2009 sonbaharda evleneceklerin paylaşım alanı !!

modelı nette var mı cnm
bendede cok var en. home urunlerı cok guzeller
b.köyden mı aldın kaca aldın
bıde sanırım spor bısey cunku orda ben hıc kokoş bısey gormedımm cok guzeller
gule gule kullan
[/IMG]
bende bnu aldımm bugun 6 kısılık yemek takımı yaptımm renkler nasıl
45 tl verdım ıkıde salata tabağı dahıl:lepi:

tabaklar cok tatlı böcüğüm
bende bugun deri tepsilerden aldım bide
renkli yıldız şeklide cerez tabagı aldım cok şekerler artık evim için aldıgım en ufak şeye
cok fazla heyecan oluyorum yaa

yok canım ben mersinden aldım nettede yok ama acık pembe beyaz mor kalın çizgili gibi ama çizgili deil yani batik gibi nevresim takımıda beyaz üzerine mor küçük çiçekler 2 tanede carsaf aldım biri düz mor biride nevresim takımının çarşafı masa ve konsol için örtü 2 büyük bohca 2 de küçük kese aldık 2 de kırlent hediye verdiler kocaman çok güzel hepsini 200 küsüre aldık ben çok beğendim ama ya hafta içide bornoz fln bakmaya gidecz aynı nevresim takımımının desenlrinden var ondan alcm kaydirigubbakcemile5 seninde tabakların çok hoş cnm hayırlı olsun bende renkli alcam

tskler kızlar cok tskler
anladım cnm senınkılerde hayrlı olsun dur sana benım en homedan aldığımı gosterımm

aynısından annemde alalım dedi ama ben mor görünce gözüm hiçbişiyi görmedi seninkide hoş güle güle kullan

slm kızlarr ben yeniyim bu sitede. beni de alın aranıza. ben de sonbahar gelini olacam inşallah.
nasıl gidiyo hazırlıklar

lojmanada kıra verılıyor kuzum ama normal sartlara gore daha az yani öyle diyim
yemek takımı gordum pek bi tatlı masallah kızz sen bunun içine nası yemek koyup yıyeceksın ;-)
zaman gecıcek bu kıskanclıklar normal gelecek , alısacaksınız bırbırınıze her acıdan
zemuszemus
yatak ortun hayırlı olsun canımm opuyorumnanaktan
[/IMG]

abba ne masa örtusu nan işte bundann:lepi
knoww saol kusm
kaydirigubbakcemile3kaydirigubbakcemile3 yakın cekım olunca ölee sandım ne bilimm yaff :))
süper yaa bence sen bunu kacırma zemuszemus hem pike takımı hemde yatak ortusu gibi duruyor yanı çok amaclı böcüğüm
:sm_cool:
slm kızlarr ben yeniyim bu sitede. beni de alın aranıza. ben de sonbahar gelini olacam inşallah.
nasıl gidiyo hazırlıklar
hoşgeldın aramıza tatlım opuyorumnanaktanopuyorumnanaktan valla sana lınklerı pespese vermek gerek ordan bakarsın ceyız lıstemıze (alınmıslar - eksıkler ) ,serdıgımız ceyızlere zemuszemuszemuszemus
ne zaman olacak dugunun ? sende nasıl gidiyor hazırlıklar ?

benim düğün kasım sonuna inşallah cnm.. küçük bi söz olacak haftaya inşalllah. biraz hızlı bir hazırlık olacak benimki:) pek fazla da eşyam yok ıvır zıvırlar dışında.
nerden başlayacağımı şaşırdım valla:)

Allah tamamına erdırsın aysracım :Saruboceq:
sonbahar gelınlerı içinde ilk yolcu benım opuyorumnanaktan
22 eylul yanı bayramın 3.gunu dugunum olcak zemuszemus 25indede esımın (nikahımız 8ay kadar erken oldu) memleketınde olacak :asigim:

böcüğümde senin gibi hızlı çıktı onunda kasımda olcak evlılıgı.. suan sözlu..
ihtiyac duyucagın lınklerı vereyım ben sana bakarsın yerimseniben

http://www.kadinlarkulubu.com/ceyiz...olmasi-gerekenleri-onerilerimizi-yazalim.html bu lınkte ceyız lıstemız mevcut zemuszemus benim ,ugur böcüğünün ve kkdakı arkadasların

http://www.kadinlarkulubu.com/ceyiz...elin-gelinnn-abban305n-231eyisine-gelinn.html bu lınkte ismindede anlasılacagı gibi benım ceyızlerımın resmı var :asigim: :asigim:

kolay gelsın a.s.

teşekkür ederim tatlım Allah kolaylık versin hepimize.benim de 1 gün arayla iki düğünüm olacak. sizin nasıl olacak mesela ben şu fotoğraf işini düşünüyorum iki düğün öncesinde de stüdyo çekimi zor olur.ben memleketimde nikah yapacam orda da düğün. ama zorlancam gibi sanki

abbacım onu aldım zatı nan nasıl kacrmayım dıyım uyyon mu sen:mymeka:

aramısa h geldın aysra benım usakta cok hızlı allahtan benım bıraz ceyısım vardı
senın bence alman gereken suan
catal bıcak takımı celık tencere takımı yemek takımı kahvaltı takımı alabılırsın ama sakın karaca alma
hısar yada korkmaz al
yemek takımınıda kutahya al derım ben
beyaz esya alacaksan alabılırsın takstlerın azda olsa hafıflerr ama senın cok az kalmış sanırım beyaz esya almıycan sen

günaydın bacılar iyi haftalar hepinize....
geçmişi pek okuymadım ama yeni arkdaşlar var galiba; hoşgeldiler sefalar getirdilera.s.
azzz sonra mobilya fotolarımla karşınızdayım efeemmm

günaydın kızlarr

öçok uykum var bugün gece 2de yatıp 6 da kalktım düğün vardı aşkımla dans ettik güzeldi :)

didemcim çok hoş mobilayaların evinin tüm resimlerini görürüz inş.

günaydın kızlar.. a.s.
h.sonu çok güzel ve çok yoğun geçti.cuma günü akşam gittik,mangal partisine,çok güzel geçti, cmtsi de gelinliğimin provası vardı,annem,k.validem beğendiğim modele bayıldılar.zemuszemus dikilmeye başlandı,dün de odaların rengine karar verdik,saten su bazlı boya alıcaz,nişanlım la kuzeni boyayı yapıcak, bide ayrıca renklere uygun desenli kağıt beğendik,salonun bir duvarına,birde yatak odasına başlığın bulunduğu tarafa desenli kağıt yaptırcaz.o kadar güzel desenler var ki,karar vermekte zorlanıyrsun.
didemcim mobilyaların çok güzel,güle güle kullan canım.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…