2009 Nisan Anneleri buraya

slm roseberry bende bundan önceki bebeğimi kaybettim SAT'a göre 10 haftalıktı ..karnımda öldü .zaten fazla gelişeşememiş dr 6+5 haftalık gibi demişti patolojıde kromozom anomalısi çıktı .. ..ama bende lekelenme falan olmadı hiç şimdide yok
canım sende yat dinlen aspirin içmeyi ihmal etme ..inşallah bu seferki bebeklerimiz bizimle olucak ..1 eylülde konturolüm var umarım kalp atışını duyarız ..
bu arada belirtilerde ağızda paslanma gibi bi tad olur ama bende öle bişey henüz yok bu gün benim memeler aldı başını gidio ..çok fenada sızlıyolar .bide karnımda şişkinlik var ..

mehaba arkadaslar bende aranıza yenı katıldım bebegım 6+4 bende nısan annesı olucam. kısmet olursa mdt 17 nısan doktora gıttım kalp atıslarını gordum ınanın cok heyecanladım ve sevındım.insallah saglıklı sıhhatlı bebıslerımızı kucagımıza almak nasıp olur..

arkadaşlar benim ağzımda sürekli bir acı tat var bu normal mi bu durumu yaşayan var mı acaba

evet aynı sekılde benımde agzımda acı tat var roseberry bu normalmıs bazı hamılerde olurmus bende doktoruma sordum,ayrıca benım cok fazla bulantılarım oluyor ve yemek bıle yıyemez hale geldım bulantı ıcn ılac verdı doktorum ama pek fayda etmedı.bende bebegım gıda alamıycak dıye endıselenıyorum.

merhaba kızlar bende kısmet olursa 7 +2 gunluk hamıleyım dogum nısanın 8 i insallah Allah olmayan bu tadı yasamayan herkese nasıp etsın ınsallah

yeni arkadaşlar hepiniz hoşgeldiniz,arkadaşlar listeyi unuttuk ben bilmiyorum ama bayağı arkadaş geldi sonradan ,bilen varsa eklesin bence daha iyi olur kaç kişi olduğumuzu ve birbirimizi daha iyi takip ederiz.

Arkadaslar ben hastanenizi ogrenmek istiyorum ve doktorunuzu ben ilk dogumumu Medical park Fatih de yapmistim Aysegul hanimdi doktorum cok memnundum.. ama tasindim o yuzden cok uzak evime ilk kontrolume Medicana International a gittim hastane cok cok guzel ama doktorlari tanimiyorum duyaniniz bileniniz var mi?

cankuska --------------------- sat 24 haziran -- mdt 8 nisan
ade_merke ------------------- sat 25 haziran -- mdt 1 nisan
fato 83----------------------------sat 25 haziran -- mdt 1 nisan
umutyaren-----------------------sat 25 haziran -- mdt 1 nisan
RUMELİLİ --------------------- sat 26 haziran -- mdt 2 nisan -- Avrasya Hospital--------Dr.İstepan Suna
nalan82 ------------------------ sat 26 haaziran -- mdt 2 nisan
galatea79-----------------------sat 29 haziran --- mdt 5 nisan
meral_83 ---------------------- sat 1 temmuz --mdt 7 Nisan
GECEYARISIGÜNEŞİ --- sat 2 temmuz -- mdt 8 nisan
s_ebru --------------------------- sat 2 temmuz -- mdt 8 nisan
sekiznisanikibindokuz ------sat 2 temmuz -- mdt 8 nisan
hewal_25 --------------------- sat 1 temmuz -- mdt 9 nisan
acem_kizi -------------------- sat ??????? -- mdt ???????
butterfly 's' -------------------- sat 4 temmuz -- mdt 10 nisan
Armonia------------------------ sat 6 temmuz -- mdt 12 nisan dr. kozyatağı acıbadem hst. cem öncüloğlu
urla ------------------------------ sat 6 temmuz -- mdt 12 nisan
sinemsin2811 --------------- sat 07 temmuz -- mdt 13 nisan
seaflower ---------------------- sat 8 temmuz -- mdt 14 nisan
april16 -------------------------- sat 9 temmuz -- mdt 15 nisan
ela-çınar ----------------------- sat 9 temmuz -- mdt 15 nisan
tuğçe8 -------------------------- sat 10 temmuz -- mdt 16nisan
tüley ----------------------------sat 10 temmuz -- mdt 16 nisan
elavinya ------------------------ sat 11 temmuz -- mdt 17 nisan
akyamm ----------------------- sat 11 temmuz -- mdt 17 temmuz
şen_ay ------------------------- sat 12 temmuz -- 18 nisan -----100.yıl hastanesi sinan yurdunkulu
nefisem ------------------------- sat 12 temmuz --18 nisan
shiny------------------------------sat 13 temmuz -- mdt 19 nisan
elfide ---------------------------- sat 13 temmuz -- mdt 19 nisan -- TDV 29 Mayıs Hastanesi-Nesrin Fener
delikizin turkusu ------------ sat 15 temmuz -- mdt 21 nisan
gonya --------------------------- sat 15 temmuz-- mdt 16 nisan
ŞİRVAN------------------------- sat 18 Temmuz -- mdt 25 nisan
sinem ozler --------------------sat 22 temmuz -- 28 nisan
yakamozzzzzz --------------------sat -- temmuz -- 19 nisan
nisanur_25 --------------------sat 11 temmuz -- 17 nisan

