken doguma gıtmek zounda kaldım
1 temmuzda kontrolum vardı doktorum bana dogumumu yaptıramayacagını bebegın durumunun yogun bakm unıtesı gerektırebılecegını soyleyıp basından saldı sadece unıversıte hastanesıne gıtsın dedırttı hemsıresıyle basımdan asagıya kaynar sular dokuldu...
ertesı gun sabahtan hastaneye gıttık bebegım 2 hafta kucuk bılıyorduk meger 1 ay kucukmus suyuda bıtmıs hemen alınmassa kaybedebılırız dediler hastane hastane bos kuvez aradık sonunda Allah yuzumuze baktı hemen sezeryanla bebegım alındı alındı ama
hala kucagıma almıs degılım bugun 6 gun oldu dogum edeli...hergun hastaneye gidip sut sagıyorum pompayla kızımı camın ardından gorup geliyorum maalesef doktor secımı cok onemlı ımıs neredeyse bebegımı kaybediyodum...
çok geçmiş olsun canım inşallah biran önce bebişine kavuşursunuz
doktorunada deli oldum ha o nedemek başından nasılda savmış paraları yerken iyidi ama dimi ıyyyyyyyyyy

bis geldik.. bugunde doktordaydımm.. şakkıdıyarına yatışım yapılıyoo..sositososito hala açılma yetersizse suni sancı deniycezz olmassa sezeryann..fisfisfis yarın yavruma kavuşuyorum inşşşşş çok heyecanlıyımmmmmsırnaşık şeydelikafadulden
hadi kız sende güzelcene doğurda gel opuyorumnanaktan
kizlar ya benim iki uc gundur adet olacakmisim gibi kasiklarimda agrilar basladi.

ara ara oluyor geciyor cabucak. sizin de oluyor mu?

sen nediyosun ben bir haftadır çekiyom ve son 3 gündürde dahada ağırlaştı ve acayip batıyo altıma

ipekcim biliyorum canım anne sütünün daha iyi olduğunu ama 1-2 haftaya kadar mecburen vericeem ama anne sütünüde kesmiyorum dayıyorum ikisinide ama inşallah bırakmaz kızım memeyi.

sezeryana giricek olanlara bir önerim var göğüs pompası varsa aldıysanız birgün önceden sağmaya çalışıp steril kapta dolaba koyabilirsiniz.ama süt gelirmi bilmem.ben öyle yapmayı isterdim.ama çok zorluk çektim.hemen pompayla sağdım katı gibi bir süt ilk süt ancak öyle geldi.pompam medela marka tavsiye ederim.

sibelcim maşallah bebişine pekde tatlıymış hepsi ayrı bi melekler zaten
o sıcaklarda nasıl bakıyosun bebişe ne giydiriyon isilik oldumu
bide sezeryanlısın sen nasıl banyo felan yapabiliyonmu dikişler sıcaklarda geç iğleşirmiş
ay özür çok sordum galiba

yaaa kızlar ben cmt NST ye giricem ama aç tok farkediyomu

gulistan gelmişsin...nekadar bizim hastanede.bide randevu almak gerekiyomu

ay yarın bi çoğumuz son kontrollere gidicez haber haber üstüne olacakkaydirigubbakcemile5
huri nazlı bide sıla doğuradabilir artık hayırlısı

huricim şekerim nar bekleyenler arasında ama ben onu demin doğum yapmışlarda okudum ayın 6 da doğum yapmış
haberin olsun

sen nediyosun ben bir haftadır çekiyom ve son 3 gündürde dahada ağırlaştı ve acayip batıyo altıma

bakalim canim benim 2 gundur var. bugun dunkunden daha ag

irdi. yani gene hafif de karsilastirmak gerekirse ona gore biraz daha agir. bakalim hayirlisi.En azindan 38 i beklemesini umuyorum.

X