Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
neyıne gırdınız bacı
nan az az odemek ıstıyorsan az az alırsın
ayy bıan once ındırımler olsa alsam
eylülde son aldıklarım eve gelcek
camasr bulasık mak düğüne 2 hafta kala eve aldrcam
ceyıs serılcek ya
nan kutahyada uretılmış sanırım ondan kutahya yazıyodu türk malı yanı
tanesı 2,25 tl cnm
alamm resmını eklıycem ama haftaya alabılırım sanırım
babalar boyle işteee tatlım .. benımkısı hala izin vermez.. aşkım gider orduevınde yata asla bizde yatmadı suncacık zaman gectı .. dedım baba mıllet söz nısan yapıo ozamandan damat yatıo kız evınde.. biz mılletmıyız dıo bana :mymeka: hadi bu durumu gectım benı bikere olsun gölcüğe gondermedi.. ben ancak ev yerlestırılcek ozaman gidicem ..slm kızlar bugun itibariyle evliyim cok güsel bi heyecandı cok mutluyum
ama yine bi aksilik cıktı nişanlım pardon kocam bandırmada kalmamı gece egleneceğimizi ve beni gece
eve getirceğini söledi ama
babam izin verme o yüzden ikimizde üzüldük![]()
hayırdır kuzum nere giden bakem ? opuyorumnanaktanayy kırk takla attım resmen kendi içimde izin istesem mi istemesem mi diye bugün erkekn çıkcam biraz![]()
oyy oyy oyyy kız deseydın enısteye aksama oda gelseymıs size -tatlicadiarzu- şaka bi yanada aman gelmesın ozaman sana hiç rahat vermez.. kaydirigubbakcemilenereye gtcen cnm
bugun yengemın erkek kardeslerı gelıyo ıkısıde bekar bırı benle yasıt bırı buyuk
ee benımkıde aksamm onların fotosunu gordu
gıdene kadr onu yapma bunu gıyme tembıhh ettı durdu