2009 Nisan Anneleri Bebeklerimizin Hareketlerini Yazalım mı?

benimki daha anca ellerini keşfetti genelde ellerini yiyiyor uzun uzun bakıp konuşuyo elleriyle başka oyuncağa falan ihtiyacımız yok :)
dönmeyi daha hiç görmedim ama kafasını kaldırmaya çalışıyor.

benimki daha anca ellerini keşfetti genelde ellerini yiyiyor uzun uzun bakıp konuşuyo elleriyle başka oyuncağa falan ihtiyacımız yok :)
dönmeyi daha hiç görmedim ama kafasını kaldırmaya çalışıyor.

canm benm kızda devamlı ellerine bakıyoo konuşuyoo ve sonra emiyoo döndügünü bende hiç görmedm ellerinden tuttgm zamn kendini yukarı çekiyoo

Miray nerdeyse 4 olacak,artık uzatılan birşeyi eliyle alıyor,oyuncağını tutuyor,elimi verdiğimde eliyle tutup ağzına sokmaya çalışyor,bugün de farkettim ayaklarını eliyle tutmaya çalışıyor,1-2 güne tam yakalar sanırım.

benim oğluşum hızlı çıktı galiba teyzeleri oğlum çok rahat yatakta dönüyor hatta baya zamandır dönüyor anneme demiştim anne yanlız bırakma döner die oda bana kızdı abartıyosun daha çocuk 3 aylık dönemez demesine kalmadı bizimki bir döndü annem tabiii hem gülüo hoşuna gitti hemde bana bakamıo onca laftan sora yüzü tutmadı hehehheheh bizimki çok hareketli bugün dr daydık dr koltukaltından tuttu sevio bizimki üstüne tırmanıo dr un sürekli kollar ve bacaklar aynı anda çalışıo ve yumruğunu yiycek yakında salyalarda o biçim önlük takıorum göğsü sırılsıklam oluo salyadan dr bu çocuk kilo tutmaz annesi hiç üzülme gayet sağlıklı dedi bizden bukadar..............

aşağı yukarı hreketler aynı ayaklarını yukarı kaldırıp ağırlığını yana verip dönmeyi kesfetti ama tam değil henüz..Ama teyzeleri bir sesli kahkahası var bir dilleri var maşallah....hanfendiyle otur sohbet et..iki gündür de sesli gülüyor ve kendi sesi hoşuna gidiyor daha cok gülüyor....:)

yerim ben onu ya ne şekerdir kim bilir
benim oğlum hala sessiz gülüyor ve gülerken utangaç kızlar gibi başını yana çeviriyo çok komik oluyo
bizde yarın 3.ayımızı bitircez ellerinden tutunca kendini kaldırıyo hatta ayaga bile kalkıyo ama hemn kucaklıyorum öyle tutmuyorum
yüzüstü durmayı sevmiyo hiç emeklemiyecek herhalde...

benim oğluşda cuma günü yatağına yatırmıştım gündüz uyanınca mırıldandı gitmedim yanına kk deydim :-:) sonra biraz daha mırıldandı hadi bir bakayım dedim ağlamıyordu da bi de ne göreyim yüzüstü yatırmıştım sırtüstü dönmüş daha da döndüğünü görmedim.....
gel bana dediğimde kollarını tutunca kafasını kaldırıyor bizden bu kadar......

bnmki 3.5 aylık ve 2 gündür oyuncaklarını yakalamaya başladı onlasrla konuşuyo çığlık atıyo beni görünce çırpınmalara başlıyo annem senden başkasına böyle yapmıyo diyo sağa sola dönüyo fakat yüzüstünden sırtüstüne döndüğünü görmedim kendini aynada görünce ilk önce kötü kötü bakıp sonra gülücükler atıyo kucakta oturur pozisyonundayken kafası göğüsünüze yaslanınca kendi kendine destek verip öne doğru hamle yapıyo ve uzun zmnda öyle kalıyo bu kdrcık:)

hepimizin bebişine maşallah................
benim minik kızım da 1 aydır yuvarlanmayı (yüzüstü sırtüstü sağ sol) güsel yapıyo:):):) çember çiziyo resmen...... yüzüstü yatınca kollar önde baş yukarda ayaklarını dayarsak kendini sürüklüyor...... ben de ööle yapıyom:) işkenceci anaaaa.... zaten bebek 1 aylıktı bende silndir yastıklar var onların üstüne başını koyup yuvarlamayı öğretti babası.... yani çocuk az çekmiyo baba ve anneden:) gel deyince o tarafa doğru atılmayı, ellerini kaldırmayı öğretti anannesi... şimdi bi buna adım atmaı ekliyoz... babası kollarından destek yapıp 1 kaç dk yürütüyo ben de karşısından gel diyom:) çocuk artık gel sesini duyunca yatıyosa bile adım atıyo heheh... koşuladık resmen.....
e tabi bi de ağzına bulduğunu götürüyo:) artık karpuz da yemeye başldı hatta dün gece meme emmedi karpuz yedi.... elinden aldık bastı çığlığı.... video çektik ama nasıl eklicem ki boyut çok:KK43:

salyalar bizde de var.... kötü bişiy sanmıştım demek ki deilmiş.... şimdiik bu kadar....