Fatoş3458 -------------------- sat ???????
poemee ------------------------ sat ?????????? mdt ???

Yeni gelen arkadaşlar, hoş geldiniz ve hayırlı olsun. Sağlıklı bi 9 ay dilerim...:nazar::nazar:

Kızlar ben bugün resmen iptal oldum.senağlama 7 haftadır geçirdiğim en zor gün diyebilirim. Çarpıntıdan ölüyorum, halsizlik, hafif bi bulantı, şiddetli terleme ve sancı ama bağırsaklarımda gibi..kafamçokkarıştı Çok zor bi gün dilerim akşama kadar sürmez. :Saruboceq:Uyandığımdan beri böyle.. Bide cuma günü dr.a gidene kadar hamilelik ve bebekle ilgili yazı okumamaya karar verdim. Korkum ve endişem her okuduğumda artıya, ben hala göremedim ya kalpciğini bebişimin ondan bu endişe:çok üzgünüm:

selam kizlar dun 6 inci hafdamda bebgimi ve kalp atislarinida görduk sukur,ama ne yazikki mantar enfeksionu olmusum,zararli olmadigini söyledi doktorum ,bana krem yazdi ,eczaneden aldigimda kerm in yaninda vajinal tabletide vardi icinde 6 tane,simdi kafam takildi,tabletidemi kullanmam gerekiyor yoksa ,yanliz kremimi,

Küçük kız annesine 'İlk insan nasıl dünyaya geldi' diye sormuş,
>"Tanrı Adem ve Havva'yı yarattı, çocukları oldu ve insanoğlu yeryüzüne yayılmaya başladı yavrum' diye izah etmiş annesi..
Birkaç gün sonra küçük kız aynı soruyu babasına sormuş..
> "Binlerce yıl önce maymunlar vardı' demiş babası, 'Bizler de evrim geçirerek onlardan türedik..'
Farklı iki cevaptan aklı karışan kız annesine gidip 'Nasıl olur anne' demiş 'Sen bana insanın Tanrı tarafından yaratıldığını, babam da maymunlardan geldiğini söylüyor.. Karıştırıyorum..'
> 'Karıştırıcak bir şey yok' demiş annesi gülerek, 'Ben sana kendi ailemin geçmişini anlattım. Baban da kendi ailesininkini anlatmış, bir tanem..!'

hosbulduk arkadaslar.april16 sımdıden gecmıs olsun.sınemcım lısteye ekledıgın ıcın teskkur ederim ve ben nısa hastanesıne gıdıyorum nuray hanıma ben memnunum ıyı anlasıyoruz ve dıyoloğumuz cok ıyı..RUMELILI arkadasım avrasya hospıtale gıdıyosun sanırım bende z.burnunda oturuyorum nasıl pekı dr ıyımı acaba merak ettım yakınım cunku cvplarsan sevınırım sımdıden tesekkurler.

