2009 sonbaharda evleneceklerin paylaşım alanı !!

canım yaa ben catlardım herlalde bi gün sonra görecek olsam bende önce topuklu ayakkabı giycem cünkü baya bi boy farkı var aramızda ama sonra babet giyicem cünkü ayaklarımın agrımasından gecem zehir olsun istememyerimseniben

yarında nikah var şimdiden heyecanlıyım ne yapıcam bilmiyorum yaa nasıl sakin olcam

canım yaaa evet yarın nikahın var senin:1hug: ben yarın nikahımın olduğu ihitmalini bile düşünemiyom heyecandan tansiyonum çıkar heraldekaydirigubbakcemile3 şimdiden başladım zaten düşündükçene içim gıpır gıpır oluyo

you_know canm bence internetten bakmakla olmuyor,çıkıp şöyle tüm mağazaları gez bence,öyle kesin bulursun.didemcim iyi fikirmiş :)) benm nişanlım hergün takım elbise giydiği için o alışkın..ya benmde topuklu ayakkabı almam lazım,aramızda 20 cm boy farkı var,gelinliği kaldırmam içinde zaten topuklu giymem lazım.benim boyum 1 65 ama onun yanında topuklu giymessem kısa kalabilirm..

prensescim ayy ne heyecan ama dimi :)) sen ayrı ayrı yaşıycan heyecanı,benim düğün yerinde olucak,iki heyecan yaşıycam aynı gün :))

heyecandan midem bulanıyo evet böle ayrı ayrı olacak bizim cok sıkışacaktı ondan erken yapıyorus aslınad ben düğüne yakın istedim ama ramazan giriyo araya
kısmet işte ellerim titriyo düşündükce sesim titriyo

wawww prenses dımek nıkahın var nan ben olsamkı benım düğün deıl nıkah olcak heycandan ölurdum hee ayy ınş cok süper gecer

kızlar bugün sadece okuyorum sizi,içimden hiçbir şey yapmak gelmiyor boş boş yaşıyorum hayatı...

inşallah canım yarın imam nikahınıda yapıcaz yarından itibaren resmen aşkımın karısı olucaaaaam
kaydirigubbakcemile kaydirigubbakcemile

Son düzenleme:
nıden ayşem nıdenn
de hele nıdenn
dun bende daha kötuydum ama anladımkı kocaman bı aşkım var o bana cok buyuk destek
ıyıkı var
sende ıyı seylerı dusun mutlu ol

nıe la heycandan mı neden nedenn

ayy bende o gunlerı görem yaa benımde saycak gunlerım başlasın artıkın

siz evetttt dediginiz dönemde ben de 1 yılımı bitirmeye evetttt dicem :)))

ne cabuk gecıyor günlerr..

hayırlı cumalar
bugunde fasla gelemem belkım
off yaa benı kaldırıp kendı oturuyo sırf sızle konusmayım dıe

kıslar hoşgeldinis hepiniz....zemuszemuszemuszemus
böcüküm sıkma canını bunların hepsi aynı al birini vur ötekine

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…