2009 sonbaharda evleneceklerin paylaşım alanı !!

la bırak işi askını düşün
bende bu h sonu onun yanına gtcem gelınlık davetıye neyım bakcez
yanı ınş dıyımm

yaa tupperden bısey alan oldu mu

hiç aklımdan çıkmıyor ki böcüğüm zaten :)

tupper ben almadım ama alcagım ,evli bir arkadaşım almış tupperlar yeni renk değiştirmiş arkadaşınkiler eski mavi renkten oldugu için indirimli almış o elime ne geçerse veriyorum dio 10 20 30 .ben de onun tanıdıgından alcam...

neleri alsam akrar veremedim tam mini sef alayım diorum baharatlıklarını alıp almamakta kararsızım bi de erzak kavanozlarını alayım diyorum.sen neler alacaksın tupperdan...

o arkadas ucuz mu alıyormuşkı

mını sef suan 45 tl benn alcaktım bak 4lu saklama kabı 38 tl suan param olsa ınan kacrmazdım
burda kkda cokguvendığım bırı satıyo
tanıstırım ıstersen senı sana haftalık ındırımlerde maıl atar :)
benım almak ıstedıklerım
mını şef
bıcak setı
kepce setı
saklama kabları falan

kızlar selam..bugün anca şimdi vaktim oldu..
saat 5 olsada gitsem,aşkımla buluşcaz kaydirigubbakcemile2 kuzenlerinde barbekü partisi var akşam onlara gidicez,çok iyi gelicek bize,kafamız dağılır.:dance:
esas büyük gün yarınn,gelinliğim dikilmeye başlanıcak,çok heyecanlıyımdelikafadulden

canım benim yaaa hayırlı olsunnn
çok sevindimm:1hug:

esra hadi hayırlısı canım nee güzell..ohh barbekü partiside varmış afiyet olsun ggüzel eğlenin...

arkadaşımın aldıgı önceden stok yapmıs canım sonra renk değiştirince tupper bunlar elinde kalmış.o yüzden uyguna veriyormus.

bak arkadasım baharatlığını 5 li saklama kaplarını mini sef 3 lü küçük kapaklı kaseleri yoğurt için büyük kabı yagdanlıkları ayran yapmak için bardagı hatırladıklarım bunlar 300 tl ye almış elime para geçtikçe ödüyorum dedi.bana çok uyguna geldi soracagım bakalım...sen de tanıstır tabi :)

aybuer ben bana suan en gereklı olan
plastık kepce setı ve bıcak setı onları onemlı
once onları alcam mını sef falan sonra
zatı taksıtım 400 tl bulcak eylulde ozmn 100 tl tupperlerden alcam ancak öle

neyıne gırdınız bacı
nan az az odemek ıstıyorsan az az alırsın
ayy bıan once ındırımler olsa alsam
eylülde son aldıklarım eve gelcek
camasr bulasık mak düğüne 2 hafta kala eve aldrcam
ceyıs serılcek ya

slm kızlar bugun itibariyle evliyim cok güsel bi heyecandı cok mutluyum
ama yine bi aksilik cıktı nişanlım pardon kocam bandırmada kalmamı gece egleneceğimizi ve beni gece
eve getirceğini söledi ama
babam izin verme o yüzden ikimizde üzüldük

merhaba kızlar a.s. a.s.
böcugum yaa masallah ne cabuk gecmıs 1 ay dile kolay valla opuyorumnanaktan
prensescim hayırlı ugurlu olsun :teytey: bir ömür boyu mutluluklar dilerim opuyorumnanaktan
benımde nıkahım olalı 8ay gectı :asigim: :asigim: (23 kasımda olmustu ; parmaklarımla saydım tektek :roflol: ) ilk zamanlar insan heves edıyor 1ay... 2ay gecti gibi.. sonradan unutuyoruz.. tlfna kaydetmesek :roflol: en azından eşimle aynı kafadan oldugumuz için BıZ unutuyoruz :roflol: :roflol:

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…