2009 sonbaharda evleneceklerin paylaşım alanı !!

çok teşekkürler kızlarzemuszemus benim de çok içime sindi mobilyalarım.
bu hafta doğalgaz işi hallolacak hayırlısıyla, sonra geriye tesisat kalacak ( banyo mutfak için )
sonrası güseeeel bi temizlik ve yerleşme:Saruboceq:

şafak da 62 bu aradadelikafadulden

esracım hayırlı olsun ne güzel gelnliğe de başlamıssın ev tadilatı başlamıs sizin de ...duvar kagıdı çok güzel oluyo gerçekten biz de düşünüyoruz.aşkımı ikna edicem gibi salon ve antreyi saten boya yaptırıcaz .salonun bir duvarını ve yatak odasının bir duvarını biz de kaplatalım diyoruz ama salonda hangi duvr olur bakalım konsol arkası oalbilir die düşündüm ben.yatak odası da ya başlığın oldugu duvar ya da makyaj masasının oldugu duvar olacak inş. bakalım biz ne zaman başlarız bu tatli telaşlara..

didem yaa 2 ay kamışş çok az kalmışş

sorma canım yaaaa durup durup heyecan basıyokafamçokkarıştı
eve ufak tefek alışveriş yapmaya da başladık şampuan deterjan gibi...
mobilyalar da gelince ev daha bi yuva gibi oldu çok benimsedim, hiç bırakmak istemedim şimdi de çok özlüyomzemuszemus

esracım senin hayırlı olsun gelinliğin ve hazılrıkların canım:1hug:

böcük nerde bu arada

geldımm
bugun yoğunum
dıdemcım mobılyalarını gule gule kullan bende olsam heycan yaparım nan 62 guncuk kalmış:1shok: abboww daha dun gıbı 8 ay vardı

esracım senınde hızlanmış ıslerın masallahh
darısı bana o gunlerı gorurum ınş

aybuer dans etmışsın be daha yorgunum deme

dun yenıldık benım usak telını kırmışş:mymeka: cok sınırlıyım cok k valıdem aradı

sağolun kızlar,artık hızlanmaya başlamam gerek ,ramazan geliyor.gerçi yine ramazan a muhakkak bişeyler kalıcak.
böcüğüm benm nişanlımda bir kere duvar atmıştı fenerbahçe yenildiği zaman ,çok kızmıştım ama sonra o da pişman olmuştu,oluyor böyle şeyler..

ayy evet dans ettik canım ahh bi de ayakkabının azizliğine ugramasaydım ince topuktu ayaklarım agrıdı dans ederken ama çok güzeldi ...:)

düğün aşkımı herkese tanıstırmakla geçti zaten gel canım şunla tanıstırayım seni bak bu şu bu şu falan...sıkılmamıs allahtan...kalabalık aile gözü korkcak sandım sıkılmadım dedi iyi dedim sevndim :)

teşekkürler cnm hoşbulduk. beyaz esya olarak belki bulaşık mak alabilirm dedim ya hızlııym daha söz olayı yeni olacak:)
ben de karaca düşünmştm aslında indirim var diye.paslanıyor diyorlar doğru mu bunu garantisi yok mu acaba. hisarda korkmaz da indirim var mı setlerde falan.hepsi bir arada diye karaca aklıma takılmışti siz nasılaldınız neler var yemek tencere takımı içinde

cnm bak bu benım setım 400 tl aldık ustelık kalıtedır korkmaz ve ucuz
ama keısnlıkle karaca alma kesınlıkle
bak ceyıs bakanı olarak dıom sana

aysra hoşgeldin.hayırlı olsun sözün şimdiden.en güzeli aslında hemen yapmak uzadı mı sorunlar çıkıyor zaaman zaman...

çeyiz topiğinde bi arkadas eklemişti bugün yemek takımı güralın,çatal bıcak ve tencereler hisarın 995 e aldım demiş.hem karacadan daha uygun .bir arastır.ben o zamanlar pek bilmiyordum çeyiz işini yemek takımın hiç bilindik bir marka değil.iyice arastır al hemen hemen bütün markaların kampanyaları oluyo...

aysra h.geldin canım.bende yemek takımımı bir tanesini güral porselenden bir tanesini bernardodan aldım,çatal bıçak takımını da bernardodan aldım,tencere takımını ar yıldız,çelik çaydanlık jumbo.hepsinden karışık almışım :)))

ben bütün tabak çanak bardak hepsini çeyiz mağazasından aldım öyle çok tanıdık meşhur markalar değil ama çok içime sindi o ayrı

teşekkürler kızlar hoşbuldum valla:) negüzel paylaşımlarınız var teşekkür ederim yardımlarınız için iyice karıştı kafam:) ben bi araştırayım hangileri ne kadar diye. karacayı çok duyuyurum ya reklemlrda falan o kalmış aklımda işte.
alırsam haber veririm kızlar

bu arada daha önce sormuştum bu topikte. çift düğün yapanlar şu stüdyo çekimi işini nasıl yapıyor

Yatak odam da böyleeeeee

canım hayırlı olsun oturma grubumuz ve yatak odamız aynı ama benm yatak odam siyah kahve oturma grubumda kahve krem ve daha büyük bizede hediye olarak aynı sehpadan verdiler galiba aynı yerden aldık kaydirigubbakcemile5 tekrar hayırlı olsun

you_know teşekkür ederim canım sen de iyi günlerde kullan mobilyalarını:1hug: biz istanbulda imalatçıdan aldık, spotçudan daha doğrususositososito

bizde istanbuldan aldık anadolu yakasında biyermiş ben tam bilmiyorum yemek masası konsol flnda aldık kahve krem hep

bugun temizlik yapmaya gittim evime cumartesi yada pazar eşyalar gelecek bide carşamba günü bursaya gelip gelinlik siparişini vercez kınalık falan alıcaz baya yogunluk oldu bu ara

mobilyalrın cok güsel canım mutlulukla kullan inşallah benimde hep kahve tonları perdeleri halıları acık renk aldım inşallah ceyizi serdiğmizde bütün evimin fotolarını gösteririm sizede

evt cok yorucu olmuş ama tatlı yorgunluklar bunlarr
bı khve ıçtın mı kocanla heps bıter gıder

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…