2009 mayıs bebişlerinin ilk bayramlık cicileri :))

bu da bizim cicimiz,minik serranın ilk bayramlığı,bütün mayıs bebeklerinin cicileri hayırlı olsun alkisalkisalkis

1000752y.jpg

çok güzel yaaa güle güle giysinnn:nazar:

zaten kızlar çuval giyse yakışırrrr

semraa leynn defilemi varrr harikaaaa valla güle güle giysin nazlım burağımm

heheh en cok hangısını begendım nazlının elbıseyımı :roflol::roflol:

delikafaduldendelikafaduldendelikafaduldendelikafadulden hayır cnm en çok burak ınkileri beğendim kaydirigubbakcemile3
ama aldığım elbisede pek bi afilli duruyomuş bee kaydirigubbakcemile3
bu arada hani ayakkabılarrr ??

ben de kendi kendime hayırlı olsun diyeyim bari :)

cnm kusura bakma gerçekten bayram üstü olduğu içi,n bende geçmişe bakamadım hayırlı olsun sizin elbisede güle güle giysin kuzcuk Şeniz

zorla hayırlı olsun dedirtmişiz be kaydirigubbakcemile3 ,sağolun kızlar teşekkür ederiz,hepinizinki hayırlı olsun

bunlarda bızım bayramlıklarımızz teyzeleriiiii:kedi:hihoyyythihoyyyt
ıyıkı teyzemizzz mewsımlık tulum almışş yoksa gıycekbişi bulamdydım uzun kollu:sinifsinif:

Eklentiler

• $efe 004.jpg
    $efe 004.jpg
    89 KB · Görüntüleme: 27
  • $efe 005.jpg
    $efe 005.jpg
    86,2 KB · Görüntüleme: 37
  • $efe 006.jpg
    $efe 006.jpg
    87,4 KB · Görüntüleme: 39
pınar ve gülhancım ciileriniz harika.pınarcım bi bakayım pumaya falan küçük varsa alayım.güge güle giysin kuzucklarım nazarlık takın mutlaka

aman allahım ne güzel şeyler almışsınız güle güle giysin bebişler

:hooray: Hepsi çok güzel kıyafetlerin ama bunları özellikle çoook beğendim,zaten Zara nın bütün kıyafetleri süper,tam tarz olacak bebiş,mutlulukla giysin inşallah!

kızlar yiyenlerim bayramlıklarını güle güle giysin:)) pınarcım defne tam prenses olacak güzel yiyenim benim

Çok tşk ederiz teyzoşlarımız a.s.

dsc00281l.jpg

bunlarda cıcılerimi kirletirsem esofmanım.

bu da bizim cicimiz,minik serranın ilk bayramlığı,bütün mayıs bebeklerinin cicileri hayırlı olsun alkisalkisalkis

1000752y.jpg

bızde kıskandık bizene bızde eklıyeyım cıcılerımızı :)))
nazlıdan başlıyalım bu elbisemiz hülya teyzesinin hediyesı teşekkur ederiz sütannesi

ıyıkı teyzemizzz mewsımlık tulum almışş yoksa gıycekbişi bulamdydım uzun kollu:sinifsinif:

Ay hepsi harikalar ya. Güle güle giysin kuzucuklarım a.s.

zorla hayırlı olsun dedirtmişiz be kaydirigubbakcemile3 ,sağolun kızlar teşekkür ederiz,hepinizinki hayırlı olsun

kaydirigubbakcemile3kaydirigubbakcemile3kaydirigubbakcemile3 kız biz zorla bişi söylemeyiz gönlümüzden geldiği için söyleriz emin ol ŞenizŞeniz

oyyy güle güle giysinnn kuzucum cnm ŞenizŞeniz

canım güle güle giysin bebişin çok güzel renkleri var elbisenin

ayakkabılarına bayıldım küçük adamınn

bızım mayıs bebışlerı cok şanslı bayramlıkları bıle cok guzzel butun kuzular iyi gunlerde gıysın erkek kıyafetlerınde ceşit az aslında ben oglusuma zor buldum ,
sibel ve incıhan sızın ogluşların kıyafetlerı harıka
tüm guzel mayıs bebişlerı ıyı gunlerde gıysın cicilerşni

Saolasın canım opuyorumnanaktan

1000752y.jpg

Çok güzel bir elbise güle güle giysin kuzun

Sizinde ayakkabılarınıza bayıldım çok tatlı yağız efem güzel günlerde giysin

buda dıger elbisemiz

buda hava soguk olursa yagmurlugumuz

Semoşum kuzularının cicileri çokkkk güzel ama kızının yağmurluğu bi başka güzel bayıldım valla gözüm zaten hep kız cicilerine takılıyor çok heves ettim yapacam bi tane kız kaydirigubbakcemile3

tesekkurler teyzoşlarımız
sibel bencede yap kız cocukları ayrı ya hatta ben 3 yıl sonra tekrar istıyorum kısmet bakalım kızmı erkekmı olur veya yine ikizmı

Tesekkurler teyzeleriiiiiiopuyorumnanaktan
SEHER INCİİİİİ ABETULLL COKS GUSEL CİCİLERRR ıyı gunlerde gıysın bebişlerrrrrrŞenizhaklısın sibell bırertanede kız lazımm baksana bacım su kıyafetlerın gusellıgıneeee ımrenıo falla ınsann bende yapcam bı kızzzkaydirigubbakcemile3bu hatunlar ımrendırıyo ınsanııı:teytey:

herkese iyi bayramlar şimdiden.biz yarın sabah memlekete gidiyoruz.bebeklerin cicilerini bayramda fotoğraflayın bi de öyle görelim bence alkisalkisalkis.öpüyorum tüm melekleri

oyy esencimm çokkk cici şeyler almışsınn hele pantolonuna bittim bittimmm süslü kızına maşAllahhhh güle güle giysinn :)

hepinizin cicileri hayırlı olsun. artık içi dolu fotoğraflarını da bekliyoruz:))
memlekete gelince,(yani medeniyete gelince:)) kuzuma yeni ciciler aldık. babaannesi finansmanını sağladı:)) herif oldu oğlumopuyorumnanaktan. resimler pek yakında.... :))

Evet teyzoşlaaaaarrr bunlarda benim kızımın ilk bayramlıkları zemuszemus İçine de beyaz badi ile beyaz muz çorap giydirmeyi düşünüyorum. Beğendiniz mi bakim :kedi:

img2590l.jpg

img2592f.jpg

img2593j.jpg

img2591z.jpg
aayyy bayıldım yaaa tam gencckızzz kıyafetııııkaydirigubbakcemile5

p1020236bm.jpg

bunlarda bizim bayramlıklarımızz:):nazar:

bu pantolunu bende wenice de görmüştüm ve bayılmıştım ya zaten böyle hep güzel şeyleri kızlara yapıyolar erkeklere değişik diyebileceğimiz hiçbirşey yok oğluma doğru düzgün birşey bulamadım bulduklarım ya çok küçüklerdi yada çok büyük ...bu pantolonda senin kızına çok yakışmıştır güle güle giysin cicilerini opuyorumnanaktan

ay bunların hepsi birbirinden güzel. bugün hepsi çook tatlı olmuşlardır eminim. Allah nazarlardan korusun kuzularımızı.

X