2009 Nisan Anneleri buraya

kızlar özlem hiç girmiyor topiğe dimi..

facede tarlayla uğraşıyor ama... dur ben ona ordan bir mesaj atım ona...

tarlayla uğraşmaktan buraya fırsat bulamıyodur.delikafadulden

ya bende meyve yediremiyorum sadece
sebze çorbasını ve muhallebiyi güzel yiyo
bide emiyo o kdr
bugün annemin bi arkadaşı geldi
anneme kaç kere emziriyo fln demiş
o da dr.u günde 3 kere demiş
arkadaşıda aaa ne kdr az olurmu öyle emzirsin demiş
iiideeeeeeeeeeeeeeeeee demir emerse ek gıdaları almıyo
ek gıdaları yerse emmiyo
çünkü ikisini birden verirsem çocuk her türlü tok oluyo
kafam karıştı yaaaaaa naaaapsammm

şirvan sen emziriyodun dimi kaç kere emziriyosunbarancığıı

aynı şeyi ben de yaşıyorum.emzirirsem yemiyo.yedirsem emmmiyo.ama ben tercihimi emzirmekten yana kullandım.9.aya kadar ana besin olarak anne sütü verecem inşalllah.

irfan hiç emmiyor artık.süt artık gelmiyor zaten sıkarsam ancak azıcık.koca adam oldular artık ne emmesi ya..

şaka di mi deniz.

çok zor bşi gece atlattık kuzumun burnu tıkanmış 20 kere kalktı..
ilk defa bakıcıya bırakırken arkamdan ağladı..
duygulandım.. babasının kucağındayken gel gel deyince bana geliyo ama benden babasına gitmiyo...
bana alışmışş:))

dah ba ba ba demiyo benim ki yaaa. sadece aaa
diye sesleniyoo

ben de bakıcıya nasıl bırakcam diye şimdiden ağlıyorum ya.

kızlarr ben sizle yaşışırken baran anadizinde yatıyordu. sephanın yanında..
sepha örtüsünü çekmiş kucağına .. onla oynuyor.. üztünde de boncuklu tespihler vardı..
nasıl çekti anlamdım..

oo şimdiden evi dağıtmaya başaldı sıpa

gülfem de yürütece atlıyo.dağıtılacak ne varsa dağıtıyo.emeklerken de kabloları yalıyo.çok yaramaz oldu bunlar çooook.hihoyyythihoyyythihoyyyt

allah yardım etsin
eymn 3 gün küvezde kaldı çok kötüydü :sinifsinif:

Allah bi daha yaşatmasın inşallah.

-kızlar bezleriniz numaraları kac kac biz 7-18 kullanıyoruzz

prima

biz toptan almıştık molfixx
7-18 iyiydi

onlar bitti
gecen gün büyük bi markette indirim vardı prima 13,45 ------------5 paket aldık ama molfix 'e göre prima küçük gibi geldi....

prima 4 numara kullanıyoruz.

ay sinir oldum...
ticker yapiim dedim uykusuzluğuma rağmen her şeyi denedim cevap:
"Site Yönetiminden Mesaj Var !
Bu alandaki Çizelge yazılımınız öngörülen Formatta değildir. Lütfen bu alanın açıklamasını okuyun. " ve ben de birileri yard edene kadar bırakıyom...... iyi akşamlar size.... görüşürük yarın..... sinir olmazsam ya da dinlenirsem tekrar denicem....

aynı gıcıklığı yaşıyorum.arkadaşlar yaptı ama o da 7. ayda kaldı.

