2009 Nisan Anneleri buraya

httptickers.TickerFactory.comeztd2;10103;30st20090419nAzra+Ecekd6e2age.png canım olmazsa yarın bunuda deneyelim ama bunda gün çıkmıyor sadece 7 aylık yazıyor

:KK43: olmamışşş kızlar bebişlerinizi kocaman kocaman ısırdım ben azramı mamasını yedireyimm iyi geceler...

urlacım ben yatırmıyom çünkü evimiz çok sıcak.... ama yanmadığı zamanlar bi kaç kez yatırmıştım.... hatta ev soğukken normalde de giydirdim:):):)

kızlar çok korktum yusufu uyutup yatıdım yatağın etrafına bişey koymadım fakat gözümün önünde çocuk düştü kucağıma aldığımda ağzında kan vardı görünce baygınlık geçirdim çok şükür içinden değilmiş dudağı patlamış........
okurken ben bile heyecanlandım çok geçmiş olsun

anlıyorum seeni canım aynı durumdayım ama eymn uyumadı hala huzursuz biraz

aysuncum güle güle otur

kızlar şu cold mix nedir

baya konuşulmuş ilaç olsa gerek ama neye yarıyo cahil kaldımmmkaydirigubbakcemile3

cold mix burun açıcı çok etklili kullanıyorum tavsiye ederim

herkese iyi geceler kızlar..biraz bizden haberler veriyim dedim gece gece..facebooktan listemde olanları biraz biraz takip edebiliyorum ama nehir tüm vaktimi alıyo çok fazla nette takılamıyorum..
bide çok hastalanan bi bebek.2 gün iyiysek 2 gün hastayız..geçenlerde yine hastaydık ateşimiz filan yüksekti hatta antibiyotik kullanırken hasta bile olduk yani.şimdi uyuyo prensesim.
bizimde hala dişimiz çıkmadı hemde belki hatırlarsınız ama nisan annelerinden ilk cinsiyetini öğrenen bendim:) bu arada kızım çok tembel galibaa hiç bi yaptığımı yapmak istemiyo..ne el çırpıyo ne tel sarsın yapıyo:KK43: emeklesin istiyorum çok ama yüzüstü yatırıyorum anında sırtüstü dönüp bana bakıp gülüyo galiba emeklemicek kuzum.ama yürüteçle bütün odaları geziniyo zaten..ayyy çok uzun oldu...öptüm prenses ve prenslerii..

[a href=http://urlal.com/dqqf]
a]

günaydın kıslar... ay en çok mutlu oldum.... pın pın gece 2 defa uyandı 2.uyanışında dayanamayıp yatağına bıraktım uyumuş kalmışız (Allah'tan ev sıcak) ve hala uyuyo... yani uyudum.... asıl mutluluğum ise; YOĞURT YAPTIM :) ve çok güsel olmuş MAŞALLAH MAŞALLAH... pastörize sütten pastörize yoğurtla yaptım.... hani bu meyve pürelerinin kavanozları var ya onlarda.... biri duru olmuş ama saten onun yoğurdunu az koymuştum diğeri tam kıvamdda... inşallah bundan sonrak,ler de tutar....
mutluluğumu paylaşayım dedim de... hepinizi öptük ve pınar hala uyuyo Ayyy bu nasıl bi lütuf bana.....

günaydınnnnnnnnnnn....

emelcim .tebrik ederim canım..bide sevincin 2 ye katlanırrrr..

ben tutturamıyorummm..tam olarak nasıl yaptın yazarmısın..çok cıvık oluyoo..şimdi çıkıyorumkahvaltı yapıciiizz..

günaydınnnnnnnnnnn....

emelcim .tebrik ederim canım..bide sevincin 2 ye katlanırrrr..

ben tutturamıyorummm..tam olarak nasıl yaptın yazarmısın..çok cıvık oluyoo..şimdi çıkıyorumkahvaltı yapıciiizz..

merhaba kızlar

canım yoğurt tutmazsa eğer su kaynat yoğurtmayaladığın kabı benmari yapar gibi içine olurt etrafını tekrar sar birkaç saat beklet tutar.

günaydın kızlar..
bir selam çakıp gideyim dedim.12 de öesai bitiyor bizde.

bugün alışverişe gidiyoruz.
sonra annemin günü var belki oraya uğrarız irfanla.
durumlar gayet iyi..

ha bide irfan artık öne doğru emekliyor.
"dede" diyor hemde gayet düzgün bir şekilde.
hergün başka bir gelişme var irfanda.

