2009 Temmuz Anne adayları burada bulusalim...(ARŞİV)

huuuuriiiiiiii küstün mü kıssss

küsmüştüm dayanamadım geldim bi bakıyım dedim....miğdem rahatsız biraz canım yanma başladı ilaç aldım....bu akşam pek otutturmuyo kızım ...ben şimdi koltukta kocam size emaneti izlerim uyuya kalırım eşim 1 gibi gelir kaldırır beni yatağa giderim falan....sabaha görüşürüzz yine öptüm sizi...
 
ya kızlar bu aksam cıkıcam su silikon meme ucu alıcam hangisi iyidir tavsiye istioruıuumm acilll

aventinkini aldım canım ben de ne olur ne olmaz diye yerimseniben

olmaz mı canım , hepimizde var bence .. Allah korusun yavrularımızı , ona emanet . inşallah sorunsuz ve sağlıkla kucağımıza alıcaz .. bu tür evhamlar sanırım doğum yaklaşınca daha çok oluyor , elinden geldiğince iyi düşün canım .. bu arada gördün mü bilmiyorum ama ctesiye randevu aldım orçun beye , orada olursanız o gün uğrarım yanınıza inşallah yerimseniben



diğer topikten tebrik etmiştim , yine diyorum maaşallah çok güzel ve kolay bir doğum yapmışsın .. inşallah büyütmen de o derece kolay olur oğluşunu ..
Allah uzun ömürler versin paşamıza ...





canım yaa işin zor gerçekten .. anlamıyor yada hak vermiyor değilim .. huri sana söylenebilecek çoğu şeyi söylemiş zaten ..
ek olarak şunu söyleyeyim , madalyonun bir de öteki yüzü var canım .. biraz empati kurmayı dene eşinle .. 1 dakikalığına da olsa onun yerine koy kendini ve manzaraya onun gözünden bak .. eşsin , baba adayısın ama karnı burnunda eşini yalnız ( annesi yanında da olsa ) bırakıyor , belki de hayatın boyunca yaşayamayacağın bu anlarda ne eşinin yanında olabiliyor , ne ona teselli veriyor ne de kızının minik tekmelerini hissediyorsun .. hep bir şeyler yarım kalmak zorunda .. onların başına bir şey gelse nasıl koşacaksın yardımına , anca Allaha emanet edip bol bol dua etmekten başka yapacağın bir şey yok .. çünkü onların geleceğini garantilemek zorundasın ve bu da bazı fedakarlıkları beraberinde geitriyor malesef .. hal böyleyken ve üzerine tüm günün yorgunluğu , gerginliği , stresi eklenince bazı şeyleri doğru düşünemez oluyor yada unutkan olabiliyorsun .. ama bu senin eşini daha az düşündüğünü , önemsediğini yada sevdiğini mi gösterir .. hayır değil mi canım ..
 
kızlar beni sabaha kadar uyku tutmuyor.:1no2:ne gecem kaldı ne gündüzüm.biide benim kız çok hareketli nereye yatsam orama cok sert vuruyor saga yatıyorum olmuyor sola yatıyorum olmuyor.bazen sırt üstü buluyuorum kendimi oda nefssizlikten ölmüşüm göğsümde koca bi ağrıyla.mafoldumbensizede oluyor mu yoksa sadece bunları ben mi çekiyorum.bide grip olmusum cok fena nefes alacak yerim yok sabah namazı okunuyor ben yatıyorum.zamanda gecmek bilmiyor.:sinifsinif:bu arada listeyi yapan arkadasımız benide eklerse çok sevinirim.benimde doğumum kısmetse 17 temmuzda sezaryan olucam.her gün topiğe bakıyorum yazılanları okuyorum ama okumaktan yorulup bişeyler yazamıyorum.ya ben cok tembel oldum.çokkk sıkıldım patlamak üzereyimkafamçokkarıştı
 
günaydın. ben de erkenden kalkıyorum. yarın bu saatlerde de hastaneye gideceğiz ve iki-üç saat sonra da oğluma kavuşacağım. çok heyecanlıyım. biraz korku biraz da heyecan var aslında. ilk defa narkoz alacağım ve ameliyathaneye gireceğim. çok korkuyorum aslında. ama bir taraftan da küçük ulaşımı nihayet görecek ve kollarıma alacağım. o yüzden de çok heyecanlıyım. bazen de onun artık içerden tekmelerini hissedemeyeceğim için buruk bir hüzün var. çok tuhaf hissediyorum kendimi.
1 temmuzda doğum yapacak çok kişi var sitede sanırım. eminim ki hepiniz de benim gibi hissediyordur. hayırlısıyla bebeklerimizi kucağımıza alalım da başka bir şey istemiyoruz.
 

canım benim Allah yardımcın olsun herseyin hayırlısını versin inşallah iyi haberlerini bekliyoruz.bir an önce sağ salim saglıkla bebiişini kollarına alırsın umarım.
 
