Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
bana da ara ara oluyor aynı seninki gibi geçiyor..doğum yakın ondan galiba...kizlar ya benim iki uc gundur adet olacakmisim gibi kasiklarimda agrilar basladi.
ara ara oluyor geciyor cabucak. sizin de oluyor mu?
yine yalancı ağrılar aldı yani hurişş..senle ben daha çok bekliyecez galiba....senin şu annen de bi alem ya...torununa yıkanmak için leğen alır..3,5 metre odaya 1,75 cm kilim alır...belki o kadarını akıl ediyordur ne yapsın..valla benim annem çook iyi kızımın odasını o yaptı sayılır..biz sadece halısını ve tülünü aldık..annemin kıymetini bilmeliyimm canım annem..:asigim:
oh maşallah ne çok özlemişsiniz keşke bizimkide özlesehatta 2 gün üstüste oldu ama tık yok :kedi: kaydirigubbakcemile3
ya aslında neden okadar küçük çıktı anlamadım neysekıs siz demetlen ikiniz beni çatttttt diye ortadan ikiye ayırcaksınız heeeee kötükedihüso kaydirigubbakcemile3
ne bu hamaratlık ayol , maaaşallahhhhhhhhh canım yaaaa
ellerine sağlık heps çok güzel , hele hele kapı süsüne bitttttttttim diyeblirimmm delikafadulden
teşkür ederim canıııımmm elimizden geldiğince bişiler yaptık işte ben çok severim bişileri üretmeyi işte
çok küçük bi resim pek belli olmuyor ama gördüğüm kadarıyla fit bir hamişsin canım yerimseniben
slmmm güzel anneler :teytey:
dr teyzemizden daha yeni geldikkkkk
şükür haberler çok güzelll alkisalkisalkis
nst de sancılar çıktı ama bende yine tık yok..ne ağrı ne başka bişey CADIARZU
veeee açılmam varmışşşşş 3 cm kadar delikafadulden
istersen suni sancıyla doğum yapabilirsin dedi ama çokta yanaşmadı zaten bende istemedim..
yarın tekrar kontrole gidecez açılmaya göre yatış yapacaz
yoksa cumaya kesinnnnn yatışım yapılacak :sm_cool:
bende artık yarın yada cumaya meleğime kavuşacammmm zemuszemus
çok heycanlıyımmmm
dualarınızı eksit etmeyin :kedi:
şimdi biraz geçmişe bakayımm a.s.
demetim ve kikoleyim maşallah sizlere
yaptıklarınız çoook güzell olmuşşşş :1hug:
canım maşallah sizede 3cm le halen duruyoya senin bebiş pes yani inşallah kolaycana doğurursun canım iyi dileklerin içinde çok saol canım
saol canım sizede inşallah kolay doğumlar nasip olsunkızlar herkese merhabaa,
doktordan geldik biz :)
ne sancımız çıktı ne başka bişey herşey yolunda dedi doktor, ama boyunu kilosunu söylemedi bu sefer
kalp atışı ritmik hiç bir sorun yok dedi. İnşallah sağlıkla doğar.
14 temmuz salı sabahı 8 de hastanede olcaz 9 gibi alırız dedi. sonda lavman hiçbiri olmayacak.:)))))
bekliyoruz sabırsızlıkla, allahım herkes kolay ve sağlıklı doğum nasip etsin inşallahhh
ay canım ya çok geçmiş olsun nasıl bari şimdi biraz daha iyimiilaydayı gece acile götürdük canım çok gazı var yavrumun teyzesi akşam birde kan aldılar damarı bulamadılar çok ağlattılar o ağlarken dayanamadım oturup hüngür hüngür bende ağladım ....
huriş senin bu annen beni çok sinirlendiriyor yaa hoş bende annemle sorun yaşıyorum şu anda ama senin ki kadar üzerime gelmiyor
hayırlı sağlıklı doğumlar inşallah canımbence gayet iyi bişey doktor yapmayacağım dese bile yapmasını isterim ben...doğum anında ıkınmaktan doktorun yüzüne yapmam dahamı iyi sanki...hem karnımda müthiç bir gaz sıkışması olacak içim dolu olursa doğumdan sonra dikişlerden nasıl yaparım ..bende içimin bomboş olması çok daha iyi ..halsizlik olur ama neticede kan ilacı demir ilacı alıyoru mdüzenli onun için...
