2009 sonbaharda evleneceklerin paylaşım alanı !!

böcük siyah gibi duruyor hatta eşim saçını siyaha boyatmıssın dedi ama bu çikolata kahve ya :sinifsinif: guneste parlıo altın gibi ahanda böle ama bi ara fotoda ceker koyarım senin nikah ne zamandı

dilekçim çikolata kahveye ilk defa boyadıysan koyu olabilir, üstü üste boyadıkça o güsel renk oturmuş oluyoyerimseniben
ben lorealin yeni çıkan çikolata kahvesini kullanıyorum 6.35 renk kodu..internette resmi yok ama kutunun üzerindeki renk 2 boyamada aynısı oldu benim saçımda...ve kendi rengim koyu kestane...
zarif tavsiye ederim bu rengi çok hoşuma gidiyi benim de

didemim ben hep siyah boyardım sonracıma birgun actırıp bakıra boyattım turuncu oldu oda akınca sonra tekrar siyah boyattım ama 2 ayda öyle bi aktıki tekrar turuncu oldu düğünden 2 hafta önce kahveye boyattım ama acık yani koyu kahve degil düğündeki sacım işte o guzeldi ama oda aktı ucları turuncu fln oldu tekrar aynı renk olur diye boyattım işte çikolata kahveye dipleri biraz daha koyu duruyor işte uçları tam kahve pek fark yok ama eşim inceleye inceleye buluo :kedi: arada parıltılar var boyadan kaynaklı ama kesin buda akacak o zaman bidaha boyatırım tam bu renk olur herhalde dimi

olur bacım olur merak etmeyerimseniben benim de ilk çikolata kahve boyamamda kendi saç rengimden pek bi farkı yoktu, sadece saçlarım daha parlak bööle yumuşak görünüyodu o kadar:roflol:ama ikinci boyamadan itibaren renk oturdu...sende de büyük ihtimalle aynısı olur bebişim

yok karamel yapma bence iddialı bir renk çikolata yap sende sonra 2009 sonbahar çikolata kahvesi gelinleri die yeni topik açarık :kedi: kııız ben 27 sinde akşam 7 de dönüorum buraya

yok karamel yapma bence iddialı bir renk çikolata yap sende sonra 2009 sonbahar çikolata kahvesi gelinleri die yeni topik açarık :kedi: kııız ben 27 sinde akşam 7 de dönüorum buraya

bende nikahtan 1 hafta önce çikolata kahveye boyattım. ama boyanmış gib durmadı. saç rengimde pek dğeişme olmadı. şimdi ise şarap kızılı aldım. ona boyayacam inşallh. çok beyazlarım var onları kapatmak için boyuyorum. mafoldumben

pasta kzıl cok ıddaalı bı renk cnm sureklı akar ve başka renge gecısı cok zor olur son kararın mı
bende cok sevıyorum kızılı ama korkuyom yanı

dılek mafoldumbengelemıycen yanı

pasta kzıl cok ıddaalı bı renk cnm sureklı akar ve başka renge gecısı cok zor olur son kararın mı
bende cok sevıyorum kızılı ama korkuyom yanı

dılek mafoldumbengelemıycen yanı

kutunun üstündeki resme bakarak aldım kaydirigubbakcemile3 hiç anlamam boyadan çünkü. ömrü hayatımda iki kez saç boyadım. hem saçımı bi tek eşim görüyor o beğensin yeter opuyorumnanaktan renk akarsada tekrar çikolata kahve yaparım -tatlicadiarzu-

bebeeem ya şimdi dank etti he eşimede sölemiştim gelecektim yaaaa ama ogun akşam 7 de biniyorum 8 bucuk gibi burda olcam saat kaçta nikahın

pardon cnm yaa kapalı olduğunu unuttum

dılekcım 5 te cnm
artık akşama evıme gelrsınız:roflol:

günaydınnnn bacılar hayırlı cumalarrrr...
zarif bugün mü son iş yerinde, yarın çalışacan mı yevrum

indir dinle alırsın sonracıma ya hani ay ışıgında saklıdır vardı ben ona bitiyorum ya gecen facede video buldum cevirip cevirip dinliom

indir dinle alırsın sonracıma ya hani ay ışıgında saklıdır vardı ben ona bitiyorum ya gecen facede video buldum cevirip cevirip dinliom

ya o şarkı süper yaaa...kariyerindeki ilk şarkılarından biri zaten o bi de...ben tee ilk albümden beri dinlerim Şeboyu çok da severim yirim onu benŞeniz
zarif nerde bu arada yawww

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…