- 5 Ocak 2008
- 68.594
- 17
- 308
modelı nette var mı cnm
bendede cok var en. home urunlerı cok guzeller
b.köyden mı aldın kaca aldın
bıde sanırım spor bısey cunku orda ben hıc kokoş bısey gormedımm cok guzeller
gule gule kullan
[/IMG]
bende bnu aldımm bugun 6 kısılık yemek takımı yaptımm renkler nasıl
45 tl verdım ıkıde salata tabağı dahıl:lepi:
lojmanada kıra verılıyor kuzum ama normal sartlara gore daha az yani öyle diyimabbacım ınş lojman olur kıradan azda olsa yırtarsınız :lepi: tam bılmıyom ama kıra odenıyor mu lojmanlara
aman bende cok kıskancımm yolarım valla neyse o duymasın cok daha katı kurallar falan koyar sonra
bugun yemek takımımı aldımm resmını ekledım
yatak ortun hayırlı olsun canımm opuyorumnanaktanslm kızlar bende bugun yatak örtümü aldım mor görünce hemen saldırdım moooooooor die annemde hemen istiosan alalım dedi aldımmmm 2 de kırlent masa ve konsol için örtü çok hoşlar çok beğendim englısh home den aldım ama çok kaliteli şeyler var
kaydirigubbakcemile3kaydirigubbakcemile3 yakın cekım olunca ölee sandım ne bilimm yaff :))[/IMG]
abba ne masa örtusu nan işte bundann:lepi
knoww saol kusm
hoşgeldın aramıza tatlım opuyorumnanaktanopuyorumnanaktan valla sana lınklerı pespese vermek gerek ordan bakarsın ceyız lıstemıze (alınmıslar - eksıkler ) ,serdıgımız ceyızlere zemuszemuszemuszemusslm kızlarr ben yeniyim bu sitede. beni de alın aranıza. ben de sonbahar gelini olacam inşallah.
nasıl gidiyo hazırlıklar
Allah tamamına erdırsın aysracım :Saruboceq:
sonbahar gelınlerı içinde ilk yolcu benım opuyorumnanaktan
22 eylul yanı bayramın 3.gunu dugunum olcak zemuszemus 25indede esımın (nikahımız 8ay kadar erken oldu) memleketınde olacak :asigim:
böcüğümde senin gibi hızlı çıktıonunda kasımda olcak evlılıgı.. suan sözlu..
ihtiyac duyucagın lınklerı vereyım ben sana bakarsın yerimseniben
http://www.kadinlarkulubu.com/ceyiz...olmasi-gerekenleri-onerilerimizi-yazalim.html bu lınkte ceyız lıstemız mevcut zemuszemus benim ,ugur böcüğünün ve kkdakı arkadasların
http://www.kadinlarkulubu.com/ceyiz...elin-gelinnn-abban305n-231eyisine-gelinn.html bu lınkte ismindede anlasılacagı gibi benım ceyızlerımın resmı var :asigim: :asigim:
kolay gelsın a.s.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?