sultan geçmiş olsun canım.
inş.yarınki sonuçlarda temiz çıkar.
esen iyice yerleştin mi canım artık.
Allahtan eve varmıştım ıslanmadım....elaya gecmiş olsun bende alayım bari kekik yagııı evde bulunsunnn
kerenmın tahlillerı umarım yarın temız cıkar ootri burun spreyi nden bizde egeye almıştık hortum gibi bişisi var cekıoo
damlasıda böle ufak tüpler tek kullanımlıkk
ama bız onu damladıyorduk ve o aspirötörle cekmıyordurr
kendisi suyula pisligi akıtıooo
o aspirotorle cektıgınde beyın hücreleri zarar görebılır sultannnnnnnn
ESEN İZMİRDE YAGMUR FIRTINA BAŞLADIIIII
ŞİMŞEKLER COKKKKKKKKKKKKKKK
kociş beni adı yemek yapmadı dedi... dışarı gidicekmişizzzz
kızlar iyi akşamlar siteye girmek çok zor yaaaaa............
bugün yusufumu dr götürdüm maşallah subhanallah boy 78 kilo 9820 olmuş sırık oğlum dişler için acele etmeyin muhakkak çıkacak dedi ve calcium verdi kan damlasına devam dedi şükür bir problem yok.........
sultan geçmiş olsun canım inşallah tahlil sonuçları iyi çıkar.......
adaşım ben yusufa hazır bizim yediğimiz yoğurtlardan veriyorum genelde pınar ve danone veriyorum.......
kızlar ben yusufa hipp in kavanozdaki meyvelerden veriyorum acaba iyimi kötümü yapıyorum eşim 50-60 tane almış ne garip adam yaa bez stoğu ve ıslak mendil stoğumuz var sanki bir daha hiç üretilmeyecek......
ay roseberry çok güldüm sana... biter belki :) işe yarar stoklar...
ben de ülker kavanoz meyve veriyom bazen... bi de büyümix smart almış eşim onlardan takılıyom arada
yoğurt kendim yapıyom...
ekmek yediriyom ben...
siz zeytinyağını hangi marka kulanıyonuz.
salça koyuyom bazen çorbaya... çorba da patates havuç pirinç mercimek un karışıyo... ama ıspanak brokoli vermedim soğan da öyle... yarın kıymalı yapiim diyorum bakalım... tuz koymamaya çalışıyom ama bazen bi fiske... yumurta yediriyorum 1er gün arayla... elma, mandalina armut havuç rendeleyip yediriyorum...
soru yaptıklarım normal dimi?
canlarım ciğerlerlerimmmmmmmmmmmmmmm bitanelerimmmmmmm kuzcukların annecikleriiiiiiiiiii çok özledim çoooooooooooooooooooookkkkkkkkkk
Günaydın kızlar.....
ne yazıkki benim kuzum mememi bıraktı verince ağzını kitliyo baya uğraştım ama almıyo, ne güzel alıyordu ek gıdalara geçince bıraktı resmen ya :-((
ben yoğurdu genelde evde yapmaya çalışıyorum yapamadığım zamanlarda sütaş ın babymix ini veriyorum, 1 er gün arayla 1 yumurta sarısı çorba, bu aralar bir mandalina içine üzümde sıkıyorum malum domuz gribi için.... onun dışında hemen hemen tüm sebzeleri veriyorum ama az içiyor c.tesi bizde kontrole gidicez bakalım boy kilo ne olmuşuz.....