2009 Nisan Anneleri buraya

dahada yakışıklı bizim demirimiz eline su bile dökemez..
mersiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiii
zaten behlül düştü gözümden ırz düşmanı herif..
bi ona bi buna

kaydirigubbakcemile3kaydirigubbakcemile3ilahi deniz dizi o diziii çok kaptırma
bu bölüm felakeettttttt sevişme sahnelerini beşir kameraya çekiyomuş:1ninca:

melekcim çok thankss..durmak yok yola devammm..:))

tuğba ecrine çok üzüldüm.yavrum nasıl korkmuşturr..artık 1 sn bile boşş bırakılmıyo sıpalarrr..

mügeeee demire maşallahhhhh..gelişimi çok iii..kilo alımı normale dönmüş sanırım...bu kez de biz alamıyozz..6900 gr oğluşşş..boyda 67..bizm drda ii dediiii..

valla melek bende tv pek izletmiyorummm...zaten reklamlara bayılıyooo ona engel alamıyoruzda..çocuk donmuş gibi oluyooo...tepkisizce izliyoo..gözünü bile kırpmıyooo..

kızlar bugün ecrin koltukta düştü :KK43: ben nasıl bi şuursuzluk yapıp onu bıraktım ya bunca zaman hiç yalnız bırakmadım onu koltukta :KK43: uyku sersemi yatıyordu yeni uyanmıştı meyvesini alayım diye mutfağa gittim bi patırtı ve ecrinin çığlığı :.( ağlayamadı bile korkudan sadece çığlık atıyordu.heryerim titredi korkudan aklıma geldikçe deliriyorum.

müge ben muhallebiyi bazen pirinç unu bazen milupanın çavdarlısı ve sütlü pirinçlisi bebelac ın çeşitleri falan yapıyorum birkaç çeşit mama oluyor herzaman evde.ama o en ucuzunu arı mamayı en çok seviyor :)
gecmiş olsunnnn kıyamam cok korkuyorlar egede bi kaç kez düştü malesefffffff

dr.dan geldiiikkkk
Demir bey 8.185 olmuş boyuda 71 cm
gelişimi iyi dedi dr.
soru yağmuruna tuttum
gece uyanmaları dişlerinin kaşınmasındanmış
goggly muhallebiyi önermedi
milupanın kaşık mamalarını kullanın dedi
yoğurt yemiyosa bundan sonra kahvaltı yapacağı için peynirden alacak dedi
emzirme süresi çok azaladı dedim
6.aydan sonra anne sütü zaten sadece sabah akşam veriyoruz
artık eskisi gibi faydası yok dedi
erikli suyu vermemizi önerdi onda flor daha fazlaymış

idrar kültürümüzüde verdik inş. bişy çıkmaz

kızlar siz akşamları muhallebiyi neyle yapıyosunuz?
maşalla demireeeeeeee

bizim dr. demiri behlülmüsün sen
onun gibi bakıyosun diye sevdi aaahhh ahhhh
nerdeeeee inş. öyle yakışıklı olur oğluşum
hıhhhhh hoş bnm bebeğim ondan daha yakışıklı :))))))))))))
ehehehehehhe

SELAM ARKADAŞLAR
TUGBACIM GEMİŞ OLSUN BİZDE İLK DÜŞÜŞÜMÜZÜ GEREKLEŞTİRDİK GEEN HAFTA ECRİN İYİDİR İNŞALLAH

OOOMAŞALLAH DEMİRE İNŞALLAH TAHLİLİ İYİ ÇIKAR

BİZDE DURUMLAR KÖTÜ İLK ÖNCE EYMEN HASTA OLDU GEÇTİ DERKEN BÜYÜK ABİ HADİ BUDA GEÇTİ DEDİM ŞİMDİDE ORTANCA OGLUŞ HASTA

GÜNLERDİR UYUYAMIYORUM GECE BİR O BİR BU BİDE ŞUNA BAKIYIM DERKEN SABAH OLUYO

ÇOK YORGUNUM ÇOKKKKK

BU ARADA DR U ARADIM AŞI İÇİN BEN ÇOCUKLARIMA YAPTIRMADIM DEDİ ÖNERMİYO YANİ
SANIRIM BENDE YAPTIRMIYCAM
ÇOCUKLARIMIZ ALLAHA EMANET:Saruboceq:

sağolun kızlar şükür bişeyi yok ama durup durup dudak büküyor uyurken rüyasına mı giriyor ne :KK43: bidaha beni bukadar korkutmasn inşallah.yoksa ben ani tansiyon düşüklüğünden tahtalı köy allah korusun

eymen ve tuba geçmiş olsun canım...
ayy dikkat etmek lasım artık kusular büyüdü çok hareketli....
bu arada kıslar pın pın tutmadan 5 ve 7 saniye falan ayakta durabiliyo.... bi de uyusa uçucak ama:):):)

bi de bana bu ticker konusunda yard edecek kimse yok mu her şeyi denedim ama olmuyo.... türkçeye bile çevirdim yaw:) neyse Allah a emanet olun sizi ÖSLEDıK......

