- 23 Nisan 2009
- 1.185
- 0
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
iyi bakın kendinize starım çok sevgiler güzelim iyisindir umarım
tekrer görüşmek üzere hoşçakalın pek bi özlüyom ben siziiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiii
selam kızlarr akşam uğradım uzun zamandır herşey yolunda çok şükürr :)
slm kızlar nasılsınız benim bel ağrısı devam ama kasıklarım geçti galiba
veee oda ne hurrem gelmiş
kız çatlattın bizi ya
nasılsın naptın iyimisiniz anlat herşeyi hadi
klava:klava:klava:klava:
çatlattın biziii....
kızlar ben geldim ve gidiyorum .hehehehe
kocişle bugün gesmelere gittik cevahirin altını üstüne getirdim.koçtaşı en üst kata taşıdım hohohohoh oda nemlendirici aldım raf aldım kızımın odasına askılık aldım heryerde indirimler varmış benim niye haberim yooooookkkkkk daldım oraya daldım buraya daldım....eve geldim hurmamı yedim...ama o öteki dediğimi yapmaya halim kalmadı hohohohohoh duşumu aldım....akşama oturmaya eşimin kuzeni karısı gelecekmiş...şimdi ocağa bi patates koyayım da mis gibin salatasını yaparım....birazda uzanayım....ben kaçtım anacım öpüldünüz...
ya star dust aklımda niyeyse hep sen varsın bu 2 gündür...noliy ya anlamadım aklıma hep sen geliyosun...sokakta dışarda hayırdır inşallah....
serranın resmini albume ekledim kızlar..bakabilirsiniz..maşallah deyin teyzeleri:)
valla bugün çok uzandım çok dinlendim ama sadece azcıkım hafifledi batmalar geçmedi
hurinin tabiriyle aşağıda kazı çalışmaları var sanırım
ya banada ogüne kalmaz gibi geliyo bakalım artık hem sen dedinya ben hepinizi doğurtacam diye bizde bekleriz doğurtmanı artıkım
kimsecikler yok tabi gecenin bu saatinde... peki biz niye burdayıs bilin bakalımmkafamçokkarıştı
sanırım yarın doğuma giirerim. az önce suyum geldi biraz. ve belim ikiye ayrılacak gibi ağrıyoo. doktorumla dialog hallindeyis. çocugun hareketlerini takip ediorum sabah erkenden hastanede olucam suyum gelmeye devam etmessee.. ederse hemen gidicem:kedi:
üstümde garip bi sakinlik var... kızıma kavusmaya çok az kaldı biliyorumm..buyrunnnnnnnnn rabbim hayırla sağlıkla kucagıma almayı da nasip etsin inş.
melek belki aynı gün anne olucazzyerimseniben
bana dua edin.. stara ulaşır haberdar ederim ben sizi.. öpüldünüzzopuyorumnanaktan
canlarım,,,
ben bu gün pekaranızda olamadım malummm hazırlık telaş çok gerginim
saatler sonra allah izin verirse kızım kollarımda olacak
inşallah herşey güzel geçer bizim için dua edin olur mu
hepiniz kendinize ve bebişlerinize iyi bakın
en kısa sürede size haber veririm
inşallah aranıza iyi haberlerle dönerim
hepiniz hakkınızı helal edin
sizi çok seviyorum ben ve kızım
allahasmarladık arkadaşlar
ben artık 1-2 gün giremem......:1hug::1hug:
günaydın kızlaropuyorumnanaktan
şu an yalnızım topikte bir misafir bilenem yukkkk-tatlicadiarzu-
heyecan dorukta bende uykuyu sorarsanız bölük pörçük yok denecek kadar az:sinifsinif:
dün tümmm yapmam gerekenleri de tamamladımmmmm:lepi:
ağda işi tamamdır en önemlisi-tatlicadiarzu-
saçlar başlar da :lepi:
kuaförde saçlarımın işi bitince aynaya bi baktım
kızlara döndüm dedim ki
kızlarrr bu kadını ben biyerden tanıyorummmmm:lepi:
insanın kendine bakım yaptırması harika bişey :sm_cool:
şimdi sadece kızımın gelmesi kaldı
annen hazırlandı seni bekliyor güzel çileğim sağlıkla gel annenin kollarına:asigim:
bugün son kontrolümüz var bakalım ne durumdayız
cuma şafak doğan güneş olacak inşallahhhhhhhhh:Saruboceqpuyorumnanaktan
benımde ayaklarım cok şişiyo
oooo onları hiç sölemiyorum bile acayip hemde davul gibi
ikiside şiş ama sağ daha çok şiş:umursamaz:
bide üstleri acıyo:bbo:
arkadaşlar bende kısmetse 14 temmuz salı, sezeryanla kavuşucam kızıma.Allah hepimize kolay doğumlar ve sağlıklı evlatlar nasib etsin inşallah
bencede sen bu akşama doğru hazırlıklı ol...
ben sıcak suyla belime karnıma su tuttum kıpkırmızı oldum valla ıstakoz gibin :) sonra çıktım yatağa uzandım kız oynamaya başladı...kocişte kendine kahvaltı hazırlıyor gideyim onunlada biraz atıştırayım....bugün toplamda 3-4- kez sıcak suya girmeyi düşünüyorum...bakalım akşama belli olur kızlar eğer ben gece doğuma gidiyorum die yazarsam horrraaaa zamanı geçenler doğru banyoyaaaa....
hadi öptüm bacılarım....opuyorumnanaktan
öyle olmuş canım ya kusura bakmayınn senin sıcak su meselesine baktım sakın karnına koyma suyu bebeği bunaltırsın ALLAH korusun ayağına falan koy
selam kizlar.
huri senle ayni gunumuz. ben de deneyeyim su sicak suyu yahu. aksama doktorumuz nobetci - 9da kontrolumuz var ama bende hic bir belirti yok hala. seytan diyor git kestir aldir ama ondan da korkuyorum. bakalim ne diyecek. suni sanciya kalmasak bari.........
canım kalp kalbe karşıymıl demekki yerimseniben
ha bir de , eşinin telefonun alarmını kapatması ve sonrasında eglişen olaylarla vantilatörün kapalı olup senin çıldırma vakalarınızı eşime de anlattım gül gül çatladık ..onun da bazen aklına geliyormuş şu telefon olayı , yine gülüyoruz her aklımıza geldiğinde.. o yüzden bazı bazı kulaklarınızı çınlatıyoruz ..ona sebep malum olmuştur belkim sana yerimseniben