selam kizlar dun 6 inci hafdamda bebgimi ve kalp atislarinida görduk sukur,ama ne yazikki mantar enfeksionu olmusum,zararli olmadigini söyledi doktorum ,bana krem yazdi ,eczaneden aldigimda kerm in yaninda vajinal tabletide vardi icinde 6 tane,simdi kafam takildi,tabletidemi kullanmam gerekiyor yoksa ,yanliz kremimi,

gozun aydin nefisem darisi bizim basimiza.. en sagliklisi doktorunu bir ara istersen hic riske atma

arkadaşlar liste karışık geldi gözüme bir sıraya dizim dedim.
bu arada altta 3 kişinin tarihleri belli değil, onlarıda belirtmelerini rica ederiz. bu arada diğer arkadaşlarda hastane ve doktor isimleri girerlerse birbirimizi daha iyi takip edebiliriz.

fato 83------------------------ sat 25 haziran -- mdt 1 nisan
umutyaren-------------------- sat 25 haziran -- mdt 1 nisan
RUMELİLİ ------------------ sat 26 haziran -- mdt 2 nisan -- Avrasya Hospital--------Dr.İstepan Suna
nalan82 ----------------------- sat 26 haaziran -- mdt 2 nisan
galatea79--------------------- sat 29 haziran --- mdt 5 nisan
meral_83 --------------------- sat 1 temmuz --mdt 7 nisan
s_ebru ------------------------ sat 2 temmuz -- mdt 8 nisan
sekiznisanikibindokuz------ sat 2 temmuz -- mdt 8 nisan
butterfly 's' ------------------- sat 4 temmuz -- mdt 10 nisan
Armonia---------------------- sat 6 temmuz -- mdt 12 nisan -- kozyatağı acıbadem hst.---- Dr. cem öncüloğlu
urla --------------------------- sat 6 temmuz -- mdt 12 nisan
seaflower -------------------- sat 8 temmuz -- mdt 14 nisan
april16 ----------------------- sat 9 temmuz -- mdt 15 nisan
ela-çınar --------------------- sat 9 temmuz -- mdt 15 nisan
tuğçe8 ------------------------ sat 10 temmuz -- mdt 16nisan
tüley --------------------------sat 10 temmuz -- mdt 16 nisan
gonya ------------------------ sat 15 temmuz-- mdt 16 nisan
elavinya --------------------- sat 11 temmuz -- mdt 17 nisan
akyamm --------------------- sat 11 temmuz -- mdt 17 nisan
nisanur_25 --------- ---------sat 11 temmuz – mdt 17 nisan – Nisa Hastanesi ---- Dr. Nuray Hanım
şen_ay ----------------------- sat 12 temmuz – mdt 18 nisan --100.yıl hastanesi ---- Dr. sinan yurdunkulu
nefisem ---------------------- sat 12 temmuz –mdt 18 nisan
roseberry ---------------------sat 13 temmuz -- mdt 19 nisan
yakamozzzzzz ---------------sat -- temmuz – mdt 19 nisan
shiny------------ --------------sat 13 temmuz -- mdt 19 nisan
elfide ------------------------- sat 13 temmuz -- mdt 19 nisan -- TDV 29 Mayıs Hastanesi--- Dr.Nesrin Fener
delikizin turkusu------------ sat 15 temmuz -- mdt 21 nisan
ŞİRVAN--------------------- sat 18 Temmuz -- mdt 25 nisan -- Göztepe Medicalpark ----Dr.Mine Kaymakçı
sinem ozler ----------------- sat 22 temmuz -- 28 nisan

acem_kizi -------------------- sat ??????? -- mdt ???????