melek bende primanın 7-18ini kullanıyorum 92lisini 26.90 falandı sanırım
bu arada ne zamandır yazcam unutuyorum geçenlerde keremşn altını aldım bezi paket yaptım banyoya gidiyorum yerde toz gördüm bezle alayım dedi dış tarafıyla nasıl güzel aldı anlatamam vallahi süper toz kapıyor

sultan annem de aynısını yapıyodu.aklıma geldi.:roflol::roflol::roflol:

kızlar selam.
ancak girdim bu saatte. bizim buraya "forum istanbul" çıldı. neredeyse bütün gün ordaydım. bana gün doğdu. dibimde alışveriş merkezi. gelsin kredi kartı ekstreleri:)
esra hanım bekleriz sizi de buralara.
şirvancım galiba arabanı almışsın hayırlı olsun. biz de bebek bezlerinde 4+ kullanıyoruz artık. selen de ileri gitmeyi 2 gündür ypmaya çalışıyo. öğreniyolar elifçim merak etme. selen de gel gel, tel sarar falan hiç ypmıyo

aliye ben de merak ediyorum ama gidip gezmek nasip olmadı.bize de çok yakın.buralar da baya güzelleşti.başakşehir tarafına gitmeyi, düşünüyorduk ama baksana çok hareketlendi buralar.

günaydın kızlar....bizim kızdada emekleme çabası yok karnının üstünde uçak gibi duruyor....ama döne döne gidiyor istediği yerlere...bende oyuncak almam hayatta idile..hepsiyle ben oynuyorum idilin yeni oyuncağı taze soğan.....evet taze soğan..geçen akşam yemeğinde bize salata yaparken verdim eline beyaz kısmı parçaladı ısırarak sonra onunla işi bitince başka verdim onuda kemirdi elinden alınca feryat figan tabi...:)) bütün gece soğan koktu ağız....eşimin işyeri doktoru demiş bebeğinize diş kaşıması için pırasa ve taze soğan verin çünkü onların salgıları diş etlerini rahatlatıyormuş..bir nevi doğal jel yani:)) biz büyüklerde bile soğan yediktenden sonra rehavet çöker ya işte onun rahatlamasıdir demiş...bilginize....ben domuz giribi yaptırmıcam kızıma sanırım...

günaydın.ben de soğan veriyorum.hem c vitamini deposu.aşı ben de yaptırmıcam.

merhabalar arkadaşlar,
Demir'e maşallah ,
tv yasak ama biz izlerken bazen Kayra da bakıyor izlediğim şey önemsiz ise hemen kapatıyoruz ama bazen bakıyor engel olamıyorum dikkatini dağıtmaya çalışıyorum,
sitede yine sorun var galiba zorrr açıldı,
İrfan'a maşallah yakışıklı delikanlı olmuş ,

biz resmen tv yi iptal ettik.gülfem uyurken izlediğimiz kadar işte.

ii akşamlar..

burada 1000 kişi domuz gribinde dolayı hastaneye başvurmuş..2 kişi yoğun bakımdaymışş..okullar 5 gün tatil oldu..allahım şu illet bitsede kurtulsakkk..

ama bu kezde KOAH diee bi virüs çıkmışş..yılda 5 milyon kişi ölecekmiş vs vss..

off off işte insana tevekkül etmekten başka bişey kalmıyor.

haa..bide bu sabah sevinçten nasıl zıpladımmmmmm..

tartıya çıktım..inşallah 57 ye düşmüşümdür die dua ederek..ve 56 .800 olmuşummmmm...çokaz kaldıııııı....

hemen gidip kutladıkkkk..kahvaltıya gittik çok yedim çokkk..neyse canım kendimi ödüllendirdim...

bu akşamda 1 kase gevreğimi yiycem..1 de elma yer yatarımm..1 saatte spor yapma planım var inşallahhhhh..

kutlarım canım.

dr.dan geldiiikkkk
Demir bey 8.185 olmuş boyuda 71 cm
gelişimi iyi dedi dr.
soru yağmuruna tuttum
gece uyanmaları dişlerinin kaşınmasındanmış
goggly muhallebiyi önermedi
milupanın kaşık mamalarını kullanın dedi
yoğurt yemiyosa bundan sonra kahvaltı yapacağı için peynirden alacak dedi
emzirme süresi çok azaladı dedim
6.aydan sonra anne sütü zaten sadece sabah akşam veriyoruz
artık eskisi gibi faydası yok dedi
erikli suyu vermemizi önerdi onda flor daha fazlaymış

idrar kültürümüzüde verdik inş. bişy çıkmaz

kızlar siz akşamları muhallebiyi neyle yapıyosunuz?

