2009 Nisan Anneleri buraya

slm kızlar siteye çok zor giriyo ilk sayfayı okuyabildim denizcim çok geçmiş olsun

bizde hastalıkla uğraşıyoruz bufün bi doktora daha gittik kan tahlili yapıldı kan değerleri yine düşük ama eskiye oranla iyi

burnunada baktırdık et falan yokmuş şükür otri bebe nin bi burun aspiratörünü aldırdı dr. burun spreyini sıktıktan sonra bunula çekeceksin dedi burun muayenesinde uzun bir hortum soktu burnunun iki deliğine nasıl ağladı yavrum doktorun gözlerinin içine bakıyodu(
anne olmak ne kadar zor yaa

bide kan tahlilinde 2 değer çok yüksek çıkmış karaciğerle ilgiliymiş serum veya ilaç kullanıyomusunuz dedi hayır dedim
önemli bişey olabilirmiş
kusmalarının sebebi bundan olabilirmiş yarın alıcaz onun sonuçlarını bir sürü kan aldılar zaten kansız çocuğum inş. yarın çıkacak tahillerde temiz çıkar
bayramın 2.güünü gittiğimiz başka bir doktor grip dedi 2 fitil ve 2 deşurup verdi ama şimdi gittiğimiz dr.bunlara gerek yok dedi
pedidus die bir şurub içiçez şimdilik off çok yazdım kusura bakmayın

bursasu geçmiş olsun çok, dilerim yarınki tahlilleri temiz çıkar Kerem'in...
bu arada bizim doktorumuz, 5. ayda idrar yolu enfeksiyonu nedeniyle tahlil yaptığında demirin iyi olduğunu ve demir için ek bir damlaya ihtiyaç olmadığını söyledi. 7,5 ayı geçmiş olmamıza rağmen demir ilacı kullanmıyoruz. Bizden başka demir ilacı kullanmayan var mı acaba?

bizde demir ilacı kullanmıyoruz...

sultan geçmiş olsun umarım önemli bişi yoktur. peditus iyi bir ilaççç

sultan geçmiş olsun canım.
inş.yarınki sonuçlarda temiz çıkar.
esen iyice yerleştin mi canım artık.

bende kullanmıyorum demir yani kızıma kullandırmıyorum...çok şükür doktorumuzda vermedi zaten tahlilsiz verseydi kulllanmazdım....kereme çok geçmiş olsun yarında güzel haberler vereceksin bize sultancım eminim ben...deniz sende hoşgeldin....
elacıma da geçmiş olsun bende alayım şu yağdan..ne amaçla almıştın denizcim yani tüm fonksiyonlarını bileyimde ona göre alayım....

elaya gecmiş olsun bende alayım bari kekik yagııı evde bulunsunnn

kerenmın tahlillerı umarım yarın temız cıkar ootri burun spreyi nden bizde egeye almıştık hortum gibi bişisi var cekıoo

damlasıda böle ufak tüpler tek kullanımlıkk
ama bız onu damladıyorduk ve o aspirötörle cekmıyordurr
kendisi suyula pisligi akıtıooo

o aspirotorle cektıgınde beyın hücreleri zarar görebılır sultannnnnnnn

ESEN İZMİRDE YAGMUR FIRTINA BAŞLADIIIII

ŞİMŞEKLER COKKKKKKKKKKKKKKK

kociş beni adı yemek yapmadı dedi... dışarı gidicekmişizzzz

kereme çok geçmiş olsun acil şifalar...

urla ne güzel iyi eğlenceler insan hergün ne yemek yapıcağını sapıtıyo zaten arada böyle iyi oluyor

evet tugbiş hazırım beklıyorum kociş gelsin diyeee

egede uyuduu

onuda alıcazzzz eheeee

seeasıasasassa :)

bizde kullanmıyoruz demir ilacı

alıntı yapamıyorum teke tek aklımda kalanları yazıyorum

normal yoğurt veren varmı kızlar aranızda.. hazır yoğurt .. iki kere mayaladım bişeye benzemedi..
yoğurtla arası da yok pek bizimkinin..
meyveyle verin demişsiniz ii fikir bide öyle deniyeyimm

sultancım çok geçmiş olsun tez zmnda iyileşsin keremşanti
seaasıa aramıza hoşgeldin

esracım benmkide yoğurt yemiyo
neler yaptım yinede yemedi en son yoğurt çorbası yaptım onuda yemedi
biz demir damlasını kullANIYORUZZZZZ zararı varmı acaba

ege bölgesindeki arkadaşlar dikkat edin kendinize sanırım yağmur ve fırtına başladı TV de gördüm ...

3 gün önce gazete okuyodum çağan da yanımda tıs tıss...
bi hareketlilik bende hiç bakmamışım...
sonra bacağımda elini hissettim baktımki bizimki koltuğa tutunarak ayağa kalkmış ayağımı tutuyor :)) ay çok güldüm :)))

demir damlası bende kullanıyorum zararı olacağını zannetmiyorum .. yalnız bizimki kakasını katı katı parça parça yapmaya başladı
afedersiniz ama keçi b..ku gibi:)))
acaba demirden falan mıı

ya evet bizde kullanıyoruz demiri bu ayki kontrolde bende sorayım demirin fazlasıda azıda zekayı geriletiyormuş.... bu arada kimse dr.a gitmedimi bu aralar boy kilo nasıl kızlar topiğede birşeyler yazılmamış...

demir fazlalığında zeka geriliği yaptığını bende duydum o yüzden arada veriorum demircik uyudu bende y.dökümünü izliorum

7.AYDA KAN TAHLİLİ YAPTIRDIKTAN SONRA BIRAKTIK DEMİRİ BİZ,ACD3 e devam ediyoruz.

Mirayda da emekleme namına bir gelişme yok,çaba da yok yaBen de Gülşen gibi ilgisini çekebilecek şeyleri diziyorum 4 yanına,ama uzanmaya çalışıyor,uzanamayınca da bırakıyor,başka şeyle ilgileniyor,ya da başlıyor ağlamaya.
Sultan geçmiş olsun bu arada Keremciğimeee.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…