***2009 Mayıs Kuzularının Dogum Hikayeleriiii***

Uzun ve zorlu bi bekleyişti bizimkisi....
Biraz gözyaşı biraz sürprizle dolu...
Yıl 2007 tedavisiz bebğimiz olamayacaını ogrenmiştik eşimle...yumurtlamamda bi sorun vardı..ilaç tdavisiydi bası cwp vermezse iğne oda olmazsa aşılama sonrası tup bebek...once yıkıldım..eşim hep tesellı ettı benı annem hep destekçimdi...
baslamıstık tedavıye ilk ay..ikinci..üç...beşş...derken yoktu bı sonuc ..her ay regilimi gordukce gozyası ve her yenı ay yenı bı umuttu benım için...neysekı olmadı melegım gelmedı o yıl..tedavıye bı sekılde ara wermiştik...korunmayıda bıraktık nesıl olsa tedavısız olmıcak demişti dr cok zordu...ve 5 ay sonra hamıle oldumu ogrendım..şaşkındım...daha o saskınlımı atamadan 2 aylıkken henuz melegımın benı bıraktıını o minicik kalbinin içimde atmayı bıraktıını ogrendım..yı kıl dım...ve tekrar bır korunma ambargosu....tam 6 ay...6 ayı bıtırdıkten sonra tekrar korunmayı bıraktık eşimle veee ılk ayımızda hamile kalmıstım..haytret verıcıydı...şaşkın endişeliydım ya aynı şey olursa diye cok korktum ama ki yersizmiş anşadım.....9 ay endişe içinde gectı gıyebılırım..ama sonunda dewırmiştik meleğimle 9 ayı....bır oglum olucaktı nasipse.....
beklenen gun gelmişdi dr 13MAYIS demişti...13 mayıs 2009 un 13mayısı getırecektı oglumu bana...bı oncekı gun uyku gırmedı gozume heycan dolu bekleyiş....sabah erkenden gıttık hastahaneye...yatış işlemlerımız oldu...ve o uzun bekleyiş başladı..içimde heycan mutluluk korku endişe...karmakarısıktım..eşim hep yanımda .....cok az kalmıstı..ben genel anestezı ıstemiştim..amelıyattan 15 dk once yanıma gelen anestezı uzmanı oyle seker oyle babacandıkı benı 10 dk da tawlayıp epıdurale ıkna etmeyı basarmıstı...artık amelıyata hazırlanıcakatım...ebemız geldı odaya ....herkezı cıkardı eşim hariç o kalsın dedim....amelıyat elbısemı gıydım ..damar yolum acıldı..sondam takıldı....ve hazırdım...oglumla kavusmaya onu ılk gormeye sesını duymaya cok az dakıkalar kalmıştı..heycanlıydım....
ve tekerleklı sandalyeyle geldıler..eşime sarıldım sıkı sıkı ben gelene kadar oğlumuza ii bak dedim...öptüm...dıger tum bekleyenlere el salladım...bekleyın yarım saate gelıcem....
we içerdeydım..herkez kapının dısında kaldı ben içerde...korkuordum sanki...
anestezı uzmanı oyle şen şakraktıkı butun korkum onu gorunce gıtmıştı sankı..benle şakalasıor gulduruor muhabbet edıoryu...belden iğnemi yaptı ve uyustum ewet hazırdım..dr um gırıd içerı nbr kız bak kavusuon bıtıo artık tum endıselerın deı gulerek...
ayaklarım uyusuordu bı sıcaklık...az kalmıştı YAĞIZIM gelıcektı bırazdan...
basımda anestezı uzmanı ve ebemız..bız muhabbetteydık o arada muzık ıstedım...actılar..fonda serdar ortac calıoru...ve bı cığlıkkkkkkk...anestezı uzmanı ümit beyy bu bı erkek oldu dıe bagırdı:))basımdakı hemşireler annesını karnına işedı bu oglan dıye gulusuolardı..seı oyle kuwwetlıydıkı ,anne bak geldım sonunda dıordu meleğim sanki....amelıyathane ınledi...daha gorememiştim onumdekı perdeden....wee işte azıze ebe getırdı yanıma..sımsıyah saclı beyazca bı oglan ağlıordu karsımda..HOSGELDIN ANNEM dedım ....HOSGELDIN DUNYAMA......
TUM endişelrim bitmişti sonunda sağlıklıydı meleğim...endişeler yerını gozyasına bırakmıştı..mutluydum...
ümit bey dıkılırken sana bı iğne yapayım 15 dk uyu dedi...olur dedım..gozumu actıımda hızla cıkarttılar benı amelıyathaneden..korıdordaydım eşim geldı,sarıldı OĞLUMUZ SAĞLIKLI dedi oğlumuz cok guzel cnm.....
ve odamızdaydık..kucaıma werdıler YAĞIZIMI o kokusu o bakışı herseye bedel öyle guselkiii... öyle masum duruordukı karsımda...benımsın canımsın herseyımsın anenemm...SENI bıze werdiğİ kavusmayı nasıp ettiği için Rabbıme bınlerce kez sukurker olsun... HOŞGELDİN MELEĞİM,ewimize NESE SES MUTLULUK GETIRDIN...HOSGELDİN DUNYAMIZA ANNEM....

