Ya benim kızım sırtüstü yatarken yüzüstü,yüzüstüyken de sırtüstü falan dönemiyor,yüzüstü koydum bugün,kafasını da bir oraya bir buraya dmndüremiyor valla,bizimki mi çok tembel acaba?:gitme:
benim kızımda dönmüyor daha.. altını açınca poposunu yan çevirip dönmeye çalışıyo ama başka zaman yapmıyo..kafasını çeviriyo bir o yana bir bu yana oyuncakları takip ediyor..birde bugünlerde yabancılama denilen şeyi yapıyo bazı kişileri görünce ağlıyo hatta bazen babasına bile aynı şeyi yapıyo..
yok bide kılıç kuşanıp at binseydi. dur ne yaptın daha bu hareketleri yapması için çok erken annesi bekle biraz sabır.
yok bide kılıç kuşanıp at binseydi. dur ne yaptın daha bu hareketleri yapması için çok erken annesi bekle biraz sabır.
benim oğlanda bu sıralar ellerini yumruk yapıp emmeye başladı ağzınıda kocaman açıyo yumruğunu yutacak nerdeyse uyumaya çalışırken hele memeyi atıyor sonrada memeyi arıyor gözler kapalı bi şekilde kendini yatağa gömüyor
altını açarkende sağa sola dönüyor
eskiden kafayı sağa sola çeviremezdi artık çevirebiliyor
beni kesinlikle tanıyor ayırt ediyor benimle sohpet ediyor en konuşurken o da ağzını açıp bişeyler demeye çelışıyor
babasına aynı şeyleri yapmıyor ihhiihihi
geçen uyanıktı ben koltukta oturuyorum oda yatıyor bilgisayara bakıyorum bağırıyor benle ilgilen dermiş gibi dönüyorum onunla konuşuyorum
gülücükler atıyor tekrar bilgisayara dönüyorum ağlarmış gibi yapıyor çok komik oluyor ya aşkımmm benim
bizim küçük ayı bööyle oyuncakları yakalayıp yemeye başladı ama bunu yaparken gördüğünüz üzere kendini kaybediyo
kaydirigubbakcemile3
ya kızlar bizim kız hala kendi başına dönemiyoneredeyse 4ayı doldurcaz sizin kuzucuklar ne alemde?