canım benim Allah yardımcın olsun herseyin hayırlısını versin inşallah iyi haberlerini bekliyoruz.bir an önce sağ salim saglıkla bebiişini kollarına alırsın umarım.

inşallah canım. teşekkür ederim. sanırım cuma günü evimize döneriz. o gün akşam haberlerimizi alırsınız.
 
günaydınlar inşallah tüm annişler ve bebekleri iyidirler dün hiç giremedim çok merak ettim sizi
bende felaket kasık ağrıları var artık dayanılmıyo ama daha haftamda çok var nasıl geçecek bilmem
allah hepimizin yardımcısı olsun
 
maşallah karencim tosuncuk olmuş bu yaaa
gözün aydın canım allah analı babalı büyütsün inşallah

geçmiş olsun canım bu havadada gribi nerde buldun yaaa
valla o problemler hepimizde var artık dayanacaz napalım allah yardımcımız olsun
 
nazlıcım sen halen burlardasın
yokmu bi haber bi gelişme ay bekleyecek seninkide 40 ını heralde
 
nazlıcım sen halen burlardasın
yokmu bi haber bi gelişme ay bekleyecek seninkide 40 ını heralde

cnm sorma ya ınsallah 40+ olmaz 40 da olurda hayırlısıyla yrn randevumuz v<r b<klım ne dıyecek dr.muz
sabırsızlanıyoruz bızde artık
bendede nefes darlığı olmaya basladı artık ole cok bı kıloda almadım ama 9 kılo sadece bılmıyorum yani....yrn ı beklıyorum sabırsızlıkla
sen nasılsın?
 
günaydın kıslarrrrrrrrrrrr hihoyyyt
yine sakin bi gün geçircess anlaşılan kaydirigubbakcemile3
 

tarif ettiğin şeyi ayyynen yaşıyorum canım haftalardır . artık bi orda bi burda bi balkonda yatma denemelerinden yorgun düşüp sızıyorum bi tarafta .. dün de 3,30u buldu sanırım uyumam , 9,30a kadar bölüne bölüne uyudum , buna da şükür :Saruboceq:
geçmiş olsun , hakkaten yaa , nasıl yakalandın gribe . dikkat et canım kendine :teselli:



ay yaaa ne güzelllllllllll :dance: yarın mis kokuluna kavuşuyorsunnnnn :asigim:
inşallah sorunsuz geçer sezaryanın ..
hani " ...bazen de onun artık içerden tekmelerini hissedemeyeceğim için buruk bir hüzün var. çok tuhaf hissediyorum kendimi..." demişsin yaa , aynı şeyleri ben de hissediyorum .. ama eminim kucağımıza aldığımızdaki his bunun önüne geçecektir ..



kikoşummm dinlen , uzan o zaman bol bol .. öyle deme , az kaldı yine bak 36. haftan bitmiş bile .. inşallah en hayırlı ne zamanssa o zaman alırsın mis kokulunu kucağına ...
gunaydınlarrrrr nasılsınız kızlarrr
kımsecıkler yok ama uyuyoruzgalıba?

günaydın canım .. katılım gitgide azalmaya başladı , evet .. doğuran, doğurma arifesinde olup dinlenen çok .. zaten hepi topu 50 kişi ya var ya yoktuk , yarıya yakını doğurunca böyle olduk :sm_confused:
 

selam kızlar ben aranıza döndüm nasılsınız

oyy tazecik annecikleropuyorumnanaktan
hoşgeldinizzz
süt gelir kızlar ama sakın emzirmeyi yada sağmayı bırakmayınnn
nurcum ayva çekirdeğini dene tatlım inan ki çokk çok iyi geliyorr
birde memişinin sadece ucunu verme bebişin ağzına kenarlarıyla beraber ver tatlım
jasmincin inşallah enn kısa zamanda sende bebişini emzirirsin kucağına alıp evinizde:Saruboceq:
darısı bizlere olsun inşallahh mis kokuluların:Saruboceq:


canım benim yaa kıyamam az kaldı bidenem sabırrrrrr:gitme:


oyyy sılacımmm nasıl sevindim yaaaa maşallahh maşallahhhhh:sm_cool:
kilosuna da maşallah tosuncuk olcakŞeniz
haydi bakalım hayırlısı:teytey:


burcu maşallah kuzunaaaa
bir tosuncukta sende var demek kiii:hooray:
oyy büyük gün yarınn sağlıkla gelsin inşallahhhhhhh:Saruboceq::lepi:

günaydın kıslarrrrrrrrrrrr hihoyyyt
yine sakin bi gün geçircess anlaşılan kaydirigubbakcemile3

günaydın canım ne bu ağlamaklı hal :teselli:

günaydın tatlımmmmŞeniz
bugün nedense pek keyfim yokkk:umursamaz:
bi tuhaf ağrı var altta ve belimde
karnımda ağrıyo:gitme:
az kaldı az daha şu tata meselesine de taktım kafayımafoldumben

sen nasılsın canım arasım nasılŞeniz
 
Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…