canım ne mutluki sonunda sabrının sonucunu aldın bundan sonra Allah size sağlıklı uzun ömür versin.Valla gözlerim doldu

biraz uzun mu olmuş ne? kaptırmışım galiba kendimi:kedi: eh vaktiniz olursa, nacizane doğum hikayemi okursunuz inşallah.

siribron ve cerencim çok şkr ki mutlu sona ulaşmışsınız...hepimiz değişik badireler atlatmışız yaa..bu doğum hikayelerinde ortaya çıktı....Allah bebişlerimizin kıymetini blelim diye biraz bizi sınadı sanırım..ne mutlu ki sonunda hepimizin yüzü güldü..
Allah bebişlerinizle size uzuun ömür versin inş kızlaaarra.s.

zorlu yollardan geçmişsiniz kızlar ama çok şükür kollarınızda şimdi melekleriniz Allah onlara uzun ve sağlıklı ömür versin
ben de yazacağım ama fırsat bulamıyorum bir türlü

melincim bengicim şukur hepimize meleklerımız ozlemlerımız kollarımızda..şimdiki haylazlıkları uykusuz gecelerde hep o anlar aklıma gelıyorr..ben cok bekledım bu uykusuz gecelerı...bu yorgun gunleriii....Rabbım hepımızın meleklerını korusun...

siribron ve cerencım hıkayelerinızı okurken cok duygulandım allah evlatlarımızı bızden ayımasın hıcbızaman

zorlu yollardan geçmişsiniz kızlar ama çok şükür kollarınızda şimdi melekleriniz Allah onlara uzun ve sağlıklı ömür versin
ben de yazacağım ama fırsat bulamıyorum bir türlü

siribron ve cerencım hıkayelerinızı okurken cok duygulandım allah evlatlarımızı bızden ayımasın hıcbızaman

sağolun kızlar. amin inşallah!!:Saruboceq:

