- 23 Ağustos 2007
- 24.020
- 122
- Konu Sahibi civciv1981
üzerine tıklayınca gözüküyorrr çok güsel gülhan cnm güle güle giysin yanlızz oğulcanın resimlerini bekliyorum hala yaa en tazesindennn
bende böle tulum alacam inş.
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
sağolasın sibelcim.Kuzum çok güzel bunlar ben hangi site olduğunu biliyorum çünkü tesadüf aynı modelleri beğenmiştim :kedi: 17 tam oluyor kuzum merak etme.Güle güle giysin tosunum iyi günlerde
Sorma Aslıcım tam erkek adam oldu zaten bayramda el öperken çekicem zaten koyarım buraya
sağol canım benim. sizin cicileri de bekliyoruzkaydirigubbakcemile2Ayşecim sizinde ayakkabılar çok güzel
benim kızımda 16 numara giyyiyor tam oluyor
sağolasın canım. inşallah.amanda amannnn :) defileyemi cikicakmiş bizim kuzularrrrrrr zemuszemus
sibelcim,gülhancim,tülaycim,cerencim,pinarcim güle güle kullansin bocuklarinizzz a.s. nice mutlu bayramlar gecirsinler inşaAllahhh
ayyy YERİM BEN BUNU YA ÇOK TATLIYA ALLAH SAKLASIN TATLIŞ ÇOK GÜZEL AMA BUNU BEBİŞE GYDIRINCE TAKMAYI UNTMAYIN:teytey:
oy çok yakışıklı olacak bayramda damadım güle güle giysin bol harçlık toplasın
kız PINAR çok zevklisin çok tatlı olacak Defnoş unEvet teyzoşlaaaaarrr bunlarda benim kızımın ilk bayramlıkları zemuszemus İçine de beyaz badi ile beyaz muz çorap giydirmeyi düşünüyorum. Beğendiniz mi bakim :kedi:
kız nerden aldın ayakkabıları banada yazsana Türkize de alayım çok güzellermiş
pınar ayakkabılara bittim tatlım yaaaa süper bişe
defneye ço yakışacak güle güle giysinn,,
bende heycanlandım şimdi bak hemen alayımm
amanda amannnn :) defileyemi cikicakmiş bizim kuzularrrrrrr zemuszemus
sibelcim,gülhancim,tülaycim,cerencim,pinarcim güle güle kullansin bocuklarinizzz a.s. nice mutlu bayramlar gecirsinler inşaAllahhh
sağolasın sibelcim.
bu arada el öperken foto çekmek iyi fikirmiş:roflol:
sağol canım benim. sizin cicileri de bekliyoruzkaydirigubbakcemile2
sağolasın canım. inşallah.
pınar canım defnoşun cicileri de çok güzelmiş. mutlu günlerinde giysin inşallah.
oyy oyyy süper ciciler... erkeklerimiz tam damat olucak anlaşılan hepsi güle güle giysin kuzucuklar..kızlar deseniz birer prensess :))
oy çok yakışıklı olacak bayramda damadım güle güle giysin bol harçlık toplasın
kız PINAR çok zevklisin çok tatlı olacak Defnoş un
Tülay alıntı yaptım çıkmamış çok güzel elbiseler şıkıdık şıkıdık olcak bebşin ısırırım valla bakk
canım özelden yazayım şimdi adresi.oy çok yakışıklı olacak bayramda damadım güle güle giysin bol harçlık toplasın
kız PINAR çok zevklisin çok tatlı olacak Defnoş un
Tülay alıntı yaptım çıkmamış çok güzel elbiseler şıkıdık şıkıdık olcak bebşin ısırırım valla bakk
a.s.Ayşecim dedğin gibi bağcıklı olduğu için sorun olmaz hemde büyük olması iyi olmuş biraz daha fazla giyer en azından.
Gülhancım bayıldım Boranın cicilerine ayakkabılar bi ayrı güzel iyi günlerde giysin yakışıklım.
çok ciciymiş canıma.s.
bunlarda cıcılerimi kirletirsem esofmanım.