2009 Temmuz anne adaylar:) hadi bebislerimize aldigimiz cicileri paylasalim...

kizlar bakin bunlar minnosuma aldiklarim. simdi ben yazin temelli gelecem ya TR ye. o yuzden 3 yasa kadar aliyorum.genelde bedenleri 6 ay buyuk aldim. mesela 18 aylikken aylikken 24 aylik kiyafetleri falan aldim mevsimine gore. kaliteli markalarin burada daha uygun diye fiyatlari Tr ye birakmayi pek dusunmuyorum ama kismet tabi.. Tr de biraz! ustune koyuyorlar. bakalim begenecek misiniz kuzuma aldiklarimi. ben bittim. oldum.
img1426hq5.jpg

img1428hb0.jpg

img1430fk1.jpg

img1432qs2.jpg

img1435rp7.jpg

img1437us2.jpg

img1436as0.jpg

img1438zo5.jpg

img1439ie2.jpg

img1440og8.jpg

img1441zi5.jpg
 
Kibelecim Allah sağlıkla güzel günlerde bunları Edamıza giydirmeyi de nasip etsin inşallah. Ben buralara pek uğramazdım ama özendirdiniz kız:)) inşallah en kısa zamanda ben de bebişime aldığım kıyafetleri paylaşıyor olucam hayırlısıyla. Buna tüm kalbimle inanıyorum...En çok şu papatyalı yeşil tuluma bittim:)) hepsini güle güle kullan canım...
 
Son düzenleme:
kibelecim çok saol canım senin aldıklarında çok şirin şeyler bu arada çok tebrik ederim kızın oluyormuş çok sık giremiyorum çalıştığım için hastanedede internet yok hep geriden takip ediyorum.
 
melekcim sanada teşekkürler bende öykücüğün kot pantolonlarına bayıldım.
 
Kibelecim minnoşuna aldığın kıyafetler çok güzell yaaf bayıldım valla, nesemeseye katılıyorum, canım çekti benim de özendiriyorsun bak bizi, en kısa sürede katılırız inşallah sana :)
 
ilsucugum aldiklarin cidden cok seker. Gule gule giysin Tuanan. etekli pembe body ve kirmiziya bayildim.
direkt resim cikmiyor ama. Biliyor musun bilmiyorum ama resim cikmasini istiyorsan hani imageshack'ta sana 4-5 tane link veriyor ya karisik karisik onlardan yaninda direct yazani kopyalayacaksin buraya. o zaman resim cikiyor. eskiden direct linki gorunmuyordu. sayfanin en altina inip show advanced options diyorsun. o zaman direct yazan link cikiyordu ama yeni duzenleme yapmislar sayfada. direct kendinden cikiyor ve en ustte kocaman puntalarla. onu kopyala direkt cikar resimler.

hatta simdi senin linklerin ustune iklayinca da en solda atta show advanced links deyince direct diye bir link veriyor.
 
Son düzenleme:
kizlar bir de bunlari aldim bugun. kendimi tutamiyorum, biliyorum giymeyecek ama dayanamiyorum cok guzel seler var, kendimi baska seylere kanalize etmem, lazim bu boyle olmayacak.

gapm.jpg
 
kibele, hüzün yılı, sibel, ilsu aldıklarınız çok güzel allah sağlıkla giydirmeyi nasip etsin inş
 
kibele ve ilsu aldıklarınız çok cici.prensesleriniz sağlıklı günlerde giyer inşallah
 
böyle cıvıl cıvıl insanın içi açılıyo çok şekerler ya bide içlerinde olsalar yerim ben onları sağlıkla giydirin kızlar maşallah..
 
Ellerimle yaptım , içine sevgimi de kattım :1rolleyes:
o benim küçük aşkım :asigim:


dscn0558.jpg

w800.png


oturma odasının ışığını beğenmedim , bir de salonda çekeyim dedim yerimseniben]

dscn0559.jpg

w800.png


tarife göre yaptım , yelek olacaktı güya ama biraz genişce olunca kollarını uzatıp hırka yapayım bari dedim yerimseniben 1-1,5 yaşken giyebilir sanırım :nazar:
 
Son düzenleme:
X