- 20 Ağustos 2008
- 4.105
- 668
CANIM O SİTEYİ BİLİYORUM. 5 HAFTADAN BERİ PAZAR GÜNLERİ MAİL GELİYOR;
KUYRUK SUKUMU KONUSUNA GELİNCE - BENİM BİR FİKRİM YOK. ...
AMMADA NAZLI OLDU BU HAMİŞLER,, HADİ SANADA ÇİÇEK GÖNDERİM.
MORALİM DÜZELSİN a.s.
ıı geceler kızlarr.. bebegımın cınsıyetı ogrendım bu aksam:)))))))) guzeller guzelı bır kızım olacak allahın ıznıyle. bu arada hanı ıkılı testlerde bır degerden bahsedıyorsunuz 50 altı olursa kız dıye o bende tersı cıktı bılgınız olsun. ama cın takvımıne kesınlıkle ve kesınlıkle bakmanızı onerırım kızlar. baktıgım butun tanıdıklarımda bır tane bıle yanlıs cıkmadı. ve tabıkı bende de . mutlaka deneyın. eger bulamazsanız bana yasınızı ve hamıle kaldıgınız ayı yazın ben bakayım sıze. ama mutlaka bır goz atın. kendınıze de ıyı bakın....:))))))))
günaydın şemşamer,senin bebek kaç haftalık....
ederim de biraz geç ederim zaten dün akşamdanda midem boş yani neysebursasu kahvaltını hemen et bulantıyı önler
evlerinde olanlar ne güzel yaaaaa
sabahları uykuya doyamıyorum. bi yatsam ne güzel olucakkk
kıslar ben evdeyim kahvaltıya arkadaşlarımı davet ettim onları bekliyorum,evet hamileyken evde olmak güzel bakın düzeldimde misafir davet ediyorum darısı başınıza...
şemşamer sende doğum çizelgesi yapsana yapılışı hamişlerden haberler bölümünde ayrıntılı olması lazım,urla sende haftanı değiştir artık canım ticker shack comda çok basit yapılışı ordan yapmanızı tavsiye ederim