bencede sana katılıyorum canım
QUOTE=sevtapduzyol;7870816]kızlar selammm zemuszemus çok uzun zamandır takılamıyorum buraya hepinizi çok özledimm Şeniz
bebeği olanları kutlarım Allah analı babalı büyütsün sağlıkla sıhhatle inşallah
bende şimdi kontrolden geldim gayet iyi benimkide karnımda :)) çıkası yok henüz kaydirigubbakcemile3
nasipse eğer önümüzdeki hafta çarşamda sabah 7,30 da benimkide alınıcak inşallah hepiniz dua edin bana lütfen :Saruboceq:
oh maşallah canım valla benim kızda sabaha kadar göğsümü emzik niyetine kullanırdı az çekmeye kalkınca mızmızlanır basardı yaygarayı ölüp ölüp diriliyodum ama artık devir onların devri naparsınselam kızlar uykusuzluk beni mahvetti ya artık ağlıyorum inanın bebeğim geceleri bi uyanıyo 3 satt emiyo sonra yarım saat uyuyo tekrar emyo bide huysuz agzından mememi çıkartp tekrar alıyo ağlıyo bebeği benmki kadar çok emen warmı bi uyandımı en az 2 satt durmadan emiyo yamafoldumben
çok geçmiş olsun canım inşallah biran önce bebişine kavuşursunuzkızlar ben erken doguma gıtmek zounda kaldım
1 temmuzda kontrolum vardı doktorum bana dogumumu yaptıramayacagını bebegın durumunun yogun bakm unıtesı gerektırebılecegını soyleyıp basından saldı sadece unıversıte hastanesıne gıtsın dedırttı hemsıresıyle basımdan asagıya kaynar sular dokuldu...
ertesı gun sabahtan hastaneye gıttık bebegım 2 hafta kucuk bılıyorduk meger 1 ay kucukmus suyuda bıtmıs hemen alınmassa kaybedebılırız dediler hastane hastane bos kuvez aradık sonunda Allah yuzumuze baktı hemen sezeryanla bebegım alındı alındı ama
hala kucagıma almıs degılım bugun 6 gun oldu dogum edeli...hergun hastaneye gidip sut sagıyorum pompayla kızımı camın ardından gorup geliyorum maalesef doktor secımı cok onemlı ımıs neredeyse bebegımı kaybediyodum...
doktorunada deli oldum ha o nedemek başından nasılda savmış paraları yerken iyidi ama dimi ıyyyyyyyyyy
hadi kız sende güzelcene doğurda gel opuyorumnanaktanbis geldik.. bugunde doktordaydımm.. şakkıdıyarına yatışım yapılıyoo..sositososito hala açılma yetersizse suni sancı deniycezz olmassa sezeryann..fisfisfis yarın yavruma kavuşuyorum inşşşşş çok heyecanlıyımmmmmsırnaşık şeydelikafadulden
kizlar ya benim iki uc gundur adet olacakmisim gibi kasiklarimda agrilar basladi.
sen nediyosun ben bir haftadır çekiyom ve son 3 gündürde dahada ağırlaştı ve acayip batıyo altıma
kizlar ya benim iki uc gundur adet olacakmisim gibi kasiklarimda agrilar basladi.
ipekcim biliyorum canım anne sütünün daha iyi olduğunu ama 1-2 haftaya kadar mecburen vericeem ama anne sütünüde kesmiyorum dayıyorum ikisinide ama inşallah bırakmaz kızım memeyi.
çok saol filizcim darısı başına.
bana da ara ara oluyor aynı seninki gibi geçiyor..doğum yakın ondan galiba...
sen nediyosun ben bir haftadır çekiyom ve son 3 gündürde dahada ağırlaştı ve acayip batıyo altıma