2009 sonbaharda evleneceklerin paylaşım alanı !!

günaydın kızlar...

prensescim hayırlı olsun mutluluklar dilerim.olsun üüzülmeyin daha sonra kutlarsınız az kaldı düğününüze...

abbacım nerelerdesin?

didem nerdre bugün ilk o yazardı...

neyıne gırdınız bacı
nan az az odemek ıstıyorsan az az alırsın
ayy bıan once ındırımler olsa alsam
eylülde son aldıklarım eve gelcek
camasr bulasık mak düğüne 2 hafta kala eve aldrcam
ceyıs serılcek ya

böcüğüm sen ciddi ciddi kasımda evleniyorsun..

50 tl sine girdik canım 3 tane :) 150 tl ayda,100 tl de taksit yaptım düdüklü ve tost makşinasına 6 ay..

çeyiz serilmede çamasır mak bulaşık makinası olmasa olmuo mu cnm şimdi oturdugun eve mi getirteceksin ?kendi oturacağın eve mi?kendi evinse tabi 2 hafatda getirt.

serilsin çeyizin biz de bakalım fotolarına baya bi sayfa kaplar:)

gunaydınn
abbacım yıllar gecıyo aylar onun yanında ne kı
prensesım olsun balım kocan oldu artık bol bol gezersınız
aybuer beyaz esyaları kendı evıme gondercem cnm
aksam askım süprıs ettı :asigim: ceyıs topıcınde okusana
ayy dayanamıyom ben dıo ya 3 gunde esya alırım ev bulurz artık evlenelım dıyo:mymeka: okadr kolaydı sankım
dun aksam tabak beğendım renklı renklı 40 tl 6 kısılık gunluk alcamm cok hoşuma gıttı markasıda kutahya

okudum böcüğümm çok güzel yapmıs süprizi güzelmiş :)

40 tl iyiymiş hem de kütahya .ben de seviyorum renkli renkli .renkli bir günlük alsam iyi olacak günlük takımımı biliyosun ağır baya,6 kişilik alayım diyorum ben de bu renkli renkliler hoşuma gidiyor var ya tanesi 1 tl olan.sen al bakalım resmini görelim ..

doğru dio cnm ya esya aalmak bir gün ama işte maddi açıdan zora sokabilio o da haklı hem halasının problemleri varmıs kendi evini kurmak istiyo..

nan kutahyada uretılmış sanırım ondan kutahya yazıyodu türk malı yanı
tanesı 2,25 tl cnm
alamm resmını eklıycem ama haftaya alabılırım sanırım

nan kutahyada uretılmış sanırım ondan kutahya yazıyodu türk malı yanı
tanesı 2,25 tl cnm
alamm resmını eklıycem ama haftaya alabılırım sanırım

böcük merak ettim doğrususositososito
fiyatı çoook uygun hemde kütahyayerimseniben
alınca mutlaka fotosunu ekle bebişim opuyorumnanaktan

temem eklıycem kızlar bu hafta alamazsamkı param yok ablamdan borc alcam haftaya kesın alırım:lepi:

fotoya gelınce ınş cekerım olmadı bı arkadasımın telıyle ceker koyarım foto makınam hala benım usakta:mymeka:

nereye gtcen cnm
bugun yengemın erkek kardeslerı gelıyo ıkısıde bekar bırı benle yasıt bırı buyuk
ee benımkıde aksamm onların fotosunu gordu
gıdene kadr onu yapma bunu gıyme tembıhh ettı durdu

selam kızlarrr a.s. a.s.
aybuercım ceyızım felan serıldı işte onun kosturmacası oldu çok fazla gıremıyorum nete..
bide düğüne az kaldı 1ay 21guncuk :)) heyecan var birazda..
misafir yogunlugu var bu aralar..
sen nasılsın tatlım gorusmeyelı?

