2009 sonbaharda evleneceklerin paylaşım alanı !!

evet malesef kütük değişiyo yaaa mesela ben Trabzon'dan Kocaeli'ne geçiş yapacam...
rahmetli babamdan bi soyadım bi de kütüğüm kalmıştı hatıra, onları da nişanlım için bırakıyorum eğer kine bunu haketmayacak bişey yaparsa ilerde şaşırıp daaa gafasını gırarımklava: iskopat üye simili:

bende niğdeden rızeye geccem ınş :asigim:daha cok benımsedım
ıkımızn kullandığı bjk sıtesınde onun soyadını kullanıyom :kedi:

benşm bildiğim kadarıyla nerden cıkartırsan orası yazar eşinin kütüğü yazmaz sanırım
ozaman ben bursadan istanbul şile kütüğüne gecicem

işte bende öyle yazsın istiyorum istanbulda çıkarttırırım istanbul yazsın askımda değiştirmek istiyor tokattan istanbula almak istiyor aslında istanbul doğumlu ama kütük tokat :bbo:

kütükler alınıyo cnm eğer kütük ordysa bazı evraklara kütükten mühür istiyolar cok zor oluyo

askım bugun nüfus müdürlüğüne gitmiş evin elektriğini üzerine almak için dolu belge evrak bilmem ne istemişler bide oturduğu evin eski elektrk faturasını istemişler ama askım ailesiyle konuşmuo gidemez oraya :sinifsinif:
kütüğü aldırabilirmiyim diyedde sormuş hayır kütük alınmaz demişler bende alınıyor diye biliyordum ama kafam karıştı ondan sonra

bu dönem cok zor yaa cok sıkıntılı
bizim bide şimdi ceyiz alma cıktı
aşkımın babası olmadıgı için büyük biri olmadan cıkmaz diyo bizimkiler
kayınvalidem bizim düğüne olsada bitse kurtulsam diye bakıo yaşlıyım gelemme diyo
enişteler var onlarada rica minnet cumartesi akşam hem iftara gelelim ceyizi alalım duası neyi yapılcaksa olsun demişler pazarda siz gelirsiniz serersinz
annemde tutturdu ben cumartesi akşamı kimseyi toplayamam diye illa birileri toplancak
offf offf aşkımda kızdı ben insanlarda rica ediyorum artık birilerinde bişi istemek cok zor geliyo diye
aile cok öenmli cok kavga eder olduk o kadar üzülüyorus cok yıprandık ve ben ayrılmayı bile düşünyorum :1no2: :1no2: :1no2: :1no2: :1no2: :1no2: :1no2: :1no2: :1no2: :1no2: :1no2: :1no2: :1no2: :1no2: :1no2: :1no2: :1no2: :1no2: :1no2: :1no2: :1no2: :1no2: :1no2: :1no2: :1no2: :1no2: :1no2: :1no2: :1no2: :1no2: :1no2: :1no2: :1no2: :1no2: :1no2: :1no2: :1no2: :1no2: :1no2: :1no2: :1no2: :1no2: :1no2: :1no2: :1no2:

benim babamın kütüğü çanakkaledeymiş çok eskiden bekarken istanbul a aldırmış.
nişanlımın kütüğüde istanbul da.ben sadece ilçe değiştircem,il olarak istanbul kalıcak zemuszemus

canım bu dönemler en kritik dönemler,ne olursa olsun bence aklından ayrılmayı geçirme,şu an iki kişi içinde inanılmaz stresli.en ufacık şey bile dağ gibi insanın gözünde büyüyor.ben inanıyorum ki zaten sen şimdi sıcağısıcağına böyle düşünyrsun,biraz durulsun geçsin,sende bu düşüncenin yanlış olduğunu anlıycaksın :teselli:

prenses sakın cnm annen ne dıyorsa o olsun nasılsa bu son ısteklerı olcak
annen zorluk cıkardıkca karsı taraf cok kırılıyo
ınş duzelır

prenses sakın cnm annen ne dıyorsa o olsun nasılsa bu son ısteklerı olcak
annen zorluk cıkardıkca karsı taraf cok kırılıyo
ınş duzelır

evet cok kırılıolar bide kız aaalacaklar mecbur gibi seyler sölüyo
kırıcı oluyo nişanlım cok üzülüyo bazen aglıo babam olsa böle olmas diye cok üzüyorm

seni çok iyi anlıyorum.. benzer şeyleri bende yaşıyorum.. çeyiz almaya bayramdan sonra nişanlım gelicekti. annem olurmu hiç sadece nişanlınmı gelicek dedi. daha sonra nişanlım annemide getiririm dedi. annem ise kayınpederin gelmeden olurmu hiç diyor.. çok zor prenses hem de çok. bizde çok kavga eder olduk evlilik arafesinde..

ben kimseyi üzmek istemiyorum
offf cok fenayım yaa üzüldüm kahroluyorum
ilişkimzide yıprandı annemler ne kadar abartıyolar hepsi değişti eskiden babam anlardı
şimdi oda böle garip oldu
offf başımın agrısı artık gecmiyo bile yaa
zaman o kadar cabuk gecsin istiyorum
bugun ayın 29 diye idda bile ettim

günaydın bacılarımmm
prenses inşallah düzelir bi an önce herşey canımbenim...ailelerde mutlaka bu dönemlerde sounlar olabiliyo...önemli olan eşinle senin huzurun sıkma canını hepsi düğün günü geride kalmış olacak çünkü:1hug:

günaydınnn kızlar
prenses kuzum senin yaşadıklarının daha fazlasını yaşadım ben
daha da yaşıycam biliyorum.. çok zor bizim için.. bnm ilişkim bu nedenle çok yıprandı..
evlediğimizde yuvamızda yaşamaya başlayınca herşey düzelicek inşallah

gunaydın
11 ayın sultanı hayrlı olsun ınş
bolluk bereket barış getrsın
huzur getrsın :Saruboceq:

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…