2009 sonbaharda evleneceklerin paylaşım alanı !!

canım benim erkekli kına salonda + nikah şeklinde olacak hayırlısıyla...
kınam 1 ekiimde fatihte
nikahım da bayrampaşada olacak inşallah:Saruboceq:

nişan takımını da kiğılı'dan almıştık çok memnun kaldık, damatlıkta da öncelikle oraya gitmeyi planlıyoruzyerimseniben

hayırlı olsun düğündaşımopuyorumnanaktan
benimde kına gecem 1 ekim perşembe düğün salonunda olacak yenibosnada.
gelin almada evin önünde davul zurna ve köçekler olacak nişanlım kastamonulu.
nikahtan sonra yemeğe gitmeyi planlıyoruz.ertesi günüde ağvaya balayına çıkıcaz 1 haftakaydirigubbakcemile2
bizde sarardan aldık canım damatlığı gerçekten çok güzel yaka çiçeğide kullanılcak

canım çeyizler için erken değil mi?bizde bayramın bittiği h.sonu götürcez çeyizlerimi.
kına+nikah demişin onu anlayamadım canım bide bayrampaşada demişin nikah

oooh ne güsel canım yaa hayırlı olsunn
ben nişanlımı yaka çiçeğine ikna edene kadar canım çıktı ama eminim sonuç çok güzel olacakzemuszemus
balayına da biz inşallah Alanyaya gideces 1 haftalığına...şaka maka az kaldı heee

bıdışş hoşgeldinnn..benimde kınam 3 ekim cumartesi,düğünümde 10 ekim.
bizde nişanlığı damat tan almıştık,düğün içinde önce oraya sonra sarar a gidicez bakalım.
kızlar ben şimdi taktım yemek tariflerine,nerde kolay yemek var,döküyorum hemen = )

esracım ben de evde pc kullanma şansım olmayacağı için bi sürü yemek kitabı aldım pratik tariflikaydirigubbakcemile3 kendi kendime denme-yanılma yöntemiyle öğrenecem artık yavaş yavaş....gerçi ilk süreçte sadece " yanılma " olur ama artık napalım:roflol::roflol:

hoşbuldum lady legend.hayırlı olsun canım inş.hep sonbahar gelini olmak istemiştim gönlüme göre oluyo inş.canım beğenmedik biz damattakileri kalıpları dar geldi çok model yoktu terzı farklı.sararı tavsiye ederim gerçekten değiyo özel bi yere giderken yakalarını çıkarabilcez saten yaka çünkü 2model kullanılıyo.aynen canım ya bende her gördüğüm tarifi yapıyorum mutfağı çok severim zaten

:roflol: aynen canım bende.ben kitap almadım,internetten bakarım diye düşündüm evde ,işte,sonra dökerim.dosya yapıcam kendime artık. bugün nişanlımla konuşuyoruz sürekli,hangi tarifleri alıyım diye ona da soruyrm.ilk zamanlar cicim ayları nasılsa,ne olsa yediririz :roflol:

Son düzenleme:

canım benmkide tam tersi işte dar kalıp istiyor,üstüme cuk otursun diyor,nişanlığınıda öyle aldık,bakalım sarar da güzel ama.

valla öyle canım, zaten benimki normalde de yemek seçer; koy önüne makarnayı 7/24 yer öyle cins bi arkadaş kendisi:roflol: yani öyle çok çeşit öğrenmeme gerek kalmayacak gibi görünüyo...ama kahvaltıyı çok sever ööle ballı reçelli falan...eve ciddi kahvaltılık stoğu şartkaydirigubbakcemile3

sağol canım benim.çok mutlu olalım inş.sonuç güzel olur dayanamaz nişanlısına.valla ya çok az kaldı biz 5 yıldır birlikteyiz 6.yıla girerken evleniyoruz

canım benmkide tam tersi işte dar kalıp istiyor,üstüme cuk otursun diyor,nişanlığınıda öyle aldık,bakalım sarar da güzel ama.

tabi canım herkesin kendi zevki.tatlım damattan bize hiç olmadı nişanlım uzun boylu 1.87 ceket giyiyor kolları kısa geliyor.pantolonda basen kısmı çok oturuyordu.sarar gerçekten bize göreydi orayada bakmanı tavsiye ederim.ata yaka gömlek benim gelinliğime uygun kırık beyaz yelekte aynı tonlarda.fuları var taşlı bişi

ayy ya var ya aynen,hiç yemek yapma,ben hergün kahvaltı ederim diyor,bende çok severim kahhvaltıyı.bide diyor ki ne uğraşıyorsun öğren çeşitli makarna tariflerini,yap köfte şinitzel kızartma,biz üniversiteyi beraber okumuştuk,öğrenci evlerimiz vardı,aynı o zamanki zamandan bahsediyor,bende kızdım,artık öğrenci evi yok,sağlıklı beslenicez dedim.lmaz:

benimkide yemek seçmez çok şükür rahatım o yönden.mutfak konusunda da becerikliyim yemek veya tatlı türü olsun zorlanmıcam inş.iyiki ben erkek olmamışım asıl yemek seçen benim valla

canım ,benim nişanlımda uzun boylu 1 84 48/6 drop almıştık hatırlıyorum,çok da güzel manken gibi olmuştu.belki mağazaya göre yada takımından takımına göre değişiyordur.bakıcaz yine hepsine bakalım.
bu arada biz geçen sene kasım da ağvaya gitmiştik paradise tabungalow evlerde kalmıştık nişanlımla. 2 günlüğüne çok güzeldi.biz gittiğimizde şöminelerde yanıyordu.benm nişanlımda balayı için yine ağva ya gidelim demişti,ama ben deniz hastası olduğum için belek e gidiyoruz.zemuszemus ama ağvada çok güzel bir tercih.

canım özeline msj attım bakabilir misin

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…