2009 Nisan Anneleri buraya

kızlar benim işler kötü gidiyor sanırım kahverengi leke gelmeye başladı benzetmek gibi olmasın ama öteki kaybettiğim gebeliğimdeki gibi,moralim çok bozuk herhalde bebeğim gelişmiyor.

tuğçecim aklına kotu seyler getırme kahverengı olması cok normal bılıyosun bebeklerımız henuz bıze tutunmaya calısıyorlar.Sen gonlunu ferah tut canım guzel dusunelım moralımızı duzgun tutalım canım :CüvCüv: kolay degıl halımız bılıyorum sonucta ıcımızde atan bır kalp bır can var gecıcek hayatım ınan kahverengı lekeden eser kalmaz Allahın ıznıyle..

kızlar benim işler kötü gidiyor sanırım kahverengi leke gelmeye başladı benzetmek gibi olmasın ama öteki kaybettiğim gebeliğimdeki gibi,moralim çok bozuk herhalde bebeğim gelişmiyor.

evdeysen eğer yatmanı tavsiye ediyorum...drunuda ara hemen ama bu lekelenmeleri olan çok arkadaşım oldu ve doğurdular:)) bence sakın üzülme moral herşey unutma....

birde çok pardon ama bende çok merak ediyoum şuan gelişiyormu diye ve yazmışsın bebek gelişmezse kanamamı oluyor anlamadım ...yani bebek gelişmezse kanamayla bellimi ediyorr....

canım kırmızı kan olmadığı müdetçe üzülmeee...

gecen hafta benim de basima geldi tugce yazmistim 5 gun igne oldum bugun de jele basladim.. hemen doktorunu ara o sana en iyisini soyler bizlere de yazarsin.. allah yardimcin olsun..

kızlar herhalde yarın gideceğim haberdar ederim inşallah kötü birşey yoktur,hepinize teşekkür ederim her zaman dediğim gibi hakkımda hayırlısı neyse o olsun,bugün veya başka bir zaman anne olacağıma tüm kalbimle inanıyorum,yinede umudum var Allah bebeklerimizi korusun.

daha önce gelişmediğinde gelenle kıvamı ve rengi aynı birde başlarda kan değerimde yavaş artış olmuştu dr yavaş gelişiyor demişti şimdide bu başladı bendeki kahve rengi kanama beni daha çok korkutuyor.

canım madem daha önce den kötü tecrüben var kalk git durma burda belki erken müdahale olcak şumu bumu deme hadi kallllllllllllllllllllllk

kanama olduğunda doktorum hemen gelmeme müsade etmiyor biraz dinlen diyor bir sorun varsa daha kötüye gitmesin diye o yüzden inşallah yarın gideceğim dua edin kızlar Allah hepinizden razı olsun yanımda olduğunuz için.

Tugcecim her doktorun tarzi farkli tabi benimki hemen gel demisti.. sen daha iyi bilirsin insallah kotu tecrubelerin tekrarlanmaz..

Canım madem doktora yarın gitcen, bugün hiç ayakta dolaşma, yat dinlen. Yalnızda kalma mümkünse yanına birilerni çağır. Dualarımız seninle, olumsuz düşünme, ayrıca interneti de kapa araştırıp durma bugün bu konuları. Okudukça insanın sıkıntısı artıyo..
Çok öpüyorum seni ve ellerini tutuyorum sımsıkı sakın sakın bozma moralini, bak herkes senin için dua ediyo

merhaba nisan anneleri :)
benimde 14 temmuz sat ve 20 nisanda bebeğin tarihi ama bugün doktoruma gittik bebek 6+5 ve doğumu 30 nisan söylendi.inş hayırlısı ile doğsunda .
bugün ilk olarak bebeğin kalp atışlarını duyduk :) çok güzel bir duygu ama doktorum bende miyom bulunduğunu söyledi kafam biraz karıştı aynı durum ile karşılaşan arkadaşlar varmı
miyomun bebeğe zararı olmaz diye biliyorum ama düşük tehlikesi ve erken doğum olabilir diye biliyorum bilgisi olan arkadaşlar varsa beninle paylaşabilirmi

canım benimde var önemli olan yeri ve konumu,üstelik benimki oldukça büyük öyleyken doktorum önemsemiyo o yüzdende gönlünü ferah tut,kanaması olan yada kahverengi akıntısı olan arkadaşlar üzülmesin bu aylarda çok normal,sağlıklı bir bebek ister kis olsun ister miyom kesinlikle anneyi bırakmıyo bizim arkadaşın o kadar çok kanaması olurduki alışmıştı artık ve çocuk sağlıklı olduğu için hiç etkilenmedi şimdi 4 yaşında zaten bişeyler olucaksa buna malesef engel olamıyoruz,sevgilerimle..

canım yazın beni çok duygulandırdı çok teşekkür ederim sizleri tanımıyorum ama yinede çok sevdim inşallah aranızdan ayrılmak zorunda kalmam,Allah hepinizden razı olsun,benim dualarımda sizinle yok araştırmıyorum hiçbirşeyi şimdide bilgisayarı kapatmaya geldim boşa çalışmasın diye öptüm hepinizi.:1hug:

tuğçe o nasıl söz be güzelim tabiki yanımızdan ayrılmıycaksın Allahın iznıyle canım bu sözlerınde beni çok duygulandırdı zaten çok hassas günlerimdeyım inan gözlerim doldu.dualarımız senininle güzelim bu mübarek günlerde duacınım :Saruboceq:

saol canım ..biliyorum herkeste farklı olabilio döllenme gününe göre gelişimi önemli ama yinede içimde bi kuşku kaldı dr .um bana tam demesede ağzında öle bi ifadeyi söylicekken yuttu..ben de endişelendim..nette 7. hafta için 9-11 mm diyor benimk,i biraz düşük geldi .. bundan önceki bebeğim gelişemediği için karnımda öldü buda öyle olucak diye korkuyorum ..akşama sonuçlarını yazarsan sevinirim canım ..hayırlısı artık a.s.

tuğcecim inşallah bişey olmaz bebeğine canım ..bence bu gün gitsen daha iyi olurdu gibi şimdi yarına kadar endişe ediceksin ..neyse artık yat dinlen canım stres de yapıp üzülme ..
ALLAH bebeklerimizi bizlere bağışlasın .. gelişmelerden haberdar et canım iyi haberlerini bekliyoruz..a.s.

hoşgeldin demetcim .. tebrik ederim ..sağlıklı dünyaya getirmek nasip olur inşallah ..canım bebeğin ve kesenin boyutunu biliyorsan bana yazarmısın ..usg çekilen resimdede yazar kaç mm olduğu ..
miyomu da fazla dert etme eğer küçükse hiç sorun olmuyor .sen kendini bu aylarda yorma ..birçok sanatçı daha 7 aylıkken sezaryan bile oluyo ..erken doğum riski olsada artık küvezlerde anne karnı gibi geliştiriliyor merak etme .. umarım zamanında dünyaya gelir bebeğin .a.s.

giznur bende senı merak edıyordum nerelerdesın dıye.Kac gundur yoktun topıkte, bebısınle aran nasıl duydunmu kalp atışlarını??bulantıların ne alemde gecmıstır inş.Benım gecmedıde.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…