Son düzenleme:
slm roseberry bende bundan önceki bebeğimi kaybettim SAT'a göre 10 haftalıktı ..karnımda öldü .zaten fazla gelişeşememiş dr 6+5 haftalık gibi demişti patolojıde kromozom anomalısi çıktı .. ..ama bende lekelenme falan olmadı hiç şimdide yok
canım sende yat dinlen aspirin içmeyi ihmal etme ..inşallah bu seferki bebeklerimiz bizimle olucak ..1 eylülde konturolüm var umarım kalp atışını duyarız ..
bu arada belirtilerde ağızda paslanma gibi bi tad olur ama bende öle bişey henüz yok bu gün benim memeler aldı başını gidio ..çok fenada sızlıyolar .bide karnımda şişkinlik var ..

selam giznurcum, benim bebeğimde 9. haftasında karnımda ölmüştü ve ondada lekelenme vardı fakat çok iyi gelişiyordu ve ilk hamileliğimde göğüslerim çok büyümüştü aşermem yoktu, kürtajla aldılar onu fakat patolojiye göndermedik doktorum ilkinde gerek yok demişti şimdiki hamileliğim 6+2 eylülün 1 inde kontrolüm var inşallah kalp atışlarını görürüz benim eşim doktor çalıştığı hastaneye gidiyorum çok şükür şimdi lekelenmem yok sürekli bir tiksinti ve kokular duyuyorum eşim bile kokuyo bana -tatlicadiarzu-neyse bunlar geçer inşallah hepimiz bebeklerimizi kucaklarımıza alırız :CüvCüv::CüvCüv:

fato 83------------------------ sat 25 haziran -- mdt 1 nisan
umutyaren-------------------- sat 25 haziran -- mdt 1 nisan
RUMELİLİ ------------------ sat 26 haziran -- mdt 2 nisan -- Avrasya Hospital--------Dr.İstepan Suna
nalan82 ----------------------- sat 26 haaziran -- mdt 2 nisan
galatea79--------------------- sat 29 haziran --- mdt 5 nisan
meral_83 --------------------- sat 1 temmuz --mdt 7 nisan
s_ebru ------------------------ sat 2 temmuz -- mdt 8 nisan
sekiznisanikibindokuz------ sat 2 temmuz -- mdt 8 nisan
butterfly 's' ------------------- sat 4 temmuz -- mdt 10 nisan
Armonia---------------------- sat 6 temmuz -- mdt 12 nisan -- kozyatağı acıbadem hst.---- Dr. cem öncüloğlu
urla --------------------------- sat 6 temmuz -- mdt 12 nisan
seaflower -------------------- sat 8 temmuz -- mdt 14 nisan
april16 ----------------------- sat 9 temmuz -- mdt 15 nisan
ela-çınar --------------------- sat 9 temmuz -- mdt 15 nisan
tuğçe8 ------------------------ sat 10 temmuz -- mdt 16nisan
tüley --------------------------sat 10 temmuz -- mdt 16 nisan
gonya ------------------------ sat 15 temmuz-- mdt 16 nisan
elavinya --------------------- sat 11 temmuz -- mdt 17 nisan
akyamm --------------------- sat 11 temmuz -- mdt 17 nisan
nisanur_25 --------- ---------sat 11 temmuz – mdt 17 nisan – Nisa Hastanesi ---- Dr. Nuray Hanım
şen_ay ----------------------- sat 12 temmuz – mdt 18 nisan --100.yıl hastanesi ---- Dr. sinan yurdunkulu
nefisem ---------------------- sat 12 temmuz –mdt 18 nisan
roseberry ---------------------sat 13 temmuz -- mdt 19 nisan
yakamozzzzzz ---------------sat -- temmuz – mdt 19 nisan
shiny------------ --------------sat 13 temmuz -- mdt 19 nisan
elfide ------------------------- sat 13 temmuz -- mdt 19 nisan -- TDV 29 Mayıs Hastanesi--- Dr.Nesrin Fener
delikizin turkusu------------ sat 15 temmuz -- mdt 21 nisan-- Sakarya Hastanesi-Dr.Rabia Karagöz
glnm_kvrck------------------- sat 17 temmuz -- mdt 24 nisan
ŞİRVAN--------------------- sat 18 Temmuz -- mdt 25 nisan -- Göztepe Medicalpark ----Dr.Mine Kaymakçı
sinem ozler ----------------- sat 22 temmuz -- 28 nisan

acem_kizi -------------------- sat ??????? -- mdt ???????[/QUOTE]

Hem kendi doktorumu yazdım hem glnm_kvrck'ı ekledim......

X