2009 Nisan Anneleri buraya

Malesef yasadiklarini ilk hamileligimde bende yasamistim Ebracim benim o zamanki doktorum hic ilac onermiyordu ilk 3 ay cok zararli diye bende hic icmedim bebek icin.. bana en iyi nane limon gelirdi bildigimiz klasik usulde icersen migdeni cok bastiriyor.. leblebi ve cubuk krakerinda baya faydasini gormustum.. umarim cok uzun surmez :)

günaydın kızlarrr.dünkü kanama olayından sonra bugün daha iyiyim.bu olayın sık yaşandığını öğrendim.biraz olsun rahatladım.sizler nasılsınız bugün?

Gecmis olsun April bitti mi kanaman? ben hala ilac kullaniyorum 15 gun oldu daha devam dedi doktor.. sana birsey verdi mi?

kullan cvnm napalım bebişlerimize ii gelicekse herşeyi içmeye razıyız. bende kullandım lekelenme için ama bidaha olmayınca dr kesti dinlenmeye çalışın kızlar yorgunluktan oluyor

teyzelri bakın benim kuzum 10 haftalık nası geçiyor demi yok kesesini görelim yok kalp atışını duyalım derken bugune geldik şükür

ade _merke allah kucağına almak nasip etsin hayırlşısıyla senin ne zaman kanaman oldu sende progestan mı kullandın

ade _merke allah kucağına almak nasip etsin hayırlşısıyla senin ne zaman kanaman oldu sende progestan mı kullandın

amin cnm hepimize nasip etsin rabbim.ağustosun ortasındaydı işte 7 haftalıktı sanırım çok gezmiştim ama ondan oldu progestan deil ama aynı içerikli olan bi ilaçtı dr yazarken öyle dedi ordan biliyorum şimdi iyiyim ama birkaçgün yattım sonra geçti iim şimdi allahıma şükür

evet canım oluyor benimde ama benim sorunum var 1doktorum kanamadan kaynaklanıyo ondan dedi 2 doktorumda bu tarz sancıların olması normal rahim büyüyo dedi

canım saol cevap için. Sancılar çığrından çıktı, bugün halsizliğim ve başdönmem de var. Dr.u aradım yerinde yoktu sanırı yemeğe çıkmış arıyıp sorcam her ihtimale karşı.

Kizlar herkese merhaba;
kendimi iyi hissetmediğimden dolayi ,2 gündür işe gelmiyordum,
bugün işteyim. şuanlik iyi gidiyor, inşaallah eve kadar bişeycik olmaz
bu arada mide bulantilari yavaş yavaş başladi,
iş yerine de daha henüz söylemedim, midemi üşütmüşüm diyorum soranlara.....

Ben kendimi çok halsiz hissediyorum, devamli yatasim geliyor,
enerjim tükendi sanki, sabah münibüste zor geldim vallah.

Bu arada yeni hamişler tebrik ederim. Sizleri, ,
sağlikla kucağimiza alariz inşallah.

merhaba şirvan bu belirtiler normal zaten allah seninde hayırlısıyla kucağına almayı nasip etsin inşallah
ade_merke cim cevap verdiğin için teşekkür ederim

kızlar merhabalar ya bende bebek takvimi yapmak istiyorum ama beceremedim bir türlü bana ayrıntılı anlatabilir misiniz lütfen...şimdiden telekkürler..

ben de bebek takvimi yapamıorum yaaaaaaaaa( çok uğraştım imza bölümümde de görüldüğü üzere sadece bir kırmızı çarpı işareti çıktı çıka çıka

bebek takvimi yapcak arkadaşlar
tickershac adresine girin
pragnancy due date yazan yeri tıklayın
1 işlemden istediğini sen
2 tıkla gene istediğini sec
3 tıkla son adet tarihni yaz create tıcker var ona tıkla

tıladıktan sonra adresler çıkacak en altta ımage url dio onu kopyala
prıfilinde detay bilgilerinde kilo takip denen yere yapıştır
bu kadar

teyzelri bakın benim kuzum 10 haftalık nası geçiyor demi yok kesesini görelim yok kalp atışını duyalım derken bugune geldik şükür

evet ya cok cabuk geciyor zaman.. ama bi yandan da coookk uzun zamandir hamileymisim gibi hissediyorum :CüvCüv: oysa tam 1 ay once 4 agustosta gitmistim doktora ilk kez ki o gidisimde kese filan da gormemistik cok erken gitmisim diye kaydirigubbakcemile3
gobegim buyudu diyen arkadaslara ben de katiliyorum.. gercekten kiyafetler sıkmaya basladi.

canım ya çok teşekkür ederim şükür sayende yaptım artık benimde takvimim vratekrardan çok teşekkür ederim

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…