- 7 Temmuz 2008
- 3.640
- 25
- 47
hadi hayırlı olsun canım .. Bende çok kararsızımmm.. Gelecek ay ikinize birden mi yapılacak yine kaç kere yapılıyor..
canım sadece bebeklere 2 doz
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
hadi hayırlı olsun canım .. Bende çok kararsızımmm.. Gelecek ay ikinize birden mi yapılacak yine kaç kere yapılıyor..
demir bu gece kendi odaasında yatıcak
bakalım rahat yatıcakmı
amannn ben damla damla sağıp veriyorum sen atıyorsun çok olunca böyle oluyor galiba , şirvan şimdiye kadar kahvaltısına katsaydınya içmiyorsa,,, ayy çok üzüldümmm valla gitti canım mis gibi anne sütü :gitme:
bende üzüldüm vallahi sütlerin ziyan olmasına
keremde en fazla 4 ay içebildi
geçen gün denedim memeyi vermeyi bakalım ne yapacak ne yapacağını şaşırdı gülüyo bi bana bkıyo bi memeye açmadı ağzını
ben gogly nin muhallebisini yapıyorum hapır hupur yiyo
o yemezse ben yiyorum tadı çok güzeellll dene eminim reddetmicek
yapalım şirvancım yapalımmmmkaydirigubbakcemile3
bende çok şükür süt var hatta bugün pek bi coştular nedense
emziriyorum fakat bu seferde ek gıda almıyo
anne sütü 6 aydan sonra ek gıdalar kdr fayda etmiyo
1 yaşından sonra bıraktırmayı düşünüyorum
şimdilik varken emsin tabii
ayyyyyyyyyyyyyyyyyyy yazık olmuş yaaaaa
bnmde buzlukta duruyo
kahvaltılarına koyuyorum
arada çorbalarını sulandırıyorum
kaydirigubbakcemile3kaydirigubbakcemile3kaydirigubbakcemile3ay sultan alemsin şimdiye kdr güzel toz alan bi bez bulamamıştım bundan sonra primayımı denesem kaydirigubbakcemile3
duydummmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmm
buarada araban hayırlı olsun cnmmmmmmmmmm
aynenen benıe anne işteeeeeeeeeee
kızlar selam.
ancak girdim bu saatte. bizim buraya "forum istanbul" çıldı. neredeyse bütün gün ordaydım. bana gün doğdu. dibimde alışveriş merkezi. gelsin kredi kartı ekstreleri:)
esra hanım bekleriz sizi de buralara.
şirvancım galiba arabanı almışsın hayırlı olsun. biz de bebek bezlerinde 4+ kullanıyoruz artık. selen de ileri gitmeyi 2 gündür ypmaya çalışıyo. öğreniyolar elifçim merak etme. selen de gel gel, tel sarar falan hiç ypmıyo
şirvancım araban hayırlı olsun.kazasız belasız sürüşler canım.
şİRVAN ARABAN HAYIRLI OLSUN,KAzasız günlerde kullan inşallah!
Bizim okulda da bir arkadaşım gelmemişti bugün,aradım aile hekimleri Devlet hastanesine enfeksiyon bölümüne sevk etmiş,o anda da hastanedeydi,acaba domuz gribi mi oldu ya,olsa da söylemez dimi şimdi?Rapor almış,ama kaç gün bilmiyorum,inşallah değildir,onun da Nisan bebeği var.
bende bazen yapıyorum o işi ..melek bende primanın 7-18ini kullanıyorum 92lisini 26.90 falandı sanırım
bu arada ne zamandır yazcam unutuyorum geçenlerde keremşn altını aldım bezi paket yaptım banyoya gidiyorum yerde toz gördüm bezle alayım dedi dış tarafıyla nasıl güzel aldı anlatamam vallahi süper toz kapıyor
bizde de tık yok .. sabit kalıyor yerinde.Biz de 4 numara kullanıyoruz.
Kızlar çoğu bebek geri ileri emeklemeye başlamış bir şekilde,bizde emekleme adına hiçbir hareket yok,bir yerlerde yanlış mı yapıyoruz acaba?Evde kendiniz özel birşeyler yapıyor musunuz,hareket etsinler diye??Tamam,her bebeğin gelişimi farklı ama,bizimkinin de başlaması gerekiyrdu bence.yerde debelenirken yer değiştirip ileri kaymış oluyor ama farkında olmadan yani.
aaaa reklamlar bizim favorimiz.. göz kırpmıyor...valla melek bende tv pek izletmiyorummm...zaten reklamlara
bayılıyooo ona engel alamıyoruzda..çocuk donmuş gibi oluyooo...tepkisizce izliyoo..gözünü bile kırpmıyooo..
bende 2-3 gündür odasında yatıroyorum. telziside yanıma alyırum ..demir bu gece kendi odaasında yatıcak
bakalım rahat yatıcakmı
valla elıf ben kapalı çarşı tarafındaydım canım öyle aceleyle gezdık bı selene ayakkabı aldım o kadar gemliğe döndüm ay şu aşı meselesıe bı yatsada aklım valla eşimde fabrıkayı söyleyınce tırstım