Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
canım normalde annemlerle aynı şehirdeydik 4 5 ay önce taşındılar abimn ünv dolayı denizliye gittiler burda tüm akrabalar amaanne başka oluyoo ablam burda allahtannAy ben sAna kiyamam 20 ySinxa Annemi oldun
yerim ben seni annene sole. Birakmasin seni oyle siz niye gitmediniz kionlarla bak biz antepe sulalece gidiyoruz
zaten ben hastAyimdir tum sevdiklerim yanimda olacak
ayni apt oturuyoruz kardesimi norvecten geei getirdim dayanamam ayriliga
alaah yasatmasin
saol canımm rabbm kimseyii ayırmasınnekim29 küçük yaşta anne olmuşsun Allah bir ömür boyu ayırmasın
erken yol almak iidir :)
zemuszemusay cok ufak anne olmuşsun canım...............
vallaa bayıldımmm çookk şeker olmşşşşşşşşş güle güle giysnnn
canım normalde annemlerle aynı şehirdeydik 4 5 ay önce taşındılar abimn ünv dolayı denizliye gittiler burda tüm akrabalar amaanne başka oluyoo ablam burda allahtannAy ben sAna kiyamam 20 ySinxa Annemi oldun
yerim ben seni annene sole. Birakmasin seni oyle siz niye gitmediniz kionlarla bak biz antepe sulalece gidiyoruz
zaten ben hastAyimdir tum sevdiklerim yanimda olacak
ayni apt oturuyoruz kardesimi norvecten geei getirdim dayanamam ayriliga
alaah yasatmasin
saol canımm rabbm kimseyii ayırmasınnekim29 küçük yaşta anne olmuşsun Allah bir ömür boyu ayırmasın
erken yol almak iidir :)
zemuszemusay cok ufak anne olmuşsun canım...............
vallaa bayıldımmm çookk şeker olmşşşşşşşşş güle güle giysnnn
evet diş belirtsi yani bizde öyle olmuştubu kusma diş çıkarma belirtisimi kızlar bizimkide nerdeyse hergün 1 öğününü kusuyo hiç yapmazdı..bide gece uykularımız çok bozuldu en az 6 -7 kez ağlayarak uyanıyo off...
umutun dişlerinde hiç kabarma yok ama köpek dişlerinin olduğu yerde iki taraftada içinden diş görünüyo gibi bi beyazlık var bizimki kurt adam gibi önce köpek dişlerinimi çıkarıcak acabakaydirigubbakcemile3
sırasını şaşıran dişler olabilir gülşen öle demişti doktorumuz.....
sultan havalar iyi galiba bursada balkonda kahve keyfi hee:)