2009 sonbaharda evleneceklerin paylaşım alanı !!

kızlarrr ben geldım fazla gıremıyorum ozledım sızıde ıns dugunden sona bol bol gırıcem su an cok ısım var cookkk bu arada cok heyecanlıyım ya sızzzzzzzzzzzzzzzz...?

you_know canım diğerleri için bilmemde ayakkabının içine bebek pudrası dök iyi geliyo bide vuran yerine bant yapıştır oluyo öle şeyler annende stres yapmıştır şimdi canım allah kolaylık versin

waaww kına gecen mı var
bana bısıler oluyoo yaa
düğün arabasını zaten erkek tarafı ayarlar cnm baştan berı bu böle deıl mıydı sızde uzulme erkek tarafı bulsun
kız tarafının olmaz bızdede
ıcıne gazete neyım koyup derındondurucuyada koyabılırısn

dıdem erken olur
kınadan 1 gun önce yaptırın olsun bıtsın

ev fotosu yok bu arada

pamuk erken deıl cnm ancak ınan kuaforden cıkman zaten saatler alır hem fotocu daha ıyı blır

burda erkek tarafının kimsesi olmadığı için arabada sorun olmuodu annem ilk kendi sölemişti sonradan aklına kim girdiyse öle söledi sölemesi deil sorun 1 gun kala sölemesi
ayakkabıyıda içine pudra dökecem arkadasımda öle demişti cnm işe yarıomus

bide kızlar bencede epilasyon işlerini erken yapmıyormusunuz bence kuaförüm bile bana 1 gun önceden gel demişti ben bugun kına olduğu için dun gittim

bide kızlar bencede epilasyon işlerini erken yapmıyormusunuz bence kuaförüm bile bana 1 gun önceden gel demişti ben bugun kına olduğu için dun gittim

haklısınız kızlar düşününce..ben eniyisi cuma günü saçımı boyatayım çarşamba epilasyonu halledeyim...zaten perşembe de kınam varkaydirigubbakcemile2
canım inşallah kınan da düğünün de hayal ettiğinden de çokçok daha güzel geçer, mutluluklar dilerim sanaopuyorumnanaktan

günaydın kızlarr..

didem şaka maka on gün kaldı ...ev resimleri istiyoruz :)

kızlar ev resimleri önümüzdeki hafta geliyorrrr unutmadım merak etmeyinnnzemuszemus

gunaydınnn

you knoww kına gecesı vardı nasıldı acep ne gıydı nasıl oldu opuyorumnanaktan

dıdemm 10 gün müakannehir yaa ben kaldım evde ya bende o gunlerı gorcek mıyım

aybuer nasılsın
ben yoğunum az cıkam gelcem

zarifim gelecek tabi Allahın izniyle, bak yavaş yavaş gitmeye başladık biz:1hug:
tam 10 gündür aralıksız çalışıyorum ve bugün de fazla mesaim var müdürüme selam olsunkötükedihüso
yarından itibaren pazartesiye kadar izinliyim sürekli koşturacam inşallah hasta falan olmam

kolay gelsın cnm sonrası bol bol dınlenceksın ama
işe ne zmn donceksın evlendıkten sonra

ayy kendıne cok tıkkat et nan hasta neyım olma stres yapma sıvılce cıkar
ben sözlencem zmnhep gelınlıklı halımı gorurdum :ecrin_bebek: ruyamda

canım şimdi yarın cumartesi pazar izinliyim,
önümüzdeki hafta pzt ve salı çalışacam, çarşamba asıl izne çıkıyorum hayırlısıyla...
eğer müdürüm de ok derse ekimin 15 ine kadar izinli olacamhihoyyyt

zaten şimdi bile bikaç sivilcem çıktı stresten ama düzelecek gibikaydirigubbakcemile3

ben calısmayı hıc ıstemezdım ama evımız kira olcak mecburuz ama kira olmasydı asla calısmazdım
bı sekılde ıdare ederdık
ınş evlnınce ıkımızde calışır kucukte olsa kendı evımızı alırız ılerde daha guzelını alırız

bende cok mısır ve fıstık tukkettım kılo alcam dıe sıvılce ıstılasına uğradım

günaydın kızlar acaba you_knowun kınası nasıl gecti
ayy zaman iyice daraldı yaa kaldı kaldı 9 gün kaldı

kızlar günaydın..
ya bende pek heyecan yoktu sizin yazdıklarınızı böyle okuyunca bir heyecan bastı banada = )
çok yorgunum eşyalarımı topla topla bitmiyor = ( pazar günü çeyizim gidicek.yarın akşam bir başka ark.ın düğünü var,cmtsi nişanlımın teyzesinin oğlunun düğünü var,kafadan 2 gün iptal,yani ben bittim ağlayanım yok = ))

esra ama senınde daha günün var baksana sunlara yaa 10 9 neyım dıolar delikafadulden

doğru böcüğüm o da var benim daha düğünüme15 günüm var = ) kına geceme de 8 gün =)

iyiyim böcüğüm bu aralar nette sorunvar işyerinde giremiyorum sen nasılsın=?

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…