2009 Nisan Anneleri buraya

nisanurcum canım benim midem çok fena oldu o yüzden giremedim hiç ..hep yattım .dün DR.a gittim ..kalp atışını duyduk çok şükür canım ama biraz emriyo küçük gibi geldi ..7. haftada 5.6 mm kesede 20mm keseye göre küçük bu bebeğimde gelişemezde karnımda ölür die endişeniyorum .. DR. midem içiniçin ilaç yazdı .. hastaneye yatırıp serum takalım dedi ama bunuın içine ağır mide ilaçlarıda koyuyolar onun için istemedim..şu anda çok halsiz düştüm hiç bişey yiyemiyorum bu gidşle serum taktırabilirim

Giznur cum hiç kafana takma canim umarim herşey yolundadir şimdiden hiçbirşey belli değilken üzme canini banada geçen hafta bebek çok küçük dedi sağliksiz olabilir dedi kürtaj yapabilirim dedi ama allah çok büyük canim hiç birşey belli değilken sakin canini sikma

demetcim haklısın canım hiç kafaya takmamak lazım ...çünkü ne olcaksa olur zaten..senin içinde çok sevindim canım inşallah benim bebeğimde haftaya gittiğimde daha çok büyümüş olur...
benim yine iptal olma saatim geldi midemde sanki bi volkan gibi .. kaynıyo ..sağlıcakla kal canım..a.s.

benimde doğum 10 nisanda inşallah,bebişlerimize sağlık bizede kolay doğumlar hayırlısıyla.

kızlar randevum haftayaydı fakat ben dayanamadım bugün dr a gittim.bilmeyenler için söyleyim ,iki kese görmüştük.birinde kalp atışı vardı diğerini bekliyorduk 2 haftadır.malesef diğer kese küçülmeye başlamış.artık tek bebişimle başbaşayız.rabbim onu bana bağışlar inşallah.kaç gündür giremedim siteye hepinizi çok özledim....

tuğçe seni çok merak ettim canım.lütfen moralini yüksek tut.Allahım bebişini sana bağışlasın.

Merhaba,
Nisan anneleri grubuna ben de dahilim :) sat 6 temmuz, muhtemel dogum tarihi 12 nisan.. İnsallah guzel keyifli rahat bir donem geciririz hepbirlikte. Sıkıntısı olan, bebisleri icin endise eden butun arkadaslarimin Allah yardimcisi olsun insallah kisa zamanda mutlu saglik haberlerini verirler bize..
Benim belimde biraz agri var son gunlerde. egilip kalkarken de dikkat ediyorum ama bilmiyorum nedendir. bir de doktorum yaklasik 1 ay sonraya randevu verdi.sizin muayeneleriniz ne sıklıkla ?

ya mesajin altina ticker shack tan bebek stickerini ekleyemedim ayarlardan mi yapiyorsunuz ?
Sevgilerle.. guzel bir gun diliyorum

selma cım merhaba hoşgeldin sende bende dün geldim .
canım ben şimdiye kadar haftada 1 doktora gittim ama sorunlarım vardı bundan sonra 15 günde bir doktora gidecem
doktor o şekilde istedi
Allah herkesin yardımcısı olsun herkesin bebeğine sağlıklı ömürler versin .

Demetcim,
hayirli olsun sizin de bebisiniz insallah dogum haberlerimizi verecegimiz gunler gelecek burdan.
Hepimiz ayni donemleri yasiyoruz su an ya paylasmak cok guzel. Ben bu nisan anneleri konusunu gec farketmisim dunden beri onceki yazilanlari okuyorum :)

kalp atisini duyana kadar ben de her hafta gibi gittim doktora. en son gittigimde kalp atisini duyduk. kan tahlilleri filan da normal cikti, sanirim o yuzden bu kadar ote tarihe randevu verdi.. insallah o gune kadar bir problem cikmaz da gitmek zorunda kalmam. ama merak da edince insan gunler gecmek bilmiyor :CüvCüv:
sevgilerle

evet selmacım günler geçmek bilmiyor bende çok endişeliyim sabırsızlıkla durmadan araştırıyorum internetten :) ilk bebeğim olacak pek bilgimde yok
bizde dün duyduk ilk defa kalp atışlarını dün tahlil yaptı 5 6 tane tahlil bugün çıkacak sonuçlar umarım bir sorun çıkmaz
ben bir an önce bebek büyüsün onu daha net göreyim diye istiyorum :) senin ne kadarlık bebeğin canım

Yeni katılan arkadaşlar, hepiniz hoşgeldiniz..
İnşallah hayırlısıyla bebişlerimizi sağlıklı bir şekilde kucağımıza alırız.. :Saruboceq:
Benim de dün 7 haftam doldu..
Her ne kadar ticker da 7 hafta görünüyorsa da bugün 7+1 'iz.. :)))))))
Neyse bu akşam benim de doktor kontrolüm var..
İnşallah kalp atışlarını duyucaz..
Şimdiden heyecanlıyım..
Bakalım hayırlısı Allahtan..
Hepinizi öpüyorum, kendinize ve yeğenlerimize iyi bakın.. Şeniz

Aynen canim.. surekli internette birseyler okuyorum. gelisimini takip ediyorum :) bizim de ilk bebis olacak insallah.

bebis 8h + 3 gunluk.

hosbulduk canim.. duy bakalim kalp atisini pitir pitir
ben kalp atisini duyduk yazmisim ama aslinda sadece ekrandan gorduk atisi. 6+6ydi son dr kontrolunde :CüvCüv:

Son düzenleme:

Hayirli olsun Butterfly Allah bebegine saglikli omur versin :)

Giznur ve Tugce tekrar sizlere gecmis olsun diliyorum umarim en kisa zamanda iyi haberlerinizi alirim. Ve yeni gelenlere bir hosgeldiniz de benden :) liste bayagi uzadi sanirim bir ara duzenleyelim tekrar..

Daha once de bahsetmistim bu benim 2 bebegim olacak insallah ama bu sefer nedense biraz daha evhamli oldum.. Ilk hamileligim daha rahat gecmisti sanki cunku bu sefer daha cok okumam-arastirmamdan mi ne karamsarlistiriyorum sanki daha bebeklerimiz mm lerle hesaplanirken gelisiyor mu gelismiyor mu, kalbi atiyor mu diye endiselerden hayatimda belki bir daha yasayamayacagim bu guzel hamilelik gunlerim akip gidiyor bu sabah bunlari dusunerek uyandim sizlerle bu ozelestirimi paylasmak istedim..

Tabi ne gelir elden o bebekler bizler kadar olup birer anne baba olsalar da simdiden baslayan bu endiseler hic bitmeyecek degil mi ?

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…