maşallah.canım siz niye idrar kültürü veriyosunuz.biz de her ay veriyoruz da.inşallah temiz çıkar bu arada.

kızlar bugün ecrin koltukta düştü :KK43: ben nasıl bi şuursuzluk yapıp onu bıraktım ya bunca zaman hiç yalnız bırakmadım onu koltukta :KK43: uyku sersemi yatıyordu yeni uyanmıştı meyvesini alayım diye mutfağa gittim bi patırtı ve ecrinin çığlığı :.( ağlayamadı bile korkudan sadece çığlık atıyordu.heryerim titredi korkudan aklıma geldikçe deliriyorum.

müge ben muhallebiyi bazen pirinç unu bazen milupanın çavdarlısı ve sütlü pirinçlisi bebelac ın çeşitleri falan yapıyorum birkaç çeşit mama oluyor herzaman evde.ama o en ucuzunu arı mamayı en çok seviyor :)

çok geçmiş olsun.annem de hep söyler arı mamayı.biz sizi onunla büyüttük der.

bugün kahvaltıda meys pizza yidimmmm..küçük bişeydi....pişmanımmmmm...

arada olur canım küçük kaçamaklar.

hareketli yerde çocuk büyütmek zor olur gelin başakşehire komşu olalımmm çok güzel bizim buralar hem burda da olimpa arterium falan açılıyor gelinn gelinnn :)

Son düzenleme:
günaydın herkeze.bişey sorucam.ben kaynatılıp ılıtılmış su içiriyorum ama son duyduğuma göre kaynatılmış suda florun etkisi olmuyormuş.malum ilk dişler çıkıyor.başından kuvvetli olsun dişleri istiyorum.direk eriklimi içirsem siz nasıl su veriyorsunuz?

günaydın kızlar.....

megul..irfanın emmedi şaka değil..koca adam oldular lafı tabikide şaka...

süt yok canlar elden ne gelir..yani

bizde damacana suyunu kaynatıyoruz.erikli buluran alıyorum.
tabi buralarda erikli bulmak çok zor.dağ taştan iyi su çıkınca başka marka giremiyor:))

eymen ve tuba geçmiş olsun canım...
ayy dikkat etmek lasım artık kusular büyüdü çok hareketli....
bu arada kıslar pın pın tutmadan 5 ve 7 saniye falan ayakta durabiliyo.... bi de uyusa uçucak ama:):):)

ay Melike de tutmadan baya duruyo ayakta hatta ileri doğru adım atıo o sırada ama nasıl hırsla ve hızlı bi şekilde yapıyo anlatamam. bi gün tutamıcam düşcek die ödüm patlıo
ama emeklemeye dair en ufak bi istek yok yerde yatmaktan nefret ediyo

esracım egenınde burnu akıooooooooooo

o hasta olunca üzüntüden kahroluom offffffffffff

günaydın herkese..idil iyileşti şimdide ben hasta oldum.....geçsin diye elimden gelen herşeyi yapıyorum sıcak içmekten artık yoruldum....:)) off yaz yeni geçti ama ben yazı özledim...aslında kışı severim ama bebeklerimiz için yaz gelsin istiyorum....

günaydınlar
cani babaaaaaaaaaaaaaaa
yok neymiş kendi başınauyuycakmış
ağlarmış ağlarmış uyurmuş
yaaa uyumuyo işteee
alıştırdın önceden kollarında uyutmaya
şimdi eziyet çektiriyosun
yavrum ne ağladı ya
en sonunda bende ağlamaya başlayınca
pes etti babası
yoooooooook bu 2. di bi 3. sü olmicakkkk

megulcüm bizim 5 aylıkken idrar yollarında enfeksiyon çıktı