2009 sonbaharda evleneceklerin paylaşım alanı !!

evet olabilir bende bugun 1 saat dışarı çıktım gelinlikçiye gittim eve kendimi zor attım bayılacak gibi oldum buranın sıcağı daha kötü nem var hiç çekilmiyor

günaydın kızlar tüm KKnın kandili mübarek olsuna.s.
Allah dualarımızı kabul etsin:Saruboceq::Saruboceq:

şafak da 60 olmuş bilemalkisalkisalkis

günaydınlar..
kandiliniz mübarek olsun..
didemcim az kaldı ya zaman geçiyor,geçtikçe de heyecan artıyor delikafadulden
dün ben izinliydim,nişanlımla orduevine gittik,düğünümüz için menü belirlemeye çalıştık.aldık menü seçeneklerini,düğüne 20 gün kala kesin menüyü belirliycez.hala kararsızım yemekli mi kokteyl mi olsun,orduevindede herşey ayrıntı,ve hepsi tek tek fiyatlandırılmış.nikah masası süsleme canlı çiçekli gelin yolu,sandalye süsleme,masalrın örtüsü,masa üstüne renkli taşlar ve pullarla süsleme,şamdanlar mumlar,gül yapraklarıyla konfeti,ışık seli,volkan,sinevizyon vs o kadar çok şey var ki,ama onları belirledik nasıl olucağına,karar verdik,kolay oldu,hepsinden istedim çünkü kaydirigubbakcemile3

hoşgeldinis kızlarr
esracım hazırlıkların bence en zevkli kısmına gelmişsiniz maşallah:1hug:

benim de aslında kınanın olacağı salonla görüşmem lazım, slayt gösterisi olacak, giriş müziği vs onları konuşacam; daha kuaförü de netleştiremedim bu ay artık yavaş yavaş bu detaylarla da ilgilensem iyi olacaka.s

böcük nerdesinnnnn

esracımm ne güzel her şey güzel olacak maliyeti ne kadar peki ?

Allahım ne güzel hazırlıklar bunlar bana da nasip olur inşallah sorunsuz bir şekilde...

esracımm ne güzel her şey güzel olacak maliyeti ne kadar peki ?

Allahım ne güzel hazırlıklar bunlar bana da nasip olur inşallah sorunsuz bir şekilde...

amin canım inşş.darısı başına..
canım kokteyl tarzı olursa herşey dahil 6 milyar 400 kişi çağrılcak,yemekli olursa 300 kişi çağırılcak,9 milyar.
benim de daha kınayla da ilgilenmem lazım.yer belli,bir cd hazırlıycam aralarda çalması için,onun dışında canlı müzik ayarlancak,kına da düğün gibi olucak zaten sositososito

hayrlı kandıller
cok yoğunum cokk:bbo:
kollarımdakı etlerım bıle ağrıyoo dun kolı tasıdım eve abboww bıdaha mı asla

esracım masallahh cok guzel seceneklerde var
benımkı nıkah olcağı ıcın hıç telasım yokk
kına gecesı ıcınse bızım tanısma seklı ve resmlerımzle ılgılı resımlerı yapmayı dusunuyoruz
kına gecesı düğün gıbı olcak cunku
aybuer ı olmana sevındım

dıdemcım ancak geldımm ama gıdıyommm

evde heryer kucuk kolı poşet falan sıkıldımm aksam dedımkı hepsı bı yerde kolıde olsun
ayrı olunca cok yer kaplıyo
abboww kolı tasımak derken boş kolılerı gotrmek cok yordu benı
yoksa ceyıslerımde gunluk ymek takımımı falan kucuk kolıye koymustum
amann dedım bıraktım yoruldummmm

Back