2009 sonbaharda evleneceklerin paylaşım alanı !!

benimde 45 gün kaldı
bazen nişanlımla konuşurken evimiz diye bahsediyrus sonra fark ediyorum böle içime bi huzur doluyo cok güsel yaa
en güselide sabah gözümü actıgımda onu görmek gece sarılıp uyumak olacak
kızlar yaa ben düğün yaklaştıkca daha bi aşık oluyorum öle içim kıpır kıpır ilk zamanlardan daha fazla
yaptıkları tavırları hep böle hayalinde biri olur ya insanın tıpa tıp benzeri
oofff oofff coook seviyorum ayy ne aşka geldim:)

pamukluprenses bencede sence yaa bizde evimizi yeni tuttuk ayy ne güzel bi duyguymuş yaa şimdilik ev boş olsa da hayaller tavan yaptı :) he he akşam anahtarları almış nişanlım her odanın kilidi var dio son hayalim onu odaya kilitlicem lülülülülülü

bizim evin anahtarı da anahtarlığmdaki yerini aldı şimdiden...bööle içim bi hoş oluyo baktıkçasositososito

ya beyaz eşya servisi gelcekti bugün bağlantılar için...geldimi acepCADIARZU

ayy ben daha almadım anahatarıı bi tane varmış elindee evin badana boyası için nişanlımda şimdii ama yarın alayım yaa benim evim orası :)

ama ben evimin anahtarlarını alamadım yaa
daha ustalar geliyo mutfakta az bi iş kaldı mobilyaların oldugu odalar kitlendi oda kapıları nişanlımda
ama ben evimin anahtarını istiyorummm
okadar abarttımki evim için bişiler almayı giriş kapısının eşiğindeki mermere yapıştırmak için nazar boncuğu bile aldım varın gerisini siz düşünün opuyorumnanaktan zemuszemus opuyorumnanaktan zemuszemus opuyorumnanaktan zemuszemus opuyorumnanaktan zemuszemus opuyorumnanaktan zemuszemus opuyorumnanaktan zemuszemus

aaa bende de var nazar boncuğu hem de bisürü şimdiden hazır:roflol:
ufak tefek dekoratif eşyaları alıyom ben şahsen görüp beğendikçe...şimdi bi kirli çamaşır sepeti beğendim alacam inşalla

ben buzamana kadar bi japon pazarı tarzı yerlerde bi de tansaş marketlerinde güzel dekoratif eşyalar bulabildim zevkime göre...bi kısmını da aldım zaten. ama çok abartmıyım fenalık basar sonra beni:roflol:

bende dekoratif şeyleri almaya başladım,ama dediğiniz gibi evi çok süs eşyasına boğmak istemiyorum,bide onları temizlemesi var kaydirigubbakcemile3 .ben anahtarları hemen yedek çıkarttırdım nişanlıma, verdi bana hemen o gün.bu akşam da k.validem,k.pederim gelicek onlar daha görmediler evi.ben açıcam kapıyı,ne de olsa ilk misafirlerim kaydirigubbakcemile2

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…