2009 Nisan Anneleri buraya

iyi geceler kızlar benim sıpam saatin 1 olmasını bekliyor çok yorgunum sürekli ilgi istiyor şimdi bide hasta huyu iyice değişti seher bana bi damla ismi vermişti melila ama hiç fayda etmiyor ..................

bugün sürekli kusmuk temizledim,karnı aç ama kusuyor bende vermedim bişey şimdi mama hazırlıycam belki içer benimki emme refleksi yok bende nuby nin silikon biberonu var onunla ağzına sıkıyorum reklam başlayınca........

ben kaçar hepinize iyi geceler.

iyi geceler kızlar benim sıpam saatin 1 olmasını bekliyor çok yorgunum sürekli ilgi istiyor şimdi bide hasta huyu iyice değişti seher bana bi damla ismi vermişti melila ama hiç fayda etmiyor ..................

bugün sürekli kusmuk temizledim,karnı aç ama kusuyor bende vermedim bişey şimdi mama hazırlıycam belki içer benimki emme refleksi yok bende nuby nin silikon biberonu var onunla ağzına sıkıyorum reklam başlayınca........

ben kaçar hepinize iyi geceler.

ayy canm ya geçmiş olsnn
en son uykusuna kaçta yatırıyosn ( ikindi )canm bak şunu dene derim en son 6 veya den sonra yatırma saat 10 11 dedimi kuzun kendinden uyurr

hhee baranı uyuttum heee

baran beni uyuttmuş
ben oturdum sesleniyor şimdi.. üffff yaaa..

neyse babası nasıl olduysa ben bakarım dedi...

teşekkürler gülşencim uyumuş kadar oldum valla:)).....bende 10.30 dan beri sallıyorum aslında 9.30 dan beri ama 10 da uyandı kestirmiş meğer sonra oynayalım dedim gözlerini kaşıdı ve 10.30 tan beri sallnıyor.....10 dakikadır sei çıkmıyor umarım uyur....ben diyorum ki son katılım günü cuma saat 18.00 olsun akşamda çekilsin 21.00 gibi

Gecmis olsun roseeee
cuma ii fikir bencede geriye 10gun falan kaliyor yetisir bencede
bebislere mi alicaz hediye bizeeeeeeemiii::)))))

teşekkürler gülşencim uyumuş kadar oldum valla:)).....bende 10.30 dan beri sallıyorum aslında 9.30 dan beri ama 10 da uyandı kestirmiş meğer sonra oynayalım dedim gözlerini kaşıdı ve 10.30 tan beri sallnıyor.....10 dakikadır sei çıkmıyor umarım uyur....ben diyorum ki son katılım günü cuma saat 18.00 olsun akşamda çekilsin 21.00 gibi

bana uyar şekerim...
peki hediyeler bebeleremi.... analaramı alınacak....

bu sitedeki ortak noktamız bebeklerimiz olduğuna göre bence onlar kısmetlensin ne dersiniz kızlar??

bende bebek dedim ama ben alacağım hediyeyi tahmin etmek adına demiştim olur olmaz gibilerinden..gerçi herkes giysi almak zorunda değil birbirine ama:)) bilmem ki ne dersiniz.....

bende geldım selen hala sallanıyo uyku dıye bayıldı ama hala ınat edıyo,
bencede bebeklere almak daha ıyı

Bebislere alali da boyunu falan nasil bilcezzzz
yok sirvan herifin karisini ise alacaz
cok komik demi
Adam zaten 2sene once emekli oldu razminatida aldi AMA kimse gut diyememis korkudan
AMA biz dayanamiyoz karisini sigirtali yapalim baktik oda kaytariyoo ihtar cekeriz dendi

Adam cok fena yaa 12senedir burdalarmis
gecen hafta sonu bodrumda dugun yaptilar oglum kiz kacirdi da
aprtmani bi girseniz pok goturuyooo
Adam burdan baska 2apt de daha calisiyomusss
kabus gibi korkudan kimse bisi diyememisss
ben gelemem Boyle seye gozumu karattimmm
bakalim yarin gecede bu karari karisina bildirece

X