2009 Ocak Anneleri, hadi buradan şafak sayalım...

şafak 3 hala gelmiiiiiiii :)
temizlik yaptım evi ayağa kaldırdım ama hala tık yok tetiklemediiii :)

doğum yapmayı bekleyen arkadaşlar,allah kolay doğumlar nasip etsin ve tabii bekleme sabrı versin,çok zor biliyorum günler geçmek bilmiyor,ama birde doğsunlar günler akıp gidiyor,bakın benim kızım 10 günlük oldu bile teyzeleri.......

esraex,ayçatekin,kançiçeğim az kalmış kızlar ,allah kolay doğum ve sonrasında çabucak ayağa kalkmayı nasip etsin inşallah.....

Kızlar benim doktorum doğumun olmasını istiyorsan tabii miadı dolmuş gebelik haftasından sonra öncede olabilir...neyse çok yürüme yapman lazım dediii.dinlenmeler tabiii olacakkkk...çünkü yürüdükçe bebek aşağıya inip rahme baskı yapı açılmasına neden oluyormu....ş

Dün deli gibi yürüdüm belki sancım gelir diye eve geldim tüm evi sildim süpürdüm bir sürü iş çıkarttım kendime hiç oturmadım ama bana tek getirisi feci bir bel ağrısı oldu:KK43:(Gelen giden yok:KK43:(

ben son bir aydir asiri soguklarda bile deli gibi yürüyorum insallah sali gunu dogumda faydasini görürüm....yürüyüs yaptikca kaslar gevsiyormus ...dr bana merdiven in cik dedi onu da yaptim bugun:)))

X