böcüğüm çok haklısın valla.. zaman okadar cabuk gecıyorkı hiç anlamıyo insan, bi bakıosun aaa ne cabuk gecmıs zaman dıyıverıyosun :))

slm kızlar bugun itibariyle evliyim cok güsel bi heyecandı cok mutluyum
ama yine bi aksilik cıktı nişanlım pardon kocam bandırmada kalmamı gece egleneceğimizi ve beni gece
eve getirceğini söledi ama
babam izin verme o yüzden ikimizde üzüldük :(
babalar boyle işteee tatlım .. benımkısı hala izin vermez.. aşkım gider orduevınde yata asla bizde yatmadı suncacık zaman gectı .. dedım baba mıllet söz nısan yapıo ozamandan damat yatıo kız evınde.. biz mılletmıyız dıo bana :mymeka: hadi bu durumu gectım benı bikere olsun gölcüğe gondermedi.. ben ancak ev yerlestırılcek ozaman gidicem ..
babalar kıskanır kızlarını hemen öle emanet edemıyolar bizleri sevdiceklerımıze.. yanı bu durumu önce bi hazmetlerı gerekk
kaydirigubbakcemile3
ayy kırk takla attım resmen kendi içimde izin istesem mi istemesem mi diye bugün erkekn çıkcam biraz :D
hayırdır kuzum nere giden bakem ? opuyorumnanaktan
nereye gtcen cnm
bugun yengemın erkek kardeslerı gelıyo ıkısıde bekar bırı benle yasıt bırı buyuk
ee benımkıde aksamm onların fotosunu gordu
gıdene kadr onu yapma bunu gıyme tembıhh ettı durdu
oyy oyy oyyy kız deseydın enısteye aksama oda gelseymıs size -tatlicadiarzu- şaka bi yanada aman gelmesın ozaman sana hiç rahat vermez.. kaydirigubbakcemile
insan sevdıgını gözunden sakınırmıs balımm sizinkide o hesap
opuyorumnanaktanopuyorumnanaktan

kuzenim evleniyor kızlar yarın bugün kına gecesi var ,kuaföre falan gidicem,sonra da işte kına evine gidicez ,onun için birkaç saat izin aldım :)yarın aşkım da gelcek düğüne :):)

abbam nıkah :lepi: ceyıs serıldı:lepi: ev işi nooldu ne zmn gonderceksınn esyalarnı
ayy benım uşağu bosver ya kıskanc nolcakk:mymeka:

aybuer hadı bakem ne şanslısınn nan dansda edersın sen he ben edemedım bı turlu yaa artık kına gecemde ınş:asigim:

ohh ohh aybuercım bızım yerımızede ikicik oynuver zemuszemus sevdıcegınde gelıyrsa ohh ne guzeell keyifler süper desene opuyorumnanaktan
böcüğüm ev işi ascık muamma kuzum yaa... bende ne olcak hiç bilmiyorum lojman çıkacak gibi onu beklıyoruz aslında.. agustosun sonunda belli olacak ona gore bakacas durumlara artık..
lojman çıkmazsa eylul 1de kiraya çıkıcaz..
yok eger lojman çıkarsa ekımi beklıces esyaları tasımak için..ekıme yazıldık lojman için.. bakalım hayırlısı olsun ev için
:Saruboceq:

böcugum sımdı sana çok ters gelıyor boyle kıskanması dımı.. bıde soyle dusun enıstenın evine yengesının kız kardeslerı gelse biri alıyle yasıt diğeri buyuk 2bekar genc kız ... sen olsan kıskanmazmısın?? tamam kıskanclık demıyelım ama sende dersın laubalı konusma ,davranma.. ustune basına dıkkat et gibi..
bu zamnların tadını çıkartmaya bakın..
opuyorumnanaktan

evet canım edicez inşallah aşkım dio geçen gün bi dans ederiz dio ben de ee tabiki ederiz diyorum :)

abisinin düğününde dans etmiştik bir defa ama koca akşamda :( ikinci dansa kaldırdı aşkım beni tam gidiyorz piste babası bi yere gönderdi :) gece dio bi kere dans edebildik yaa falan :D

ahh işte canım onu düşünüyorum kara kara gelinlikle pek oynayamadıgım belli olmaz die kendimi teselli ediyorum...aşkımın tamamn fobisi bu düğün...bizim başlı sorunumuz :)

abbacım ınş lojman olur kıradan azda olsa yırtarsınız :lepi: tam bılmıyom ama kıra odenıyor mu lojmanlara
aman bende cok kıskancımm yolarım valla neyse o duymasın cok daha katı kurallar falan koyar sonra
bugun yemek takımımı aldımm resmını ekledım

aybuer bende hıc oyunu sevmem beceremem oyuzden ıyıkı nıkah olcak bızımkı ıyıkı

slm kızlar bende bugun yatak örtümü aldım mor görünce hemen saldırdım moooooooor die annemde hemen istiosan alalım dedi aldımmmm 2 de kırlent masa ve konsol için örtü çok hoşlar çok beğendim englısh home den aldım ama çok kaliteli şeyler var

Back