2009 sonbaharda evleneceklerin paylaşım alanı !!

inşallah gönlüne göre olur ben cd attım giriş müziğini kına ve düğün için hatta 2şer tane yaptım
aksilik olmasın diye kınada orkestraya vericem düğünede vericem salona
ayy elim ayağıam dolaşıyo ufff

son şansımı deniyorum artık bukadar çaresiz hissetmemiştim hiç( düğünden sonra gelinliğini satmak yada kiralamayı düşünen var mı?

SATILIK / KİRALIK GELİNLİK - Kadınlar Kulübü Seri İlanlar

şuraya bi bak bide ankarada bi çarşı varış carşıdan daha cok bulabilirsin bursada 200liraya gelinlik kiraladı arkadaşım hemde gayet güseldi bence carşıdan bi bal eminim bulursun benimki büyük beden olsa gönderirdim sana üstelik beden sorunuda yok senin ben senin yerinde olsam hemen bayramda sonra gelinlikciler çarşısına koşardım

çok teşekkür ederim oraya baktım birtane gelinlik var güzelde ama biraz pahalı geldi bana:kedi:

günaydın kızlarrr....
nasılsınız bakalımm:hulya:

günyadınlar..
geçmiş bayramınız mübarek olsun..nasıl geçti 4 gün tatil hiiçç anlamadım inanılmaz yorgun ve bitkinim

esracım hoşgeldin canım:1hug:
ben bütün bayram buradaydım daha sonrasında izin olarak kullanacam çalıştığım günleri...malum yıllık izin yetmiyo çok az kaldıkaydirigubbakcemile3 onun için acaip derecede tersim dönmüş durumda 9 gündür sürekliişe gidip geliyom:roflol:
bi yandan da artık çok az kaldı heyecan başladı bende...haftaya pazar evleniyorum şaka gibizemuszemus

uyy yoğunum yahuu

evlenın evlenınde sıra bana gelsın ınş

kıslarr epilasyonu düğünden kaç gün önce yaptırcaksınız _

kızlar merhaba.

internette sorun var giremiyorum fazla bugün...nasılsınız?

didemcim çok erken deilmi
benim kınam cuma düğünüm pazar günü. epilasyonu çarşamba yaptırmayı düşünüyorum

gülüm düşününce bana da erken geliyo acaba cuma sadece saçımı boyatsamCADIARZU
kınam haftaya perşembe...ozaman ben haftaya çarşamba yapayım kıl tüy operasyonlarınıııkaydirigubbakcemile3

aybuercim benim de nette sorun var giremiyorum...ki sorun olmasa da zaten çok yoğunuz yine giremiyom:sinifsinif:

selam kızlar nasılsıız bakalım
ben cok yorgunum yaa sanki günlerdir ayaktaymışım gibi
canım ben epilasyon işini kınadan bi gün önce yaptırıcam erken olsun istemiyorum sacımıda bu hafta sonu boyarım artık ne kadar az kaldı yaaa panik halindeyim

hoşgeldin prensesim seninle bir gün var aramızda ve ben de telaşlardayımkaydirigubbakcemile3
daha var daha var derken günleri harcadık baksana....küçükbi kaç ayrıntı kaldı derken bi baktım bi sürü küçük ayrıntı varmış meğerse:roflol:
bu hafta artık evdekison eşyalarımı da toplasam iyi olacak....ay aslında bisürü işim var yetişirm inşallah hepsineeeeeeee:bbo:

inşallah canım benimde pantolonlarım fln hep evde
onları toplıcam oraya giden bi arabaya koyarız dedik ya bişi sorucam kızlar düğünde 10 kuaföre gidicem fotocu arkadaş 2 -2.30 gibi gelirim dedi 1 saat sürer dedi sizce erkenmi foto için ama mezarlıgada gidicez ne bileyim öle dedim ama sizce nasıl

aybuercim benim de nette sorun var giremiyorum...ki sorun olmasa da zaten çok yoğunuz yine giremiyom:sinifsinif:

sorma canım yaa deli oldum sabahtır..

kızlar epilasyon bence de kınadan bir ya da 2 gün önce gitmk en iyiisi.didemcim cuma erken olur...bu arada nerde hani ev resimleri bitmedi mi daha yerleşim merak ediyorume evlerinizi :)

bence erken diil canım erkekn olsa bile rahat rahat yaparrsınız...

dün ben de studyo fotolarını istediğim fotografçıyı söyledim aşkıma tamam dedi :)

slm kızlar zemuszemus
ayy bugun kınam var sinir oldum herşeye ne çok aksilik çıkıo ya :sinifsinif:
annem yine garipleşti gelin arabasını annemin arabasını yapacaktık bugun kız evinin arabası gelin arabası olmaz dedi yarın nikah var bugun söledi ya nasıl sinir oldum :sinifsinif:
gelinliğimi aldım o istediğim gibi olmuş ona sevindim ama dün giydiğim ayakkabı ayağımı vurdu yarın napcam onu düşünüyorum :sinifsinif:
şu günlerin heyecanını fln yaşayamıyorum ya
1 gun kaldı ya yarın evleniyorum

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…