kızlar selam..
bugün hiç girmedim hiç havam yok içim sıkılıyor?
nasılsınız?
kızlar çok sağolun bizim işler karıstı yine biraz ,ondan çok sıkıntılım,üzgünüm,şaşkınım...anlatırım daha sonra,şimdi kafamı toplayamıyorum
2009 sonbahar gelinleri napcaksınız balayı olarak nereyi düşündünüz ben daha karar veremedim kasım sonunda nereye gidiilir??? ama konya çewresinde olmalı yakın bi yer lazım aklıma gelen tek yer kızılcahamam ama orayı da bilmiyorm görmedim hiç
canım biz fethiyeye gidecez galiba ama daha net değil. bi arkadaşımızın önerisi doğrultusunda karar verecez onun için 2 haftaya kadar belli olur inşallah...orası olmazsa belki antalya da olabilirzemuszemus
ben aslında çeşme'yi çok seviyorum ama yazın bile rüzgarlı oluyo ekimde eni konu soğuk olabilir
anladım canım çok güzel ama bizimki kurban bayramı sonunda. soğuk olur ben de isterim ama. termal otel arıyorum ben de
2009 sonbahar gelinleri napcaksınız balayı olarak nereyi düşündünüz ben daha karar veremedim kasım sonunda nereye gidiilir??? ama konya çewresinde olmalı yakın bi yer lazım aklıma gelen tek yer kızılcahamam ama orayı da bilmiyorm görmedim hiç
canım soguk olcak kültür turları var onlardan bakın isterseniz onlara bkın isterseniz ama bence hangi dönemde olursa olsun mutlaka balayı yapılmalı insanın bu stresi atması lasım cünkü
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?