2009 sonbaharda evleneceklerin paylaşım alanı !!

canım ben o liste işini yapalı baya oldu her oda için ayrı koli yaptım ve eksikleri yazdım
genelde eksikler mutfakta ufak tefek şeyler zaten
ama liste işi cok akıllıca bayada işe yarıyo bakliyat ve deterjanları alalım diyorum anneme sizce bunları almak için erkenmi
az bişey kahvaltılık alıcaz cünkü düğünden bi kac gün sonra balayı planlıyoruz
ayın 8de mobilyalarım geliyo evmize :)

prenses ben deterjanları vs alacağım ama bakliyatı henüz konuşmadım evdekilerle
geçen hafta sonu şampuan vs gibi kozmetiklere başladım, çoğu bitti
bu ay da temizlik malzemelerinin yarısını almayı planlıyom inşallah
kalan yarısı da eylüldeee

aybuer neden cnm ya kac gundr ölesınnn

pamukk baklıyat ıcın cok erken ama deterjan alabılırsınn

aybuer canım neyin var ciddi bi durum yoktur inşallah:1hug:

ben deterjan olayında mesela bulaşık makinesi için, ekonomik paketlerden aldım 70 tane tablet + koku giderici + makine temizleyiciye 23 tele verdimhihoyyyt
bulaşık makinen varsa mesela böyle bişeyler düşünebilirsin prensesyerimseniben
çamaşır makinesi için de oluyo...ben bu aralar hep bu tarz şeyleri kovalayıp duruyom profesyonwl oldum valla:roflol:

bende sabun şampuan falan aldım kendime alırken hep ikişer aldm onlar cıktı aradan deterjan alıcam yüzey temizleyiciler falan bulaşık deterjanı alıcam makina için kuru bakliyat bozulmas diye düşündüm ama onların parasını ayırım artık düğüne yakın alırım

kızlar çok sağolun bizim işler karıstı yine biraz ,ondan çok sıkıntılım,üzgünüm,şaşkınım...anlatırım daha sonra,şimdi kafamı toplayamıyorum

kızlar çok sağolun bizim işler karıstı yine biraz ,ondan çok sıkıntılım,üzgünüm,şaşkınım...anlatırım daha sonra,şimdi kafamı toplayamıyorum

canımbenim nezaman anlatmak istersen biz burdayız inşallah herşey yoluna girer bi an önce:1hug:

prensen ben de sabun şampuanları hep kocaman kocaman aldım çok dayansın diyekaydirigubbakcemile3

bende canım hep büyük büyük aldım bayada sabun oldu
zaten sabunu cok seviyorum her gördüğüm renkli hoşuma giden sabunu aldım
gecende küçük küçük 3-4tane değişik kokulu duş jeli aldım

2009 sonbahar gelinleri napcaksınız balayı olarak nereyi düşündünüz ben daha karar veremedim kasım sonunda nereye gidiilir??? ama konya çewresinde olmalı yakın bi yer lazım aklıma gelen tek yer kızılcahamam ama orayı da bilmiyorm görmedim hiç

canım biz fethiyeye gidecez galiba ama daha net değil. bi arkadaşımızın önerisi doğrultusunda karar verecez onun için 2 haftaya kadar belli olur inşallah...orası olmazsa belki antalya da olabilirzemuszemus
ben aslında çeşme'yi çok seviyorum ama yazın bile rüzgarlı oluyo ekimde eni konu soğuk olabilir

anladım canım çok güzel ama bizimki kurban bayramı sonunda. soğuk olur ben de isterim ama. termal otel arıyorum ben de

anladım canım çok güzel ama bizimki kurban bayramı sonunda. soğuk olur ben de isterim ama. termal otel arıyorum ben de

canım soguk olcak kültür turları var onlardan bakın isterseniz onlara bkın isterseniz ama bence hangi dönemde olursa olsun mutlaka balayı yapılmalı insanın bu stresi atması lasım cünkü

biz prag a gidecez aşkımla balayııııı:asigim: acentadan haber beklioruz bizim için ayarlayacaklar 27 eylül gibi

canım soguk olcak kültür turları var onlardan bakın isterseniz onlara bkın isterseniz ama bence hangi dönemde olursa olsun mutlaka balayı yapılmalı insanın bu stresi atması lasım cünkü

orası kesin canım mutlaka istiyoruz balayı ama zaman konusu biraz sınırlandırıyor işte. ben yine su delisi oldugum için termal otel düşündüm havuzlu falan bir yer bakıyorum kızılcahamamda da duyduguma göre bay-bayan ayrı havuz diyorlar ne anlamı kaldı ayrı eglenceksek.

canım ayrı sanmam ciftlere özel havuzlar var benim bildiğim yüzmek için ayrı olur ama böle küçük havuzlar var iki kişiye özel onu güsel araştırırsan öğrenirsin canım

prag bende cok merak edyorum ama mısır tercih ettik hem denizin bu sene hiç tadını cıkartamıcaz bari orda cıkartalım

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…