2009 Nisan Anneleri buraya

Evet işe gelmek ölüm gibi geliyor.İşe gelmediğim zamanlarda kendimi çok daha iyi hissediyorum.İşe gelince akşamları filanda kötü oluyorum,mide bulantılarımda artıyo..

ade
demek oglun oluyoooo
ben ne demiştim yani tuttumu:)))

ay cok sevindim saglıkla gelir insallah

günaydın kızlar.....
esracım hcg değerine 50 nin altıysa kız diyorlar demişsin canım ama aslında tam tersi 50 nin üstü kız deniyor...ama sağlıklı bir tahmin aracı değil bu yöntem:)) benimkide tam tersi oldu.....71 değerim ve oğlum olucak kısmet olursa....

bu arada siteden biraz şikayetçiyim

sizde de oluyormu bilmiyorum ama sayfalar cok yavaş açılıyor bazen defalarca denemek zorunda kalıyorum

ve sürekli hata veriyooo((

evet çok hata veriyor ada erkenin noğlunun ultrason resmini gördünüzmü maşşalah kaşı gözü herşeyi nasıl belli oluyor çok şaşırıdm ya
kızlar bu arada bir arkadaşım 4. aynıa girmek üzere bugün oğlu olacağını öğrendi işin ilginci çin takvimindede erkek yazıyordu bu çin takvimini nasıl değerlendiriyosunuz çıkıyormu sizce cinsiyetleri belli olan arkadaşlar bi bakasın bakalım onlara doğru çıkacakmı

kızlar normal dogum için öneriler
bebekbeklerken.com dan aldım

Mümkün olduğunca çok şey öğrenmeye çalışın. Ama doğru bilgilere ulaşmaya özen gösterin.
Maalesef doğum konusunda her kadın ( en az futbolda erkeklerin sahip olduğu kadar) bilgi ve deneyim sahibidir ve bu deneyimlerini aktarmak konusunda da son derece isteklidir.Size anlatılanları dinleyin ama çok ta kulak asmayın...
Doktorunuzu seçerken normal doğum ve sezeran konusundaki yaklaşımına dikkat edin
Çok kilo almamaya özen gösterin,egzersizlerinizi aksatmayın.
Doktorunuzla tüm düşüncelerinizi paylaşın.Merak ettiğiniz her detayı sorun.Başkalarından değil kendi doktorunuzdan alacağınız bilgilere göre hareket edin.
Ağrısız doğum teknikleri (epidural anestezi başta olmak üzere) konusunda ayrıntılı bilgi edinin.bu konudaki pekçok duyumun safsatadan ibaret olduğunu bilin.
Bebeğinize kavuşma konusundaki heyecanınızı ve doğum günü yaklaştıkça artan stresinizi azaltmaya çalışın.Bebeklerin ancak %5 i beklenen doğum tarihinde gelir.%15-20 kadarı bu günden sonraki 2 haftada gelmeyi tercih eder
Doğum eylemi sırasında yanınızda olacak doğum partnerinizi iyi seçin.Soğukkanlı ve sağduyusuna güvendiğiniz birini seçin.
Eğer bir gereklilik yoksa hastaneye gereğinden erken gitmeyin.Hastaneye giderken tümaileye arkadaşlara haber vermenizin hiç gereği yoktur.Doğumhane önünde fazla kalabalık daha çok stresten başka işe yaramaz.
Doğum bir ekip işidir.Doktorunuz ,sizinle ilgilenen ebeler ve diğer doğumhane personeli bir ekip oluşturur.Onlar birbirlerini yakından tanırlar ve anlarlar.sizinle ilgilenen herkesin önerisini doktorunuzun önerisiymiş gibi benimseyin.Çok kuşkulanırsanız doktorunuzla durumu paylaşın.
Normal doğum yapıp yapamayacağınız,ya da doğum eyleminin yaklaşık süresi hakkında ancak aktif doğum sancıları başladıktan sonra hüküm verilebilir.Bu aşamada sezeryan gerekliliği ortaya çıkarsa da soğukkanlı olun.Sezaryen da günümüzün teknik donanım ve ilaçları ile artık riski çok çok azalmış bir operasyondur.

selam kızlar üye oldum ama uzun süredir yazamadım ama elimden geldiği kadarıyla okumaya çalıştım sizleri
cinsiyeti belli olan arkadaşlara hayırlı olsun diliyorum inş bende bu hafta sonu öğrenirim
c.tesi ikili testim var ama sanki bana geç kalmışım gibi geliyor test için ama doktor böyle istedi sat 14 temmuz
inş Allah hepimize sağlıklı evlatlar nasip etsin

hay ALLAH
demek tutmadı
dur bakalım digerleri ne diyecek

neyse hiç önemli değil tabi canım
yeterki saglıkı olsun

bakalım bize ne gelecek
eşim iyice sabırsızlanıyor
lütfen bir kez gidelim bakalım diyooo
ben hala kararsızım
belki bizde ögreniriz bizde:)

bu arada alışveriş yapmaya başladınız mı?
ben 7. aydan sonra diyorum insallah
cok simdiden havaya girmek istemiyorummmm

bursasu benim için çin takviminde erkek çıkıyodu.Ama doktor %80 kız dedi..22 sinde tekrar kontrolum var bu sefer kesin söyler heralde.Eğer kızsa benimki tutmadı canım.

çin takvimde bende kız cıkıyor
ama o ablanın aktgında erkek
bende erkek hissediyorum

allahım hayırlısını versin du bakalım belki doktorumuz bu cumrtesi tahlil sonuclarını almaya gıttıgımızde söyler
1 kasımda söyleyeegım dedi ama

ade merke o ablanın baktıgından sana bakılmışmıydı...

demet1 hoşgeldin canım saglıkla kucagımıza almayı nasip etsın yüce allahım..............

çin takvimi bazen tutmuyormuş

bende tutsun eli ayagı düzgün saglıklı bir kız ilk cocugum aslında
allahım en iyisini bilir eli ayagı düzgün saglıklı olsun da...............

bu çin takvimini evet benim çevremde %80 doğru diyor benin kaldığım ay erkek ama sat göre kız hangisini dikkate alınacakkibenneyaptımki

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…