Hhikayeleri okurken çok ağladım.Allah hepimizi hayırlısıyla kurtardı. diğer tüm hamişler de sağlıkla kurtulurlar inşallah
benim hikayem:
eşimle 4 yıldır evliyiz.3 yıl bebek düşünmedik.çalışma şartları derken.aslında bana kalsa 2 yıl daha düşünmüyordum.çünkü bir köyde zorunlu hizmet yapıyorum ve 2 yıl sonra bitecek.ama eşim çok istiyordu.ve geçen sene ağustosta çalışmalara başladık.hemen ilk denemede olmaz heralde diye düşünürken hamile kalmıştım bile.ilk 3 ay zorlu geçirdim bulantılardan dolayı.sonra bebeğim beni hiç üzmedi.normalde doğum tarihi 21 mayıstı.ama ben sezeryan istiyordum ve 11 mayısa gün verdi.ama 7 mayıs günü ağrılarım vardı nstye girdiğimde hafif sancılar göründü. doktorum 3 gün beklemeyelim istersen alırım yarın dedi. elim ayağıma dolaşmıştı ne yapacağımı şaşırdım panik oldum,eşimle konuştuk ve 8 mayıs günü sezeryan olmaya karar verdim. sabah saat 10da hastanedeydik.yatış işlemleri yapıldı ve damar yolu açılacaktı.aptal hemşire beceremedi. başka hemşire geldi başka yerden açmaya çalıştı.ben iyice stres oldum.nerdeyse bayılacaktım.fenalaştım.çok kötüyüm dedim.eşim başımda benim o halimi görünce ağlıyor bir yandan elimi tutarak bana teselli veriyordu.yaklaşık 10 dk sonra bayılmadan bu durumu atlattım. hemşirelerden biri gelip sen daha damar yolu açılırken kötü oluyorsun.nasıl spinalle doğum yapacaksın dedi. o anda beni bir panik sardı.çok korkmuyordum mutluydum.odamda annem,babam,ablam,yiğenim,eşim,kayınvalidem,kayınpederim bekliyoruz.ben hemşire beni alıp götürecek diye korkuyorum her gölgeden.sonra geldi hemşire beni hazırladılar. çok mutlu ve gülerek girdim ameliyathaneye.ama içerisi çok korkunçtu.suratsız birçok insan hemşireler hastabakıcılar.ben heycandan ölcem bir kişi bile telkinde bulunmuyo herkes birbiriyle sohbet ediyo.yapayalnız ve çoook çaresiz hissettim kendimi orda. anestezi uzmanı iğneyi yaptı belimden. sonra doktorum geldi.bacaklarım uyuştu.ve ameliyat başlamıştı.doktorum ağrın var mı dedi. benim sol tarafımda.inanılmaz bir ağrı oldu.bacaklarım uyuşmuştu ama ağrıyı çok kötü hissettim.öyle söyleyince tamamen uyuttular beni.keşke ağrım yok deseydim katlansaydım.bebeğimin doğduğu anı göremedim. sadece hatırladığım görüyorsun dimi bebeğini diye biri konuşuyodu başımda.ameliyathaneden çıktığımda yine sancılarım berbattı.eşimi gördüm ilk beni bekliyordu.ben bacaklarımı kıvırmak ayağa kalkmak istiyordum.yalvarırım beni kaldırın diyordum.odama geldim bir baktım bebeğim yatağında.ben daha doğurmadım sanıyorum.bebeğime bakıcam dedim bir yandan inliyorum bir yandan bebeğimi istiyorum.bebeğimi gördüm.harika bişeydi o benim 9 ay karnımda taşıdığım bitanecik meleğimdi. onu gördüğümde hissettiğim duygular çok karmaşık ama mükemmeldi. esmer bir bebek bekliyordum ama kumraldı.canımdı.benden onu ayırmışlardı ve tek beden olmaktan ayrılıp iki farklı vücut olmuştuk.onu gördükten sonra 2 saate kadar ağrılarım da geçti.emzirmeye de başladım. dünyanın en mutlu insanıydım. bir de dışarda hala hayat devam ediyordu.ben sanki hayat durmuş sanıyordum.ve herkes bebeğimi bekliyor diye düşünüyordum.küçük prensesim artık bizimle.bize gülücükler atıyor. onun gülümsemelerini dünyada hiçbişeye değişmem
canım kızım BERıLim.seni çok seviyorum

14 haftalık hamileyim allah nasip ederse bende mayıs annesi olcam. hikayeleriniz o kadar etkiledi ki beni ağlamaktan gözlerim şişti allahım evlatlarımızı bizlere bağışla yarabbim

allahım benim doğumumda çok zor oldu ama muhteşem birşey hala düşündükçe tüylerim diken diken oluyor iyiki doğurmuşum kuzumu yaa. o ağlama sesi kulaklarımdan hiç gitmez doğar doğmaz saate bakmıştım sancılarla insan ölüyorum diyor ...ama oğluşum için herşeye değermiş annesinin bitanesi yerim ben kuzumuuuuuuu

kızlar darısı başımıza ağlayarak okudum ikinci sayfaya kadar diğerlerini okuyamayacağım çok etkileniyorum çünkü bizede dua edin de geçsin bugunlerde bebişimizi kucağımıza allalım

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…