- 10 Mayıs 2008
- 42
- 0
kızlar benim işler kötü gidiyor sanırım kahverengi leke gelmeye başladı benzetmek gibi olmasın ama öteki kaybettiğim gebeliğimdeki gibi,moralim çok bozuk herhalde bebeğim gelişmiyor.
kızlar benim işler kötü gidiyor sanırım kahverengi leke gelmeye başladı benzetmek gibi olmasın ama öteki kaybettiğim gebeliğimdeki gibi,moralim çok bozuk herhalde bebeğim gelişmiyor.
birde çok pardon ama bende çok merak ediyoum şuan gelişiyormu diye ve yazmışsın bebek gelişmezse kanamamı oluyor anlamadım ...yani bebek gelişmezse kanamayla bellimi ediyorr....
canım kırmızı kan olmadığı müdetçe üzülmeee...
kanama olduğunda doktorum hemen gelmeme müsade etmiyor biraz dinlen diyor bir sorun varsa daha kötüye gitmesin diye o yüzden inşallah yarın gideceğim dua edin kızlar Allah hepinizden razı olsun yanımda olduğunuz için.
merhaba nisan anneleri :)
benimde 14 temmuz sat ve 20 nisanda bebeğin tarihi ama bugün doktoruma gittik bebek 6+5 ve doğumu 30 nisan söylendi.inş hayırlısı ile doğsunda .
bugün ilk olarak bebeğin kalp atışlarını duyduk :) çok güzel bir duygu ama doktorum bende miyom bulunduğunu söyledi kafam biraz karıştı aynı durum ile karşılaşan arkadaşlar varmı
miyomun bebeğe zararı olmaz diye biliyorum ama düşük tehlikesi ve erken doğum olabilir diye biliyorum bilgisi olan arkadaşlar varsa beninle paylaşabilirmi
Canım madem doktora yarın gitcen, bugün hiç ayakta dolaşma, yat dinlen. Yalnızda kalma mümkünse yanına birilerni çağır. Dualarımız seninle, olumsuz düşünme, ayrıca interneti de kapa araştırıp durma bugün bu konuları. Okudukça insanın sıkıntısı artıyo..
Çok öpüyorum seni ve ellerini tutuyorum sımsıkı sakın sakın bozma moralini, bak herkes senin için dua ediyo
canım yazın beni çok duygulandırdı çok teşekkür ederim sizleri tanımıyorum ama yinede çok sevdim inşallah aranızdan ayrılmak zorunda kalmam,Allah hepinizden razı olsun,benim dualarımda sizinle yok araştırmıyorum hiçbirşeyi şimdide bilgisayarı kapatmaya geldim boşa çalışmasın diye öptüm hepinizi.:1hug:
ilk kez bana göre 6+2 doktora göre 5+6 iken gitmiştim.....ben sata göre doktor ultrason ölçümüne göre söylemişti....bende acaba niye 3 gün geriden geliyoruz derken bana göre 8+1 doktora göre 8+3 kende gittiğimde anladım ki henüz ordaki mm..ler pek anlamlı sonuçlar vermiyor....çok keskin farklar olmadığı sürece birbirimizden 1-2 mm daha ufaka veya büyük oluşumuz sağlıklı sonuçlar değil.....bir müddet sonra gr'larla ifade edeceğimiz günler gelicek inşallah.....6+2 ken olan sonucumu evden bakıp sölerim akşama arzu edersen.....sağlıklı hamilelikler
kanama olduğunda doktorum hemen gelmeme müsade etmiyor biraz dinlen diyor bir sorun varsa daha kötüye gitmesin diye o yüzden inşallah yarın gideceğim dua edin kızlar Allah hepinizden razı olsun yanımda olduğunuz için.
merhaba nisan anneleri :)
benimde 14 temmuz sat ve 20 nisanda bebeğin tarihi ama bugün doktoruma gittik bebek 6+5 ve doğumu 30 nisan söylendi.inş hayırlısı ile doğsunda .
bugün ilk olarak bebeğin kalp atışlarını duyduk :) çok güzel bir duygu ama doktorum bende miyom bulunduğunu söyledi kafam biraz karıştı aynı durum ile karşılaşan arkadaşlar varmı
miyomun bebeğe zararı olmaz diye biliyorum ama düşük tehlikesi ve erken doğum olabilir diye biliyorum bilgisi olan arkadaşlar varsa beninle paylaşabilirmi