kızlar az önce kızımın doktorunu aradım domuz gribi aşısıyla ilgili.bana yaptırma dedi bu zamana kadar yaptırılması tarafındaydım ama almanyada 5 çocuk ölmüş ondan sonra midem bulandı yaptırma dedi neticede bebeklerle yetişkinlerin aşıya duyarlılığı ve tepkileri aynı değil dedi.ben yaptırmama konusunda netleşdimm

Merhaba!
dün sitede yine sorun vardı giremedim,saldırıya uğruyormuş..
Miray ın da burnu akıyor ve tıkalı,akşam nöbetçi eczaneyi aradık,coldmix için,şansımıza ilk aradığımız eczane yarın depodan getirtebileceğini söyledi,bakalım deneyelim.İnş geçer çabucak.
Bugün çarşıya gittim,kızımın bayramlığının altına siyah ayakkabı aldım,çok tatlı.Bir de uyku tulumu aldım,aslında almammaya karar vermiştim ama burnu tıkanınca üşütmüş diye düşündüm.İçi sırf pamuk,hiç elyafı yok.
Kendim için de bir göz gezdirdim ama gözüme takılan birşey olmadı,bu sene her yerde hırka var,herhalde öyle birşey alırım.Bir tane pantolon almıştım zaten.
Ben de dün oturma odasıyla mutfağın tüllerini yıkadım ama ütülenmeyi bekliyorlar,bugün ütüleyecektim ama çarşıdan çok yorgun geldim.Cumartesi de kına yapacağız Miray için.Ama çok istediğim gibi geçmeyecek,çünkü gelecek birçok kişinin işi varmış,çok az kişi olacak,bugün aslında tüller falan alıp kına keseleri yapmayı planlıyordum ama hiç hevesim kalmadı,yapmayacağım.Geçen hafta yapacaktık,annem rahatsızlanınca kaldı,Ertelesek de olmayacak,haftaya bayram,ondan sonra da çocuğun doğumgünü geliyor artık:-))
geçmişolsn mirayaa
cicileride hayırlıolsb güle gle giysn kuzun
canım miraya ne kınası yapıyosnzz anlamdmm

Kızlar günaydın
2 gündür evdeyim ve Kayra ile uğraşıyorum. Ateşi vardı. Doktora götürdük üşütmüş ve dişten de olabilir dedi. Hiç uyumadı yavrum. Dün biraz iyi olunca bugün işe başladım. Çok kötü 2 gün geçirdim.
geçmişolsn canımmm tüm ebbeklerd varr bu hastalıkk zaten ateşi bi gelip bi gidiyosa diş yapıyoodrr bi çıksada kurtulsaydıkk

o canavarı yesinlerrrr..ne tatlı bi canavar öyle..maşallahhh..ohh ohhh yesin vallaa.

benim erkek kardeşim 2950 dr olarak doğmuştu..drlar ölür demişlerdi..yada gelişmez demişlerdi..yoğurdu çok seviyodu..maşallah şimdi nasıl bi delikanlı oldu.boy posss endam..yoğurt çok önemli..inşallah benim sıpada sever..şimdilik yiyoo ama..
o dr işini bilmiyolar sanırımm benim kuzudaa 2.950gr dogdu ama maşşallh şuan çookkçokkk iiiii 10 kilo hemn hemnnn

bizim bayramlığımız geldi bu arada dayımızdan bişey almıcaktım zaten iyide oldu:)) çok elbise vardı ama giydirmek istemiyorum çocuk toplayamıyor kendini havada soğuk zaten..bu takımlar iyi oldu birde hırka almışlar sağolsunlar...ayakkabı konusunda kararsızım ama ayağında tutmuyor çünkü benimki ayakkabıyı fırst fırst birbirine sürterek çıkartıyor...:)) geçen bayram hangi eve gittiysek ben kapısında eşime dur ayakkabısını giydireyim,dur düştü teki derken sinir harbiyle geçti....erkekleri bilirsiniz zaten herşeye sinirlenirler....niye giydiriyorsun el kadar bebeğe aksesuar anlayamıyorum diyor...saç bantı,toka bunların hepsine karşı babamız....Allahtan saçımız yokta takmıyoruz ama önler uzadı azıcık hemen bir toka edinmem lazım:))
ben ayakkabı giydrdgim zamnnkilotlu çorabını giydireiyorum üzerine birde tüllü çorap hiç çıkmıyooo bizim babamz çookkk seviyoooo ben süsledkçee
ayakkabı numarası kaç bizim ki 19

kızlar çok korktum yusufu uyutup yatıdım yatağın etrafına

]

canım geçmiş olsn yaaa

X