Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
maşallah canım gözünüz aydın inşallah sütünüzde çoğalırda minik prensesimiz aç kalmaz annesi ha bu arada mama takviyeside yapıyonmu canımherkese merbaha kızlarr evimize geldikkkhihoyyyt hepinize ayrı ayrı teşşekür ederim canlarımm darısı başınıza inşallah benim kızım uslu masumun emişiyoruz ama bende sütten eser yokkkmafoldumben emmeyi çok istiyo kuzucuğumm inşallah sütün gelirrr duaa edinn ben arada gelmeye gayret edicem şimdilik çıkıyorum kuzucuk durmuyoo bu arada boyu 50cm kilomuz 3250 grammopuyorumnanaktan
benim bildiğim kadarıyla hem baş ölçümü hemde annenin çatısyla alakalı bi durumkızlar bebek 4 kilo olunca sezeryanmı yapıyolar ? şimdi en sonsalı günü gittim kızım maşallah 3.650 gr çıktı eğer doğum olmassa haftaya salı tekrar bekliyo doktor o zamana 4 kiloyu bulabilir diye tahmin ediyorum sezeryanamı alır acaba
41 kere maşallah çok şeker bişi buuuu tıpkı sen gerçi babayı görmedim ama sana çok benziyo muhteşem bişi allah analı babalı büyütsün inşallahkızlarr küçük tosbağam benim:) maşallah deyin teyzoşlarııopuyorumnanaktan
allah iyiliğini versin emi öldüm gülmektenneyse hürrem zati bugün yarın işe gelir görürürz hehehehehehe kaydirigubbakcemile3
bize daha bi kimsecik hiç ciciş almadı teyzeleriiiiiii :umursamaz::sinifsinif:
canım ya valla sen böle şeyler yazdıkça içim cız ediyo allah hakkaten yardımcın olsun bizimkide dertmi seninkinin yanında:teselli:yok be abe , burası yağdı yağacak , kapalııı mendebr bi hava var , nasssıl keyfim yerinde o yüzden :))) sıcaklamıyorum , hatta ufaktan atıştırmış olmalı yağmur sanki toprak kokuyor üstelik :))
uykusuzluk beni canımdan bezdiriyor valla benneyaptımki , iki damla gözyaşı , sonra ohhh missler gibi uyuyorum :))))
of kızlar beni heyecan bastı yıneeee...safagım 6 bugunu saymazsak..kaydirigubbakcemile2
bizde bugün kardeşlerim ve eşimle yatak odamızı değiştirdik beişiği yerleştirdik bana hiç bişe elletmemeye çalıştılar ama genede ölmüşüm valla şimdi denize gittiler ohhhhhh ben evde pinekliyom
ya benim dogum yaklastikca heyecan var olmasina var tabi ama dehset olcude korkuda artis soz konusu nasil atlaticam ben bunu bilmiyorum :çok üzgünüm:
ayyyyyyyy deniz diyince nasıl özendim
allah seni ne diyim bende deneyeyim ağlamayı diycem bende sorun yok zaten uyumakta sıkıntı yaşamıyorum...
kıyafetler güzel kullanışlı evlatlarımız ne kadar şanslı ya .....rabbim evladı olmayana evlat maddi durumu olmayana yardımcı olsun ki evlatlarının isteklerini yerine getirebilsinler...
of kızlar beni heyecan bastı yıneeee...safagım 6 bugunu saymazsak..kaydirigubbakcemile2
ne güzel karel şafağın 6 benim şafağım bile belli değil yaaaa...
canım ya valla sen böle şeyler yazdıkça içim cız ediyo allah hakkaten yardımcın olsun bizimkide dertmi seninkinin yanında:teselli:
starım ve nurcum cicişlerinizi sağlıklı günlerde kullanın inşallah çok şekerler bebek kıyafeti değilmi işte hepsi birbirinden güzel bide onların içine o minnoşlarda eklenince daha daha bi şeker oluyolarr
ay bişey değil gelsinler insan eline bi tas bişey alır gelirken bide bi kuruluyo yandan yandan artık huriş çay koysun çay doldursun...koyma kardeşim otur sende diyeniniz olabilir ..onuda yaptım bu seferde kayınpeder kalkıyor mutfakta bişeyler yapmaya başlıyor hepten fıttırıyorum....kayınpederde saolsun bi şeyi 100 kere anlatır...kafamçokkarıştı
mesela bişey anlatcak dimi pazartesi günü ,yok pazar mıydı, ya pazartesiydi ,ya yok yok salıydı beee :bbo:artık böyle fenalık geçirirsin dinlerken....:1shok:
bi ayağımı uzatayım dersin uzat kızım uzat nolur rahat ol bak lütfen gider yatak odamdan yastık alır getirir lütfen yaslar arkana uzat kendini..ulan uzatasın varsa bile diken gibi dikelirsin....:mymeka:
e ama bilmiyorlar mı senin açılman olduğunu ve heran doğurabileceğini ve dolayısıyla dinlenmen gerektiğini .. eşin evdeyse o yapsın yada kaynanatöre " böyle olmasa kalkardım ama bi zahmet ... " deyip ona itele servis işini felan kaydirigubbakcemile5