2009 Nisan Anneleri buraya

kızlar hangi site ?bende üye olmak isterim

bebek için her yere üye oldum ama
milupaya bile şimdiden üye oldum:enbuyukkk::enbuyukkk:

ay inşallah selinaycım ya inşallah bende artık doymak istıyorum...........
ama dün akşamda corba yedim bide elkmegin üzerine salca mideme bişeyler gıtsın diye

yemek yesem olay kopucak ama yemedim yiyemiyorum

esra16 çok sevindim cnm ya siz söledikçe bende çok meraklanıyorum çintakvimine göre benim bebişde kız ama inşallah bakalım ilk bebeğimin kız olmasını isterim ama Allah bilir tabi :Saruboceq:

ade merke benmi yanlış görüyorum yoksa bu gördüğüm bebeğinin sadece başı dimi yanlımı benzettim acaba

günaydın kızlar bende daha kahvaltı bile etmedim yanıma bişeyler getirdim ama canım hiç istemiyor her an çıkarabilirim yani off

Günaydın arkadaşlar...Bende burdayım...22 Ekimde doktora gidicem ama çok özledim artık bebeğimi bi an önce görmek için sabırsızlanıyorum.Doktor zaten 29 Ekim haftasına gün vermişti ama ben 22 sine randevu aldım:)

evlerinde olanlar ne güzel yaaaaa

sabahları uykuya doyamıyorum. bi yatsam ne güzel olucakkk

bursasu kahvaltını hemen et bulantıyı önler
ederim de biraz geç ederim zaten dün akşamdanda midem boş yani neyse
aynen sana katılıyorum urla keşke evde olsaydım şu an uyatağımda ooooooh keşke hamilelere böle bi ayrıcalık tanınsa öğlene kadar işe gelmeme olayı olsa dimi:teytey:

evlerinde olanlar ne güzel yaaaaa

sabahları uykuya doyamıyorum. bi yatsam ne güzel olucakkk

aynen valla. saat defalarca çalıyo phep kapatıp yeniden yatıyom ama bi yere kadar tabi . sonra kös kös işe. mirmirmirmir

eee, cinsiyeti belli olan annişler bebeklere isim düşünmeye başladınz mı bakalım?

kıslar ben evdeyim kahvaltıya arkadaşlarımı davet ettim onları bekliyorum,evet hamileyken evde olmak güzel bakın düzeldimde misafir davet ediyorum darısı başınıza...
şemşamer sende doğum çizelgesi yapsana yapılışı hamişlerden haberler bölümünde ayrıntılı olması lazım,urla sende haftanı değiştir artık canım ticker shack comda çok basit yapılışı ordan yapmanızı tavsiye ederim

günaydınlar önceki sayfalara bir göz attım çoğu arkadaşlar cinsiyetini öğrenmiş ne güzel:CüvCüv:
inşallah sağlıklı şekilde kucağımıza almakta nasip olur:Saruboceq:
bu arada hepiniz ikili testleri yaptırmışsınız ense kalınlığı için 4 boyutlu ultrasona giren var mı aranızda

dün biraz uğraştım canım olmadı. bende vazcaydım yapmaktan. sıkıntıya gelemiyom.kaydirigubbakcemile3

Günaydın arkadaşlar.Ya şu cinsiyet olayı beni çok heyecanlandırıyor.Bu hafta belli olmadı umarım gelicek haftaki randevumuzda öğrenirim.Bu arada sabah uykusu çok tatlı oluyo ya bugün uyuya kalmışım nerdeyse kızım okula geç kalacaktı.Keşke evde olsaydım şimdi.İşe gelmeye üşeniyorum artık.

selinay 3 ay 2 gün yazıyor dogru yani neden degiştireyım anlamadım canım

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…