Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
okurken ben bile heyecanlandım çok geçmiş olsunkızlar çok korktum yusufu uyutup yatıdım yatağın etrafına bişey koymadım fakat gözümün önünde çocuk düştü kucağıma aldığımda ağzında kan vardı görünce baygınlık geçirdim çok şükür içinden değilmiş dudağı patlamış........
anlıyorum seeni canım aynı durumdayım ama eymn uyumadı hala huzursuz biraz
aysuncum güle güle otur
kızlar şu cold mix nedir
baya konuşulmuş ilaç olsa gerek ama neye yarıyo cahil kaldımmmkaydirigubbakcemile3
günaydınnnnnnnnnnn....
emelcim .tebrik ederim canım..bide sevincin 2 ye katlanırrrr..
ben tutturamıyorummm..tam olarak nasıl yaptın yazarmısın..çok cıvık oluyoo..şimdi çıkıyorumkahvaltı yapıciiizz..
geçmişolsn mirayaaMerhaba!
dün sitede yine sorun vardı giremedim,saldırıya uğruyormuş..
Miray ın da burnu akıyor ve tıkalı,akşam nöbetçi eczaneyi aradık,coldmix için,şansımıza ilk aradığımız eczane yarın depodan getirtebileceğini söyledi,bakalım deneyelim.İnş geçer çabucak.
Bugün çarşıya gittim,kızımın bayramlığının altına siyah ayakkabı aldım,çok tatlı.Bir de uyku tulumu aldım,aslında almammaya karar vermiştim ama burnu tıkanınca üşütmüş diye düşündüm.İçi sırf pamuk,hiç elyafı yok.
Kendim için de bir göz gezdirdim ama gözüme takılan birşey olmadı,bu sene her yerde hırka var,herhalde öyle birşey alırım.Bir tane pantolon almıştım zaten.
Ben de dün oturma odasıyla mutfağın tüllerini yıkadım ama ütülenmeyi bekliyorlar,bugün ütüleyecektim ama çarşıdan çok yorgun geldim.Cumartesi de kına yapacağız Miray için.Ama çok istediğim gibi geçmeyecek,çünkü gelecek birçok kişinin işi varmış,çok az kişi olacak,bugün aslında tüller falan alıp kına keseleri yapmayı planlıyordum ama hiç hevesim kalmadı,yapmayacağım.Geçen hafta yapacaktık,annem rahatsızlanınca kaldı,Ertelesek de olmayacak,haftaya bayram,ondan sonra da çocuğun doğumgünü geliyor artık)
geçmişolsn canımmm tüm ebbeklerd varr bu hastalıkk zaten ateşi bi gelip bi gidiyosa diş yapıyoodrr bi çıksada kurtulsaydıkkKızlar günaydın
2 gündür evdeyim ve Kayra ile uğraşıyorum. Ateşi vardı. Doktora götürdük üşütmüş ve dişten de olabilir dedi. Hiç uyumadı yavrum. Dün biraz iyi olunca bugün işe başladım. Çok kötü 2 gün geçirdim.
o dr işini bilmiyolar sanırımm benim kuzudaa 2.950gr dogdu ama maşşallh şuan çookkçokkk iiiii 10 kilo hemn hemnnno canavarı yesinlerrrr..ne tatlı bi canavar öyle..maşallahhh..ohh ohhh yesin vallaa.
benim erkek kardeşim 2950 dr olarak doğmuştu..drlar ölür demişlerdi..yada gelişmez demişlerdi..yoğurdu çok seviyodu..maşallah şimdi nasıl bi delikanlı oldu.boy posss endam..yoğurt çok önemli..inşallah benim sıpada sever..şimdilik yiyoo ama..
ben ayakkabı giydrdgim zamnnkilotlu çorabını giydireiyorum üzerine birde tüllü çorap hiç çıkmıyooo bizim babamz çookkk seviyoooo ben süsledkçeebizim bayramlığımız geldi bu arada dayımızdan bişey almıcaktım zaten iyide oldu:)) çok elbise vardı ama giydirmek istemiyorum çocuk toplayamıyor kendini havada soğuk zaten..bu takımlar iyi oldu birde hırka almışlar sağolsunlar...ayakkabı konusunda kararsızım ama ayağında tutmuyor çünkü benimki ayakkabıyı fırst fırst birbirine sürterek çıkartıyor...:)) geçen bayram hangi eve gittiysek ben kapısında eşime dur ayakkabısını giydireyim,dur düştü teki derken sinir harbiyle geçti....erkekleri bilirsiniz zaten herşeye sinirlenirler....niye giydiriyorsun el kadar bebeğe aksesuar anlayamıyorum diyor...saç bantı,toka bunların hepsine karşı babamız....Allahtan saçımız yokta takmıyoruz ama önler uzadı azıcık hemen bir toka edinmem lazım:))
kızlar çok korktum yusufu uyutup yatıdım yatağın etrafına
]
canım geçmiş olsn yaaa