- 25 Temmuz 2008
- 3.854
- 7
- 44
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
neden filiz
zaten tek korkum o suni sancıya kalmak şuı anda...bi ara suni sancı düşünüyordum herkes normalden daha şiddetli diyince tırstım hayırlısıyla gelselerde gün daraldıkça bizde daralıyoruz...
ben bi anlasam bana olanları kanama oldu,açılmam oldu,bacaklar pergel gibi yürüyorum artık o kadar bariz ki...dün cevahirde eccük kibar dursun diye toplu yürümeye çalıştım eşim bile diyo rahat bırak kendini kasıntı gibi yürüyorsun :lepi: e napıyım rahat bırakınca ayağımız biri anyada biri konyada ...ama buna ramen bi kıpırtı yog...allahım yarebbim yeee...dün gezdim yürüdüm bugün sıcak su banyosu...artık geceyede başka formüller bulurusssslaelaelaelaelae naniknanikÇok üzgünüm çoook
demekki ondan canım...yaşıyoruz ya bölye komik şeyler ...bende hikaye çok herşeyden bişey buluyom ben ...kocişim çağırıyo gelirim birazdan raf takıyorda kızının odasına yardım istiyo...
teşekkürler annecik darısı başına inşallah bende lansinoh aldım çok faydasını görmedim ne yazık ki şimdi garmastan diye bi kreme başladım kanamalar durdu ama hala acı var ne yazık kii
haklısın starcım valla bende çok üzüldüm haber veremedim diye ne deseniz haklısınızz darısı sizlerin başına inşallah hiç korkulacak bişey değilmiş bu doğum gözünüzü korkutmayın hepsi bi günün başına geliyor en çok bunu söyleyebilmek için gelmeyi çok istedim foruma
hurrem nerde kanama oldu
GUNaydin canim, olmadi canim, bekliyoruz,
dun doktora gitmistim, alltan biraz oynadi, biran once olsun dogum diye, cooook canim yandi!!!
yarin birgun dogum yaparsin dedi, egerki olmazsa haftaya yatisim yapilip suni sanci verilcekmis....
dua edinde suni sanciya felan gerek kalmasin kizlar....
tesekkur ederim canim, tr de olsaydim simdiye sezeryan yaparlardi heralde,
ama burda maalesef yapmiyolar sezeryani kolay kolay,
of ins suni sanciyada gerek kalmaz...
bide dun doktor alttan kurcaladi, ondan sonra durmadan sumuksu biseyler akmaya basladi, acaba dogum belirtisi olabilirmi bu??
slm kızlar
umarım herkes iyidir.bir kaç gündür giremedik arşambadan sonrada büyükanneannemize gideceğiz pazartesiye kadar yokuz.
slm kızlar nasılsınız benim bel ağrısı devam ama kasıklarım geçti galiba
veee oda ne hurrem gelmiş
kız çatlattın bizi ya
nasılsın naptın iyimisiniz anlat herşeyi hadi
kızlarrr bebek muthıs hareket edıyor cnm cok yanıyor kasıyor kendını sanırım
karnımd ara ara agrıyor ya ........ıns.doğum baslangıcıdır
selam kıslarr.. bis geldikk..opuyorumnanaktan
hurinin sıcak suyuma nazarı değdii. doğuramadımm...kaydirigubbakcemile3kaydirigubbakcemile3kaydirigubbakcemile3
şaka bi yana suyumda eksilme var. ama açılmam henüz bi parmak kadar..:sinifsinif: istersen yatış yaparım suni sancı veriririm tutarsa doğum olur ama rahim kabul etmesse sezeryana alırıs dedii.. yada perşembe sabahı gel o zmn verelimm hem olgunlaşmış olsun sancıların olmadı o zmn veriris suni sancıyı tutma ihtimali ikiye katlamış olur hemde bebişimizin ciğerleri 2 gün daha gelişmiş olur dedii.. şakkıdı
tabii bu arada ekstra bi durum olursaa hemenn doğuma da gidebilirimmm... bol bol yürüyüşş ve günde 3 kez sıcaga yakın suyla belden aşağısını yıka dedi..yerimseniben
bizim şafak en fazla 2 yanii.. bakalım hayırlısıı
bu arada dualarını eksik etmeyen tüm arkadaşlarımı kocaman öpüyorumm..opuyorumnanaktan sagolunn canlarımm..:1hug:
ayy canımmmmm hayırlısı yaaa
sevinsem mi üzülsem mi bilemedm
hayırlısı buymuş demekki
huriyle senin kız pek bi oyuncu , numaracı yaaaaa kaydirigubbakcemile3
hep fake hareketlerle sizi koşturuyorlar hastaneye şımarıklar kaydirigubbakcemile2
doğduklarında dr. onların o beyaz kıçlarına vurunca şaplağı görcekler dalaverayı onlar :)))))
canım ya cok kotu olmus gecmıs olsun. hurrem bebegı gece gunduz yan mı yatırıyorsun. hep yan mı yatırmamaız gerekıyor ılk aylar
starımm nasılsın canımm??arasımız nasıl?? opuyorumnanaktan
yine geçmişi talan etmişsinn... maşallah hızına yetişilmiyooalkisalkisalkis