2009 sonbaharda evleneceklerin paylaşım alanı !!

böcüküm darısı başına yevrum daha görmedim evimi yarın görecem hem kışlık ayakkabıları fln da götürecem giderkene...
sayılı zaman çabuk geçiyi zaten siz hele bi netleştirin bi başla saymaya bak nası gelcek çorap söküğü gibi:1hug:

soruunda orda belırsızlık cok kötu bısey yaa
şuan tek sorunum bu
ben ocak ayına kadr cok takst öduycem sonra işte son eksıklerı halletcem
dantelerı sardrcam kendıme kıyafet ayakkabı depoluycam
yenı gelın şık olur
sonra ufak eksıklerın btmesı falan mayısı bulur gene
düğünde ınş hazıranda falan olursa o bır aydada bındallı kına elbısesı gelınlık falan hallederız dıom
ayy yanı ınş ALLAH sağlık versınde:Saruboceq:

kızlar selammmmm :sm_cool:
keyifler nasıll,geçmişi okuyamadım,çıkıcam birazdan.3 gün de çok yoruldum ama sonunda değdi,koltuk takımlarım hariç tüm eşyalarım geldi,biz desenine sonra karar vermiştik, o yzden o daha bitmemiş,2 hafta içinde gelicekmiş.çarşamba temizlikçi geldi ama bizde yardım ettik,yetişmiycekti çünkü.k.validem görümcem nişanlım.sağolsunlar,tertemiz oldu ev,gerçi eşyalar geldikçe yine heryer toz oldu.
perşembe koçtaştan aldıklarımız geldi banyo dolabı,mutfak masası,sandalyeler falan.öğleden sonrada mobilyalar geldi.dünde ankastrelerim,su sebili,buzdolabı,çamaşır vs hepsi geldi.zemuszemus davetiyelerimiz elimize ulaştı,çok çabuk yapmışlar,tanıdık olduğu için sanırım,düşündüğümden çok daha güzel olmuş gelinliğim bitmiş,bugün gidip almaya gidicem.k.validemler bugün gelicekti iftara ama benim gelinlik işim çıkınca yarın akşam gelicekler.onları da merakla bekliyrm,kına bohçam gelicek kaydirigubbakcemile3 perde işinide hallettik,hazır izinliyken,eve yakın bir perdeciye gittim,aynı zamanda babamında arkadaşı çok indirim yaptı,sipariş verildi 1 hafta içinde gelicek.şimdi yazınca farkettim bayağı işi halletmişim kaydirigubbakcemile2

esracım hoşgeldin canım hadi artık hayırlı olsun en zor işler teker teker halloluyo
bizde de teyzemler dün evimi tertemiz yaptı sağolsunlar, yarın da ben kışlık ayakkabıları götürücem portmantoyu yerleştircem,
haftaya da inşallah çeyizim gidecek evime ve yerleşeceskaydirigubbakcemile3
ooo daha var derken artık gerçekten sayılı günümüz kaldı

Of sizden böyle duyunca korkuyorum evlilikten diyorum ben nasıl ugrasıcam bunca işle güçle. Çeyiz hazırlıgı bile gözümü korkutur oldu. Nasıl alcam napcam, nerden baslıcam..: (((

Of sizden böyle duyunca korkuyorum evlilikten diyorum ben nasıl ugrasıcam bunca işle güçle. Çeyiz hazırlıgı bile gözümü korkutur oldu. Nasıl alcam napcam, nerden baslıcam..: (((

valla canım ben nişanlımla tanıştıktan 6 ay sonra yüzükler takıldı ve benim çeyiz olarak çöpüm bile yoktu. ama hayırlısıyla işe girişildi mi Allah yardım ediyor, gerisi çorap söküğü gibi geliyoşimdi herşeyim var çok şükür bi de kendi evin düzenin olacağ için zevkle yapıyosun hiç takma kafana bence:1hug:

ay inşallah cnm şu an hiç çeyizim yok işte son aldıgım pasta takımı var bi tek:))) başka hiçbişeyim yok ki seneye düşünüyorum artık en gec eylül en gec. napsam diyorum bilmiyorum. Şimdiden alsam elektronik urunler dışında artık . allah yardım eder değil mi. inşallah cnm ya şu an da da benim çöpüm yok işte:)) hayırlı olsun gercekten cok gusel bişi..

off cok yoruldum bugun kızlar
herşeyi topladım yarın almaya gelecekler
sabahtan hoca gelecek dua yapacak ceyize ve burdan teyzelerim fln
toplanıp gidicez herşeyi yerleştiricez yarın akşam paylaşırım siznle resimlerini

prensesçim hayırlı olsun canım
ben de önümüzdeki haftayı bekliyom heyecanla çeyiz içinnndelikafadulden

kızalr selam sınavlarım vardı giremedim

esra didem bitiyor bitiyr çok az kaldı.

pamuklu prenses bekliyoruz cnm resimleri.

abba da bitirdi işlerini çok az kaldı.

böcük senle hemen hemen aynı zamanlarde evlenicez gibi.inşallah hayırlısıyla...takvimini de değiştirmişsin gözümden kaçmadı :)

bugün de görüşmedik nişanlımla 2 hafta oldu off yaa

slm kızlar kardeşim sınavı kazandı ısparta süleyman demirel ünv tekstil tasarım çok istiyordu oldu sonunda kaydirigubbakcemile2
askımda evimizi temizletmiş ertesi gun bi gidip bakmış ustalar var doğalgazda sorun var die heryeri yıkıp dökmüşler ortalık pislik inşaat gibi mafoldumben çok kızıodu askım mobilyacıda 10 gun önce haber verin gönderiiim diodu biz 20 gun önce haber verdik bugunde askımı aramış hafta sonu anca gelir demiş deli olmuştu askım ya bende uzaktayım hiç yardım edemiyorum mafoldumben cuma gidecem yanına inşallah
aldığım banyo takımınında sabunluğunun altı kırık cıkmış annem gidip değiştirmiş ben onu beğenmiştim aynısından yok die baska almış görcem gidince bakim beğenecemmi

aybuer nasıl geçtı sınavın cnm ınş başarılı olmuşsundur :Saruboceq: evt değiştrdım cunku haftalık gösterıyordu ben aylık yapam dedım ama ıngılızce deıl almanca oldu nedense-tatlicadiarzu-
yoksa tarıh aynı
aşkımla bırlıktelığımız :asigim:

you konow aksılıkler yaşamışsın cnm ınş bu son aksılıkler olur
ıkı gundur mısafr coktu gıremedım ve yoruldum maaş alamadık
ama ben 100 tl kopardım zorlada olsa
55 tl tuppercı arkadasıma yatcam havale olduğu ıcın 10 tl falan alırlar
30 tl orkıdem ıcın saksı ılac toprak aldım
anlıycanız parasız kaldım

günaydın bacılar mutlu haftalarzemuszemus aneeeemm takvime bak kııızz 3 hafta diyooolaelaelaelaelae

evim temizlenip halılar felan serilince çok güsel olmuş yaa bayıldım bayıldım bu hafta cuma günü de inşallah çeyizler eşyalar gelecek ve yerleşeces tamamen..
evdeki son yazlık kıyafetlerimi bavula yerleştirdim anam bi tuhaf oluyo insan...artıkın Allahın izniylen az kaldı aaazzzopuyorumnanaktan

günaydınlar..a.s.
evet didemcim çok azzz kaldı yaaa :dance: benimde bu hafta sonu gelicek çeyizler,perdelerim de perşembe ya da cuma gelicek.pazar günü de nişanlımın damatlığını alıcaz.zaman geçtikçe herşey halloluyor..

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…