hoşgeldin demetcim .. tebrik ederim ..sağlıklı dünyaya getirmek nasip olur inşallah ..canım bebeğin ve kesenin boyutunu biliyorsan bana yazarmısın ..usg çekilen resimdede yazar kaç mm olduğu ..
miyomu da fazla dert etme eğer küçükse hiç sorun olmuyor .sen kendini bu aylarda yorma ..birçok sanatçı daha 7 aylıkken sezaryan bile oluyo ..erken doğum riski olsada artık küvezlerde anne karnı gibi geliştiriliyor merak etme .. umarım zamanında dünyaya gelir bebeğiN
ÇOK TŞK EDERİM BENİM USG YAZANI SİZE SÖYLİYİM AMA İNŞ DOĞRU YAZARIM PEK ANLAMADIM AÇIKÇASI 26.2 mm crl 7,7 mm YAZIYOR CANIM
hoşgeldin demetcim .. tebrik ederim ..sağlıklı dünyaya getirmek nasip olur inşallah ..canım bebeğin ve kesenin boyutunu biliyorsan bana yazarmısın ..usg çekilen resimdede yazar kaç mm olduğu ..
miyomu da fazla dert etme eğer küçükse hiç sorun olmuyor .sen kendini bu aylarda yorma ..birçok sanatçı daha 7 aylıkken sezaryan bile oluyo ..erken doğum riski olsada artık küvezlerde anne karnı gibi geliştiriliyor merak etme .. umarım zamanında dünyaya gelir bebeğiN
ÇOK TŞK EDERİM BENİM USG YAZANI SİZE SÖYLİYİM AMA İNŞ DOĞRU YAZARIM PEK ANLAMADIM AÇIKÇASI 26.2 mm crl 7,7 mm YAZIYOR CANIM
çok teşekkür ederim demetcim ..doğru yazmışsın kesen 26.2 mm emriyo 7.7 mm gayet güzel seninki ..benim dün 7 haftalık olmasına rağmen 5.6mm offf offf şimdide buna taktım umarım bi sorun yoktur . :a015:
çok teşekkür ederim demetcim ..doğru yazmışsın kesen 26.2 mm emriyo 7.7 mm gayet güzel seninki ..benim dün 7 haftalık olmasına rağmen 5.6mm offf offf şimdide buna taktım umarım bi sorun yoktur . :a015:
canım merhaba korkma sakın bebeğin gelişiyo ben 7 haftada 2,5 mm ken kaybettim yani seninki hatta gayet iyi,bazı bebekler bu haftalarda küçük oluyo boyları ama ileriki aylarda toparlıyo benim farklı bir durumum vardı kaybetmemim nedeni küçük olması değildi canım doktor 2,5 iken bile ümitliydi toparlar başka bi problemi yoksa diyodu,o yüzdende takma canım sakın kafana..hayırlısı diye dua okuyoruz ya hepsevgilerimle..kaydirigubbakcemile3
canım yanlış oldu sana yazmıştım neyse anlamışsındır...
Yeni katılan arkadaşlar, hepiniz hoşgeldiniz..
İnşallah hayırlısıyla bebişlerimizi sağlıklı bir şekilde kucağımıza alırız.. :Saruboceq:
Benim de dün 7 haftam doldu..
Her ne kadar ticker da 7 hafta görünüyorsa da bugün 7+1 'iz.. :)))))))
Neyse bu akşam benim de doktor kontrolüm var..
İnşallah kalp atışlarını duyucaz..
Şimdiden heyecanlıyım..
Bakalım hayırlısı Allahtan..
Hepinizi öpüyorum, kendinize ve yeğenlerimize iyi bakın.. Şeniz
kızlar randevum haftayaydı fakat ben dayanamadım bugün dr a gittim.bilmeyenler için söyleyim ,iki kese görmüştük.birinde kalp atışı vardı diğerini bekliyorduk 2 haftadır.malesef diğer kese küçülmeye başlamış.artık tek bebişimle başbaşayız.rabbim onu bana bağışlar inşallah.kaç gündür giremedim siteye hepinizi çok özledim....