- 21 Şubat 2009
- 7.375
- 308
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
yazdım yazdım , uçtu gitti resmen yazdıklarım yaaaaaaaaaaaaaaa kötükedihüso
canım şekerleriniz de beşiğinizde çooooook gzel bayyıldım hepsineee :asigim:
şekerleri nerden sipariş vermiştin adreini özelden atarsan sevinirim yerimseniben
bir de beşiği yaptırdınız mı aldınız mı ? nerden aldınız ? bizim karyola çok büyük geldi gözmüze şimdilerde eşik aratırıyoruz bz de bakalım fisfisfis[/COLOR][/B]
kızlar merhabalar nasılsınız
biz bugün dra gidecez kuzumu dra götürecez akşamları sancısı oluyor birde göeğimiz düşeek acıyor galiba
merhabalarr...
bizde oğluşumla şimdi dr dan geldik. fitil verdi kabzılık için. inşallahh sancıları geçer de rahatlar kuzum..
bu da benim prensesimin odasından kareler...
canım sağoll. inşallahh atlatırlar.
nurcum inşallah senin bebişinİnde sancları bir an önce geçer. göbeğinin bakımını nasıl yapıyorsunuz. kıyamamm yaa neden acıyoo acaba?
canım baticonla göbek kenarına pansuman yapıyoruz ama düşecek galiba baya gevşemiş
hehe ben geldüm burası kalabalık çamaşırları makineye attım sırayla yıkansınlar asalım çıkıcam eccük dolaşmaya takılıyom ya ...bizim kız dünden beri hiç durmadan tepindi sanki yeri çok müsaitmiş gibin dönmeye çalışıyor bide cibiliyetsüzzz....
slm kızlar
ben bu sabah itibariyle felaketim yaaaa
sabah ağlamamak için zor tuttum kendimi
çok fazla ağrım var dayanılmıyo halen daha kopuyo belim kasıklarım 11 e kadar yattım zaten geçmedi
bide vajinama bişiler batıyooo ayağa kalkınca bişe saplanmış gibi oluyo benim kız beklemicek haftalarını galiba
bide üstüne ğüstlük basurumda azdı offfff
canım sen doktoruna bır görun dogum başlamıs gıbıme geldı benımvereliniortak
slm kızlar
ben bu sabah itibariyle felaketim yaaaa
sabah ağlamamak için zor tuttum kendimi
çok fazla ağrım var dayanılmıyo halen daha kopuyo belim kasıklarım 11 e kadar yattım zaten geçmedi
bide vajinama bişiler batıyooo ayağa kalkınca bişe saplanmış gibi oluyo benim kız beklemicek haftalarını galiba
bide üstüne ğüstlük basurumda azdı offfff
starcım kardeşim burda evet ama onunda bi 5 yaşında oğlu bide 2.5 yaşında bi kızıda var benim kızla pek anlaşamıyolar sürekli onlarla ilgileniyoz boş bırakılmaya gelmiyolar oyüzden öle sık sık giremiyorum gecede husisi açmıyom bi takıldımmı uyku hiç gelmiyo yatakta debelleşe debelleşe uyumaya çalışıyom
hüzüncüm beşiğinize bayıldım resmen yaaaaaa güle güle kullanmayı nasip etsin yarabbim hadi senin gününde azaldı hayırlısı canım
ececim kızının odası çok şekermiş sizde güle güle kullanın inşallah
bebişleri rahatsızlanan annişler hepinize geçmiş olsun çok kötüdür bilirim bende az çekmedim ona bişe olmasında ben her acıyı çekerim dediğim günler aklıma geldi insan hakkaten dayanamıyo allah size sabrını bebişlerinizede şifasını versin inşallah beterinden korusun
dıloş acelen ne bırak işi gucu eylulunle ılgılen:asigim:
kız diloş hakkaten fazla zorlama kendini yapabiliyom diye az vücudunuda dinle sonra çok pişman olursun allah korusun sen bi rahatsızlansan nolur o bebişler dimi ama
canım nasıl dinlencen her iş sana bakıyoo 1 gün yapmaa evi toparlamak zor oluyoo yanımda kimse yok mecbur yapıyom:umursamaz: