- 22 Temmuz 2008
- 3.610
- 22
- 358
- 40
sağol canım seninde hayırlı olsun.aynı gün mü evleniyoruz seninde nerde düğünün benim bahçelievler nikah dairesinde olacak.kına gecen hangi gün?damatlığı hallettik çok şükür nerden düşünüyosunuz damatlığı?
didemcim düğündaşın gelmiş,hoşgeldin bıdış.
canım benim erkekli kına salonda + nikah şeklinde olacak hayırlısıyla...
kınam 1 ekiimde fatihte
nikahım da bayrampaşada olacak inşallah:Saruboceq:
nişan takımını da kiğılı'dan almıştık çok memnun kaldık, damatlıkta da öncelikle oraya gitmeyi planlıyoruzyerimseniben
hayırlı olsun canım aynı gün evleniyoz hayırlısıylakaydirigubbakcemile3
benim evim temizlendi, bu hafta çeyizler yerleşecek inşallah onun dışına bi tek damatlık kaldı büyük iş olarak sonrası Allah kerim
hayırlı olsun düğündaşımopuyorumnanaktan
benimde kına gecem 1 ekim perşembe düğün salonunda olacak yenibosnada.
gelin almada evin önünde davul zurna ve köçekler olacak nişanlım kastamonulu.
nikahtan sonra yemeğe gitmeyi planlıyoruz.ertesi günüde ağvaya balayına çıkıcaz 1 haftakaydirigubbakcemile2
bizde sarardan aldık canım damatlığı gerçekten çok güzel yaka çiçeğide kullanılcak
ben de ne zaman askımlara gitsem bizim oturacagımız kata bakıyorum :)asansörde o kata basmak geliyo içimden :)
bıdışş hoşgeldinnn..benimde kınam 3 ekim cumartesi,düğünümde 10 ekim.
bizde nişanlığı damat tan almıştık,düğün içinde önce oraya sonra sarar a gidicez bakalım.
kızlar ben şimdi taktım yemek tariflerine,nerde kolay yemek var,döküyorum hemen = )
bıdışş hoşgeldinnn..benimde kınam 3 ekim cumartesi,düğünümde 10 ekim.
bizde nişanlığı damat tan almıştık,düğün içinde önce oraya sonra sarar a gidicez bakalım.
kızlar ben şimdi taktım yemek tariflerine,nerde kolay yemek var,döküyorum hemen = )
esracım ben de evde pc kullanma şansım olmayacağı için bi sürü yemek kitabı aldım pratik tariflikaydirigubbakcemile3 kendi kendime denme-yanılma yöntemiyle öğrenecem artık yavaş yavaş....gerçi ilk süreçte sadece " yanılma " olur ama artık napalım:roflol::roflol:
hoşbuldum lady legend.hayırlı olsun canım inş.hep sonbahar gelini olmak istemiştim gönlüme göre oluyo inş.canım beğenmedik biz damattakileri kalıpları dar geldi çok model yoktu terzı farklı.sararı tavsiye ederim gerçekten değiyo özel bi yere giderken yakalarını çıkarabilcez saten yaka çünkü 2model kullanılıyo.aynen canım ya bende her gördüğüm tarifi yapıyorum mutfağı çok severim zaten
:roflol: aynen canım bende.ben kitap almadım,internetten bakarım diye düşündüm evde ,işte,sonra dökerim.soya yapıcam kendime artık. bugün nişanlımla konuşuyoruz sürekli,hangi tarifleri alıyım diye ona da soruyrm.ilk zamanlar cicim ayları nasılsa,ne olsa yediririz :roflol:
oooh ne güsel canım yaa hayırlı olsunn
ben nişanlımı yaka çiçeğine ikna edene kadar canım çıktı ama eminim sonuç çok güzel olacakzemuszemus
balayına da biz inşallah Alanyaya gideces 1 haftalığına...şaka maka az kaldı heee
bıdış h geldın
canım benmkide tam tersi işte dar kalıp istiyor,üstüme cuk otursun diyor,nişanlığınıda öyle aldık,bakalım sarar da güzel ama.
valla öyle canım, zaten benimki normalde de yemek seçer; koy önüne makarnayı 7/24 yer öyle cins bi arkadaş kendisi:roflol: yani öyle çok çeşit öğrenmeme gerek kalmayacak gibi görünüyo...ama kahvaltıyı çok sever ööle ballı reçelli falan...eve ciddi kahvaltılık stoğu şartkaydirigubbakcemile3
valla öyle canım, zaten benimki normalde de yemek seçer; koy önüne makarnayı 7/24 yer öyle cins bi arkadaş kendisi:roflol: yani öyle çok çeşit öğrenmeme gerek kalmayacak gibi görünüyo...ama kahvaltıyı çok sever ööle ballı reçelli falan...eve ciddi kahvaltılık stoğu şartkaydirigubbakcemile3
tabi canım herkesin kendi zevki.tatlım damattan bize hiç olmadı nişanlım uzun boylu 1.87 ceket giyiyor kolları kısa geliyor.pantolonda basen kısmı çok oturuyordu.sarar gerçekten bize göreydi orayada bakmanı tavsiye ederim.ata yaka gömlek benim gelinliğime uygun kırık beyaz yelekte aynı tonlarda.fuları var taşlı bişi
canım ,benim nişanlımda uzun boylu 1 84 48/6 drop almıştık hatırlıyorum,çok da güzel manken gibi olmuştu.belki mağazaya göre yada takımından takımına göre değişiyordur.bakıcaz yine hepsine bakalım.
bu arada biz geçen sene kasım da ağvaya gitmiştik paradise tabungalow evlerde kalmıştık nişanlımla. 2 günlüğüne çok güzeldi.biz gittiğimizde şöminelerde yanıyordu.benm nişanlımda balayı için yine ağva ya gidelim demişti,ama ben deniz hastası olduğum için belek e gidiyoruz.zemuszemus ama ağvada çok güzel bir tercih.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?