2009 sonbaharda evleneceklerin paylaşım alanı !!

selam kızlar geçmişi okudum kafamçokkarıştı başım döndü
böcüğüm en son kederli olduğunu yazmışsın canım neyin var. inşallah düzelmiştir moralin herşey yoluna girmiştir. :Saruboceq:
The_lady_legend yeni yaşın mutluluk sağlık getirsin geç oldu kusura bakma
1 ay 29 gün kalmış benim anamm geçiyo zaman delikafadulden

günaydın kılzarr..

iyi günler...bugün yine kötü bir gün benim için..

böcüğü ben de merak ettim yaa...

gunaydın kızlarr
cok tskler dua ettığınız benı sorduğunuz ılgılendığınız ıcın Şeniz
bugun cok ıyyım çok şükür
ruh halımde aynı :asigim: değiştrdım tekrar
aşkım sayesınde cok ıyyım
ıyıkı var

hoşgeldin cicim iyi olduğına sevindim maşallah:1hug:
sana üzgün olmak heç yakışmıyı

tskler ederım dıdemım cok tsk ederım
kımseye yakışmıyoo
ohhh bugunn cok ıyyım yaa cokkksositososito

bende yanıyomm:roflol:
gercı bıkac gundur cok ıyı hava bunaltıcı deıl cok şükür
ramazan gelıyoo cok şükür ondan mı ne

hoşgeldin prensesss:1hug:
aybuer yok mu ben mi göremedim yoğunluktan....

mobilyacıların işi çıkmış hafta sonu, onun için eşyalarım yarın gelecek hayırlısıyla...hihoyyyt
yarın akşam da işyeriyle tekne turuna gidecez ben yine en erken cumartesi görebilecem evi...

aay o zamana kadar çatlamazsam iyiiikaydirigubbakcemile3

hiç sorma didemcim bende korkuyorum,neyse ki klima değil,havalandırma bide ben ofiste ortada kalıyorum,direk bana vurnuyor.ama üşüyorum : ( kendi elimizde aslında ama her kafadan bir ses çıkıyor.
keyifler iyi prenses çok şükür senin nasıl gidiyor..

kaydirigubbakcemile3 ayy bende dayanamazdım valla,ben ben bide durup durup aldığımız mobilyaların,internetten resimlerine bakıyorum,balayı için gitceğimiz yere bakıyorum kaydirigubbakcemile3

bızm daha bı mobılyamız bılem yok
zatı olursa pek aceleye gelcek kesın
cunku halasında kalıyo ve durumları cok kötuymuş evı satılığa cıkarmış benımkı ne etcek bılmım kalcak baska yerı yok
işyerıde karsıda
neyse bakcaz eğer ole bısey olursa bız sımsek hızıyla nıkahlancaz

aynen bende ya mobilyalara bakıorum durmadan acentalarla konuşuourm şimdiki işim evi mobilyaları bıraktım balayı için ayarlama yapmak zemuszemus
kızlar aşkım benle aynı boyda olduğu için bide saç topuz fln derken iiice yükselirim ben o minnacık kalmasın yavrum :asigimndan mecburum yani babet giymeye hiç topuklu ayakkabıda giymedim zaten bu zamana kadar öle nadir giymişimdir bulursanız fln banada yardımcı olun kızlar ben netten fln bakıorum hiç içime sinen bişi yok
:sinifsinif:

benim nişanlım da pazar günü kösele ayakkabı giydi uzun zamandan sonra:roflol: bi de nişan için aldığımız ayakkabıydı 2. giyişi tabi gacır gucur kaydı yollarda düşüyodu, bi de çok vurdu ayağını yevrucuğun
beyefendi kına ve nikahta siyah adidas giyecekmiş, ayarlayacaz artık napalım, evliliğimin ilk gününü hastanede geçirmek istememkaydirigubbakcemile3

ben topuz ve 5 cm ayakkabı gıysem onunla aynı olurumm ne guzel la dans ederken tam göz göze gelırız:jeyyar:

bugun bızm 1.ayımız :asigim:sözlenelı

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…