2009 sonbaharda evleneceklerin paylaşım alanı !!

günaydın kızlar..

iyi haftalar ...

kızlar gelin olup gideceksiniz yaa çok az kaldı hakkaten :)

böcüğm çok iyi değildi sınavlarım bakalım sonuç ne olur...
biz de ctesi aldık maaşları hemen verielcekleriverdim gün paramı verdim annemlere diyorum bir gün biel kalmadı maaş elimde :)dün de havan aldım küçük esyalar kaldı artık alınacak 18 parça alınacagım kalmış bitiyor artık inşallah çeyiz işi.ama yine çıkar bişeyler :)

hayırlısı olsun
nan eksık bıter mı hiç dün carrefourda öle güzel bardaklar gördumkı tabı para yok alamadım gerı döndum
ömur bıter ceyis bıtmes

hepsini tamamlamak mümkün değil,belkide eksik olmalı zaten,sonra ne amacımız olucak,hem evlendikten sonrada kesin dayanamayıp alıcaz.o yzden herşeyi tamamlıycam diye kendimizi sıkıntıya sokmaya gerek yok.

yani
hersey ıstesende tmm olmazkı
bız eve 16 yıldr alıyok hala bıtmedı bıtmezkı

he bıde para harcamak zevklı oluyo
genede ben ne lazımsa cok onemlı alıyom evlnınce gecım derdı cok zor kucuk seylerı alırsın ama buyuk seylerı alamzsın gıbıme gelıo

he bıde para harcamak zevklı oluyo
genede ben ne lazımsa cok onemlı alıyom evlnınce gecım derdı cok zor kucuk seylerı alırsın ama buyuk seylerı alamzsın gıbıme gelıo

evet ayyynen senin gibi düşünüyom böcükümalkisalkisalkis onun için ben, ailemin de desteğiyle bööle en büyük ve masraflı işleri çok şükür hallettim..
bu arada görüşemediğimiz arkadaşlar hoşgeldiniz...bugün pazartesi malum haftasonundan felan biriken çok işim var hala uğraşıyom bugün kusuruma bakmayın lütfennnopuyorumnanaktan

yani tabi büyük şeyleri almak gerekiyor,bi kere kaldı mı bir daha alması da zor olur.
bu hafta çabucak geçsin,h.sonu evimi yerleştiriyim,dün elektrik süpürgemi götürdüm,bütün evi bir süpürdüm,annemin evinde olsam hemen yoruldum der bırakırdım = ) ama kendi evim ya şimdi hiçç yorulmadım = ))

kolay gelsın dıdemım
büyük alınan esyaları alıncada kalıtelı almak lazım ucuz ve spotcuları sevmıyorum
mesela bı camasr mak en az 10 yıl kullanılıyo
yada bı yatak odası kolay kolay değişmıyo deıl mı

böcüküm haklısın, ben de beyaz eşyada ve mobilyada biraz yüksek tuttum isteklerimi...hee bi de televziyonda...sonuçta "ucuz mal alacak kadar zengin değilim" diye bi laf vardır ya aynen öyleşakkıdı

esracım ben de cuma gününü bekliyom sabırsızlıkla...dün evimizdeydik nişanlıma; ben ayakkabılarımı getirmiştim, portmantoyu yerleştirdim, aşkım da tv yi kurdu, banyo perdemizi taktı...inan hiç gitmek istemedim ordan..şimdi hayırlısıyla çeyizler de gidince hepten bağlanacam oraya sanırım:asigim:

bız tv almıycaz paramız yokmafoldumbenben esya aldımda oda kalan beyaz esyayı alcak ordan hedıye vercekler
zaten ben pek tv sevmem

didemcim aynen bende evden ayrılmak isemiyorum,sürekli aklımda,çalışmıyor olsam hergün giderdim = )
bende hep iyi aldım mobilyalarımı,ankastrelerimi,lcd tv.sonuçta bir kere alınıyor gerçekten ,sürekli değiştirme fırsatın yok.
böcüğüm üzülme canım,olmadı şimdilik küçük bir tv alırsınız,sonra büyültürsünüz.herşey olur zamanla.

öle etcez cnm 37 den az buyuk alırız hedıye beleş olcak :lepi: cok umrumda deıl ablam 8 yıllık evlı 37 ekranı vardı daha bu yıl lcd aldı

slm kızlar ben de sonbahar geliniyim.4 ekimde evleniyorum inş.artık 1 ay bile kalmadı düşününce inanamıyor insan:teytey:benimde evim tamam sayılır salon takımı ve yemek odası tamam halı tül filan geçen gün geldi.sadece aksesuarları kaldı.beyaz eşyam diğer odamın tülleri tamam .yatak odam tamam.banyoma perde aldık dolap filan.kapımda koko paspasım bile varhihoyyyther evime gittiğimde ayrılmak zor gelıyor.sizin hazırlıklar nasıl gidiyor arkadaşlar

hayırlı olsun canım aynı gün evleniyoz hayırlısıylakaydirigubbakcemile3
benim evim temizlendi, bu hafta çeyizler yerleşecek inşallah onun dışına bi tek damatlık kaldı büyük iş olarak sonrası Allah kerim

sağol canım seninde hayırlı olsun.aynı gün mü evleniyoruz seninde nerde düğünün benim bahçelievler nikah dairesinde olacak.kına gecen hangi gün?damatlığı hallettik çok şükür nerden düşünüyosunuz damatlığı?

ben de ne zaman askımlara gitsem bizim oturacagımız kata bakıyorum :)asansörde o kata basmak geliyo içimden :)

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…