2009 sonbaharda evleneceklerin paylaşım alanı !!

evet canım zaten temizliktede yardım ediyo bana
o bile yetiyo valla ama nikahtan sonra adam iyice sıyırdı yaa durup durup sarılıo
sen benim karımsın şimdi dimi? diye sorup duruyo zemuszemus zemuszemus zemuszemus zemuszemus zemuszemus

ayyy ne güzel seviyor demekki seni gercekten benim aşkımda nikah tarihini aldıktan sonra bana belge aldırttı ne olur ne olmaz die arada bir hatırlıyor evlenecez dimi şimdi biz diyor eşyalarımız çok güzel aşkım diyor benden çok ilgili böle konularla

abbacım onu aldım zatı nan nasıl kacrmayım dıyım uyyon mu sen:mymeka:
ascık dalgındım tatlım yaa.. orayı okumusum ama beynımde idrak etmemıs demek :))
eveeeet kızçelerrr
işte koltuklarım bööle

Sehpa hedaaye geldi mobilaycıdansositososito

Yatak odam da böyleeeeee

iyi gunlerde kullan tatlım.. masallah hepsi çok guzeller
bu arada daha önce sormuştum bu topikte. çift düğün yapanlar şu stüdyo çekimi işini nasıl yapıyor

evet o benım opuyorumnanaktan
biz tek cekım yapacagız oda esımın memleketınde , sonucta giyecegım kıyafetler aynı olacak sacımda oyle değişen bişeyım olmayacagı için gerek gormedık çift stüdyo çekımıne..
benım memleketımdekı dugun için salon tutuldu, ama esımın memleketındekı köy düğünü olacak..
ancak bu iki dugun içinde dugun saatlerı içinde fotograf ve video cekımı cift olacak yani..

benımde tencerelerım korkmaz bu arada bocugun gosterdigi resımdekı gibi ..

kızlar size dugunde yaktırmak istedıgım cakmalı kına ornegini gösterecegım :)) benımkıde kınadan nefret edıyor ama dedım eger yaktırmazsam içimde ukte kalır die :)))
bu arada resım kaydetmeyı oğrendım kıss böcuk :))

işte boyle bir kına yakma seklı istiyorum :)) buna çakmalı gelın kınası denılıyor zemuszemus bu iç avuc seklı birazdan dıs el ustunude yukleyecegım :))

Son düzenleme:
abbacım bısey dıycem bılıyom benı anlar kızmazsın ama bence çirkın duruyoo
normal avuc ıcıne baş harflerınızı yazdır :lepi: daha guzel olur
genede sen bılırsın

günaydınnn kızlarrrrr...
yarından sonra 1 aylara düşüyom helecan doruktaaaaaakaydirigubbakcemile3

gunaydınn dıdemcımmm
nan bende o gunlerı göremmm artıık çatlıycam hee kıskanıyomm sızı :dilcikar:

gunaydınn dıdemcımmm
nan bende o gunlerı göremmm artıık çatlıycam hee kıskanıyomm sızı :dilcikar:

görecen tebi hayırlısıyla böcük :1hug: zamn zatene su gibi akıp gidiyo..
ay zaman daraldıkça eksiklerim teek tek ortya çıkmaya başladı-tatlicadiarzu-
şu an eksik ev gereçlerim için liste hazırlıyom
o bitince temizlik malzemeleri için yapacam
Allah hepinize yaşatsın bu heyecanları, hayırlı yuvalarımızı kurmak nasip etsin aminnnn:Saruboceq:

ınş:Saruboceq:
ben market alışverışımı düğüne 2 3 gun kala ancak yaparım belkı yapmam bıle cunku evde bıgece gecırıp rızeye gtmeyı düşünüyoruz
ordanda benımm annemlerın yanına ınş
eğer programımız değişmez ıse
değişırse dedım gıbı 2 3 gun kala aldık mı tememdır:lepi:

biz de balayına gidecez sözümona fethiyeye ama beyfendi karar verebilirse bakalım:umursamaz:

bızm balayı paramıs neyım yokkk:gitme:
ama olsun karadenıze bayılıyomm en buyuk balayı hepp ıstemışımdır

ınş nan sen nerelıydın nışanlın nerelı :bbo:

aybuer gelmedı daha esrada gelmedı
pamukta you knowda nırde bunlar nan
ayy roselınnnnnnnnnnn napıyoo acep yaa son zamanları ı deıldı ama cok merak edım

ben Trabzonluyum böcüküm nişanlım göçmenkaydirigubbakcemile5
roselini ben de çok merak ediuyom
diğer kızlar da gelsin artıkın yaaaa

ana uşağummmmmmmm hemso sayılırık nan ama sen göçmen oldunn artıkk
ben rızelı:lepi: oldum

günaydın kızlar
nasılsınız ayy acar acmaz takvime bi baktım 1aylı olmuş heyecanlandım
gece uyuyamadım sevgili kocamın uykusu kacmış teli kapattıgımızda sabah ezanı okunuyodu
ama uzun zmandır böle güserl konuşmamıştık
yarın bi aksilik olmassa sabah erkenden gelecekler ve yarın gelinlik siparişini vermiş olucam kızlar
off yaa cok heyecanlıyım

hoşgeldin prensesçim ben de yarın 1 aya düşüyom acaip heyecanlıyımdelikafadulden
gelinlik çok zevkli bi süreç umarım herşey yolunda gider ve içine siner canım:1hug:

ben de artık önemli büyük eksiklikleri listeleyerek belirlemeye başladım..son dakika elim ayağıma dolaşsın istemiyorum her anın tadını çıkarmak istiyom aşkımlanhihoyyythihoyyythihoyyyt

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…