- 23 Ağustos 2007
- 24.020
- 122
- Konu Sahibi civciv1981
bu da bizim cicimiz,minik serranın ilk bayramlığı,bütün mayıs bebeklerinin cicileri hayırlı olsun alkisalkisalkis
çok güzel yaaa güle güle giysinnn
zaten kızlar çuval giyse yakışırrrr
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
bu da bizim cicimiz,minik serranın ilk bayramlığı,bütün mayıs bebeklerinin cicileri hayırlı olsun alkisalkisalkis
heheh en cok hangısını begendım nazlının elbıseyımı :roflol::roflol:
ben de kendi kendime hayırlı olsun diyeyim bari :)
pınar ve gülhancım ciileriniz harika.pınarcım bi bakayım pumaya falan küçük varsa alayım.güge güle giysin kuzucklarım nazarlık takın mutlaka
aman allahım ne güzel şeyler almışsınız güle güle giysin bebişler
:hooray: Hepsi çok güzel kıyafetlerin ama bunları özellikle çoook beğendim,zaten Zara nın bütün kıyafetleri süper,tam tarz olacak bebiş,mutlulukla giysin inşallah!
kızlar yiyenlerim bayramlıklarını güle güle giysin:)) pınarcım defne tam prenses olacak güzel yiyenim benim
bunlarda cıcılerimi kirletirsem esofmanım.
bunlarda bızım bayramlıklarımızz teyzeleriiiii:kedi:hihoyyythihoyyyt
ıyıkı teyzemizzz mewsımlık tulum almışş yoksa gıycekbişi bulamdydım uzun kollu:sinifsinif:
zorla hayırlı olsun dedirtmişiz be kaydirigubbakcemile3 ,sağolun kızlar teşekkür ederiz,hepinizinki hayırlı olsun
ıyıkı teyzemizzz mewsımlık tulum almışş yoksa gıycekbişi bulamdydım uzun kollu:sinifsinif:
canım güle güle giysin bebişin çok güzel renkleri var elbiseninzorla hayırlı olsun dedirtmişiz be kaydirigubbakcemile3 ,sağolun kızlar teşekkür ederiz,hepinizinki hayırlı olsun
bızım mayıs bebışlerı cok şanslı bayramlıkları bıle cok guzzel butun kuzular iyi gunlerde gıysın erkek kıyafetlerınde ceşit az aslında ben oglusuma zor buldum ,
sibel ve incıhan sızın ogluşların kıyafetlerı harıka
tüm guzel mayıs bebişlerı ıyı gunlerde gıysın cicilerşni
aayyy bayıldım yaaa tam gencckızzz kıyafetııııkaydirigubbakcemile5Evet teyzoşlaaaaarrr bunlarda benim kızımın ilk bayramlıkları zemuszemus İçine de beyaz badi ile beyaz muz çorap giydirmeyi düşünüyorum. Beğendiniz mi bakim :kedi:
bunlarda bizim bayramlıklarımızz:)