melekcim aslında o kadar çok ekledimki buraya resimleri.
neyse senin için...
diğer arkadaşların affına sığınarak...
damat by irfan gururla sunar:))

maşşallhh tosuna çookk tatlııı
nazardan esirgesn rabbm

haa..bide bu sabah sevinçten nasıl zıpladımmmmmm..

tartıya çıktım..inşallah 57 ye düşmüşümdür die dua ederek..ve 56 .800 olmuşummmmm...çokaz kaldıııııı....

hemen gidip kutladıkkkk..kahvaltıya gittik çok yedim çokkk..neyse canım kendimi ödüllendirdim...

bu akşamda 1 kase gevreğimi yiycem..1 de elma yer yatarımm..1 saatte spor yapma planım var inşallahhhhh..
ohh ohhh ne güsell canımmmm alkisalkisalkis bravoo sanaaa
arada ödüllendrmek lazımm

dr.dan geldiiikkkk
Demir bey 8.185 olmuş boyuda 71 cm
gelişimi iyi dedi dr.
soru yağmuruna tuttum
gece uyanmaları dişlerinin kaşınmasındanmış
goggly muhallebiyi önermedi
milupanın kaşık mamalarını kullanın dedi
yoğurt yemiyosa bundan sonra kahvaltı yapacağı için peynirden alacak dedi
emzirme süresi çok azaladı dedim
6.aydan sonra anne sütü zaten sadece sabah akşam veriyoruz
artık eskisi gibi faydası yok dedi
erikli suyu vermemizi önerdi onda flor daha fazlaymış

idrar kültürümüzüde verdik inş. bişy çıkmaz

kızlar siz akşamları muhallebiyi neyle yapıyosunuz?
ogluşuna maşşallh canımmm
yaa valla dr degişti benm bildgm 2 yaşına kadr emzirilirrrr zatenn ben bi ablamda gördmmm yigenmmn gözünü meme bürümüştüüü artık 1.5 yaşındayken çıldrdı ikisi açık durcak canı ne zamn isterse o zamn gidip emecekti birini emerken digeriyle oynuyoduu
bende çookk isterdm emzirmeyii ama sıpa tutmadıııı

kızlar bugün ecrin koltukta düştü :KK43: ben nasıl bi şuursuzluk yapıp onu bıraktım ya bunca zaman hiç yalnız bırakmadım onu koltukta :KK43: uyku sersemi yatıyordu yeni uyanmıştı meyvesini alayım diye mutfağa gittim bi patırtı ve ecrinin çığlığı :.( ağlayamadı bile korkudan sadece çığlık atıyordu.heryerim titredi korkudan aklıma geldikçe deliriyorum.

müge ben muhallebiyi bazen pirinç unu bazen milupanın çavdarlısı ve sütlü pirinçlisi bebelac ın çeşitleri falan yapıyorum birkaç çeşit mama oluyor herzaman evde.ama o en ucuzunu arı mamayı en çok seviyor :)
geçmiş olsnn canımmmm arada oluyoo işte bi an baoşlugumuza geliyoo bırakı veriyozz

bizim dr. demiri behlülmüsün sen
onun gibi bakıyosun diye sevdi aaahhh ahhhh
nerdeeeee inş. öyle yakışıklı olur oğluşum
hıhhhhh hoş bnm bebeğim ondan daha yakışıklı :))))))))))))
kaydirigubbakcemile3 behlül hiçç mii hiççç hoşuma gitmiyooooo
inşş yakışıklı bi ogluşunolurrr

neyse ben kaçrr zeynep uyumuşken bende yatıyımmm
pınara aferinnnn bizimkide ömle kanepe ye yaslanıyooo önnde ilgisiniçeken bişey varsaaa tamm rahat 5 dk duruyo

ilk günaydın bizden olsun..........................

ege yürütecte nasıl mutluuuuu

ama ben uykusuzum bıraksalar 2 gün devamlı uyurummmmmmmmmm

haa..bide bu sabah sevinçten nasıl zıpladımmmmmm..

tartıya çıktım..inşallah 57 ye düşmüşümdür die dua ederek..ve 56 .800 olmuşummmmm...çokaz kaldıııııı....

hemen gidip kutladıkkkk..kahvaltıya gittik çok yedim çokkk..neyse canım kendimi ödüllendirdim...

bu akşamda 1 kase gevreğimi yiycem..1 de elma yer yatarımm..1 saatte spor yapma planım var inşallahhhhh..

ohhh süper yaa nasıl veriyon kilooo..

geçmiş olsun canımm kıyamam

X