Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
benimki daha anca ellerini keşfetti genelde ellerini yiyiyor uzun uzun bakıp konuşuyo elleriyle başka oyuncağa falan ihtiyacımız yok :)
dönmeyi daha hiç görmedim ama kafasını kaldırmaya çalışıyor.
aşağı yukarı hreketler aynı ayaklarını yukarı kaldırıp ağırlığını yana verip dönmeyi kesfetti ama tam değil henüz..Ama teyzeleri bir sesli kahkahası var bir dilleri var maşallah....hanfendiyle otur sohbet et..iki gündür de sesli gülüyor ve kendi sesi hoşuna gidiyor daha cok gülüyor....:)
bişi sorcam bizim dr. 6 aya kdr anne sütünden başka bişy vermein dio gerçi bende bazen meyvelerin suyunu sıkıp 1-2 çay kaşığı veriyodum ama ne biliyim bişy olur diyede veremiyorumhepimizin bebişine maşallah................
benim minik kızım da 1 aydır yuvarlanmayı (yüzüstü sırtüstü sağ sol) güsel yapıyo:):):) çember çiziyo resmen...... yüzüstü yatınca kollar önde baş yukarda ayaklarını dayarsak kendini sürüklüyor...... ben de ööle yapıyom:) işkenceci anaaaa.... zaten bebek 1 aylıktı bende silndir yastıklar var onların üstüne başını koyup yuvarlamayı öğretti babası.... yani çocuk az çekmiyo baba ve anneden:) gel deyince o tarafa doğru atılmayı, ellerini kaldırmayı öğretti anannesi... şimdi bi buna adım atmaı ekliyoz... babası kollarından destek yapıp 1 kaç dk yürütüyo ben de karşısından gel diyom:) çocuk artık gel sesini duyunca yatıyosa bile adım atıyo heheh... koşuladık resmen.....
e tabi bi de ağzına bulduğunu götürüyo:) artık karpuz da yemeye başldı hatta dün gece meme emmedi karpuz yedi.... elinden aldık bastı çığlığı.... video çektik ama nasıl eklicem ki boyut çok
salyalar bizde de var.... kötü bişiy sanmıştım demek ki deilmiş.... şimdiik bu kadar....
bişi sorcam bizim dr. 6 aya kdr anne sütünden başka bişy vermein dio gerçi bende bazen meyvelerin suyunu sıkıp 1-2 çay kaşığı veriyodum ama ne biliyim bişy olur diyede veremiyorum[/QUO
bizim dr da verme dedi de ben bakışlarına dayanamayıp verdim:) sonuçta vitamin meyve... ööle sıkıp vermiyom elimle tutup kiraz emdiriyom eline karpuz veriyom:):):) ama aslında vermemek lazım bişiy olacağı için deil memeyi bırakır diye...
bişi sorcam bizim dr. 6 aya kdr anne sütünden başka bişy vermein dio gerçi bende bazen meyvelerin suyunu sıkıp 1-2 çay kaşığı veriyodum ama ne biliyim bişy olur diyede veremiyorum[/QUO
bizim dr da verme dedi de ben bakışlarına dayanamayıp verdim:) sonuçta vitamin meyve... ööle sıkıp vermiyom elimle tutup kiraz emdiriyom eline karpuz veriyom:):):) ama aslında vermemek lazım bişiy olacağı için deil memeyi bırakır diye...
ay amann Allah korusun çok korkuyorum bizim oğlanda bazen meme alırken kendini geriye atıyo ay diyotum bu memeyi bırakıyo herhalde en büyük korkum bu oldu bu aralar inş. bırakmaz:Saruboceq: