2009 sonbaharda evleneceklerin paylaşım alanı !!

günaydın kızlarrr hayırlı cumalarzemuszemus
zarif'e gitmek çok istiyorum ama mümkün olmayacak gibi görünüyo malesf:çok üzgünüm:

Merhaba kızlaarrr..

Ayy böcüük 2 gün kaldı evlenme inanamıyorum..

Evlenemicem evlenemicem dedin dedin, genede 2009 'u bitirmeden evleniyorsun :))

Didemcim fotoğraflarına şimdi baktım çok güzeller..Çok yakışmışsınız..Ve sen çok güzel olmuşsun.Ama ben resimleri büyük olarak görmek istiyorum ve daha çok foto lütfen :)))

Hepinizi çook öpüyorum..

Nehir cim hoşgeldin canım:1hug:
şaka maka zarif de evleniyo Allah bir ömür huzur, sağlıklı geçim versin:Saruboceq:
benim fotoğraflar da ablamın makinesinde ve evlendikten sonra bi türlü alamadım çok fazla oldukalrı için kopyalamaya fırsat bulamadık ama inşallah yakında toparlayıp ekleyecem

ben geldım
hepınızı öpuyorum canlarım uzun süre gelemeyebılırım
sımdıen kendınıze cok ıyı bakın
kaldı 2 gun bende 2009 bıtmeden evlenmış olcam
darısı tüm ısteyen bekarlarımıza ınş
hersey süper sımdılık Allahım aksılık yaşatmasın ınş
cok öptum
nehırım dıdemım aysem esram dılek
hakkınzı helal edın :gitme:

zarifim helal olsun bacım varsa hakkım üzerinde...
seni çok seviyoz
ömür boyuuuu mutluluklar diliyorum sizezemuszemus

ayy tşkler dıdemım
herkesı bol bol öpuyomm kokulu kokulu
şaka maka 2009 sonunu bıle yakaladım haa
evlı olcam yaa rüya gıbı
cok öptumm by

günaydın kızlar..

böcüğün kınası var bugün ayy yaa yılın son gelini :)

hep mutlu ol inşallah böcüğüm bir hakkım varsa eger helal olsun güzel fotolarla güzel haberlerle dön buraya..

günaydın bacılar mutlu haftalarrrr
zarifi çok merak ediyom nasıl oldu acabaaaakaydirigubbakcemile3

günaydın kızlar..
böcüğüm benm hakkım varsa helal olsun..
inşallah herşey istediğin gibi çok güzel olmuştur canm ,Allah mutluluğunuzu daim etsin..

kızlar meraba ben grip gibiyim bugünlerde...
yarın da işyerinde yılbaşı partisi varrrrsositososito kötüleşmezsem gidecem inşallah...
yılbaşı günü de eşimle ortak arkadaşlarımız var onlar gelecek bize...
oyy şu 2gün geçse de tatil yapsak artık

didem fotonuz cok hoş ya ay bugun herkesn fotosunu begendim ben
yarın kardeşim gelio civan ilk defa annemlerden ayrı biyere gidecek gerci ucakta mola olmadıgı için kaybolma sorunu yok kaydirigubbakcemile3

teşekkür ederim dilekçim,sende çok hoş görünüyorsun :))
bizimde yarın iş yerinde çıkşta yılbaşı partisi var,hediye içn kura çekmiştik,bakalım kim kime çıktı merak konusu.yılbaşı akşamıda yeni evli kuzenlerimizle takılıcaz.
valla didemcim şu 2 gün geçse ,3 gün tatilllll :)))))) çok süper olucak..
dilekcim çok güldüm :))) evet kaybolma imkanı yok,indiği yerden de gidip alırsınız :)))

Dilekim sağol canım,
Esra bizde de çekiliş yapıldı ben arkadaşıma bööle güzel işli taşlı bi süveter aldım boğazlı, bakalım bana ne alındı o kadar sıkıştırıyom söylemiyolarkaydirigubbakcemile2
yarın da bizde de iş çıkışı 18:00-20:00 arası parti var biraz olsun dökeriz kurtları işteee

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…