Son düzenleme:
hepimizin bebişine maşallah................
benim minik kızım da 1 aydır yuvarlanmayı (yüzüstü sırtüstü sağ sol) güsel yapıyo:):):) çember çiziyo resmen...... yüzüstü yatınca kollar önde baş yukarda ayaklarını dayarsak kendini sürüklüyor...... ben de ööle yapıyom:) işkenceci anaaaa.... zaten bebek 1 aylıktı bende silndir yastıklar var onların üstüne başını koyup yuvarlamayı öğretti babası.... yani çocuk az çekmiyo baba ve anneden:) gel deyince o tarafa doğru atılmayı, ellerini kaldırmayı öğretti anannesi... şimdi bi buna adım atmaı ekliyoz... babası kollarından destek yapıp 1 kaç dk yürütüyo ben de karşısından gel diyom:) çocuk artık gel sesini duyunca yatıyosa bile adım atıyo heheh... koşuladık resmen.....
e tabi bi de ağzına bulduğunu götürüyo:) artık karpuz da yemeye başldı hatta dün gece meme emmedi karpuz yedi.... elinden aldık bastı çığlığı.... video çektik ama nasıl eklicem ki boyut çok:KK43:

salyalar bizde de var.... kötü bişiy sanmıştım demek ki deilmiş.... şimdiik bu kadar....
bişi sorcam bizim dr. 6 aya kdr anne sütünden başka bişy vermein dio gerçi bende bazen meyvelerin suyunu sıkıp 1-2 çay kaşığı veriyodum ama ne biliyim bişy olur diyede veremiyorum

bişi sorcam bizim dr. 6 aya kdr anne sütünden başka bişy vermein dio gerçi bende bazen meyvelerin suyunu sıkıp 1-2 çay kaşığı veriyodum ama ne biliyim bişy olur diyede veremiyorum[/QUO
bizim dr da verme dedi de ben bakışlarına dayanamayıp verdim:) sonuçta vitamin meyve... ööle sıkıp vermiyom elimle tutup kiraz emdiriyom eline karpuz veriyom:):):) ama aslında vermemek lazım bişiy olacağı için deil memeyi bırakır diye...

bişi sorcam bizim dr. 6 aya kdr anne sütünden başka bişy vermein dio gerçi bende bazen meyvelerin suyunu sıkıp 1-2 çay kaşığı veriyodum ama ne biliyim bişy olur diyede veremiyorum[/QUO
bizim dr da verme dedi de ben bakışlarına dayanamayıp verdim:) sonuçta vitamin meyve... ööle sıkıp vermiyom elimle tutup kiraz emdiriyom eline karpuz veriyom:):):) ama aslında vermemek lazım bişiy olacağı için deil memeyi bırakır diye...

ay amann Allah korusun çok korkuyorum bizim oğlanda bazen meme alırken kendini geriye atıyo ay diyotum bu memeyi bırakıyo herhalde en büyük korkum bu oldu bu aralar inş. bırakmaz:Saruboceq:

kerem artık by by yapabiliyor,
dede diyor,
gel gel diyor
birşeye uzanamıyor ve istiyorsa parmakla gösteriyor
bilinçli olmasada baba diyor,
sürekli yürümek istiyor tabi ben koltuk altlarından tutuyorum ,
emeklemenin e si yok bizde

by byy yapıozz..

ama hiç göstermedenn hadi by by yap diomm yapıyooo..

mama mama dioo.
ayteee(ayşe) dioo.her istedği yere tutunarak gidiiyoo
tutunarak kalkıoo..

bide emeklemeye başladıııı..bayada geliştirmişşş..ben artık umudu kesmiştimm..direk yürür diyodumm emeklioo..

şimdide hadideeee diooo..:)))

ecrin baba ve dede diyor.dedeyi bilinçsiz söylüyor ama babayı babasının gözüne baka baka babaaa diyor.gel babası gel yapıyor insanların miniklerini taklit ediyor.zaten mimik konusunda dehşetiz :) emeklemeye çalışıyor başaracak çok azimli...otururken popişinin üstünde zıplaya zıplaya ilerliyor resmen :) en çok birinin kucağından çağırdığımda kollarını uzatıp bana gelmesini öğrensin istiyordum öğrendi bayılıyorummmm

kayra tutunup kalkabiliyo 3 aydır emekliyodu zaten.beşiğinde kendi kendine tutunuyo rahatça kalkıyı .arda diyo (babasının ismi) elimi yüzüme kapatıp cee oynadığımızda ellerimi açıyo,reklamları ve yumurcak tv deki caliou ve tarçın arkadaşlarını bayıla bayıla izliyo bide elini uzatıp merhaba yapıyo.

benim kızım ela'da 1 aydır emekliyodu.dün tutunarak kalktı.hayretle izledik.reklamlara ve çizgi filme bayılıyo.alkış,bye bye yapıyo.baba,dede bazende anne diyo.ayyy içime geri koyasım geliyo.harike bişey.. : )))

maşallah bebeklerimize

kerem birşeyi istesin işaret parmağıyla gösteriyor
resimlerden babasını annesini tanıyor

pınar
tutunup kalkıyo yürüyo tutunarak:)
baba, mama, nne nne, nene, dede diyo.. bu nne ler anne demek oluyo:):)
by by yapıyo bi de alkış...
bişeye uzanıp alabiliyo alamazsa tutup kendine çekiyo:)
5.ay bitmeden emekledi, 7.ayda ayağa kalktı kendisi ama hala yürümüyoz:)

X