2009 mayıs bebişlerinin ilk bayramlık cicileri :))

ayşecim 17 numaramı tam geliyormuş bizimkilerde 19 numara bende yeni aldım ama büyük geldi.ne bileyimya mağazadakiler 19 numara en küçüj diyince:KK43:(bende pazartesi aldıklarımı eklerim.

siboş öyle dedi canım. evde önceden alınan veya hediye gelen bir sürü ayakkabı var ama hep büyüktü. bende sibelde görünce şaşırdım. sordum,17 numara tam geliyor dedi. 17 numaraya 10cm olarak ölçü vermişler. gerçi ben 18 aldım ikisinide,17 yoktu . onada10,5cm demişler. ölçtüm oğluşun ayağını, olur herlade 10,5.
senin cicileride bekliyoruz tatlım.

kızlar, bunlarda oğluşumun ayakkabılarıkaydirigubbakcemile3 buralarda bulamamıştım,nettenden sipariş versem olurmu olmazmı o micik ayaklarına bilmiyordum. siboş 17 numaranın tam olduğunu söyleyince bende netten sipariş verdim. elime geçmedi daha ama,kargoya verilmişzemuszemus

Güle güle giysin kuzucuk a.s.

Evet benim kızıma da 16 numara tam oluyor. 17 erkek bebişlerimiz için tam a.s.

ayşecim 17 numaramı tam geliyormuş bizimkilerde 19 numara bende yeni aldım ama büyük geldi.ne bileyimya mağazadakiler 19 numara en küçüj diyince:KK43:(bende pazartesi aldıklarımı eklerim.

Canım Adidas ve pumalar 19'dan başlıyor. Ama Nike'da 15 numara bile var. Defnoş'a 16, Yağız'a 17 oldu mesela. Adidas'ta bi tane beğenmiştim 19'dan başladığı için alamadım :çok üzgünüm:

kızlarr cok gusel kuzucukların bayramllıklarıı gule gule gıysınlerr...
kız sıbel yagız tam kucuk adam olcak ha bayramda yerım onu ben yerım gıymış resımlerınıde beklıoz haa
ayse canım cok yakısmıs tosunumaaa....

kızlar aldıklarınıza bayıldım. bizde yarın çıkıp alıcaz inşallah ama ekleyebilirmiyim bilmiuorum. güle güle giysin bebişler.
ay gerçekten çok heyecanlandım şimdi oğluşuma ilk defa bayramlık alıcamya içimde acaip bir sevinç var tuttamıyorum kendimi valla.

Evet teyzoşlaaaaarrr bunlarda benim kızımın ilk bayramlıkları zemuszemus İçine de beyaz badi ile beyaz muz çorap giydirmeyi düşünüyorum. Beğendiniz mi bakim :kedi:

img2590l.jpg

img2592f.jpg

img2593j.jpg

img2591z.jpg

Sağol teyzesüüüü a.s. Gerçi kayınvalidem bozuldu görünce. Hiç bebek gibi giydirmiyomuşum. Şöyle süslü püslü bi elbise niye almamışım. Sevmiyorum ben kuzumda o tarz dedim bozuldu biraz kaydirigubbakcemile3

Sağol teyzesüüüü a.s. Gerçi kayınvalidem bozuldu görünce. Hiç bebek gibi giydirmiyomuşum. Şöyle süslü püslü bi elbise niye almamışım. Sevmiyorum ben kuzumda o tarz dedim bozuldu biraz kaydirigubbakcemile3

valla annem gördü çok beğendi dedki kızıda onun gibi çılgın olacak büyüyünce dediiihihoyyyt

pınarcım güle güle giysin defnoşş...kaynanalar zaten her moka burunlarını sokmasalar çatlarlar...sen bildiğin yoldan şaşma :))

pınarcım güle güle giysin defnoşş...kaynanalar zaten her moka burunlarını sokmasalar çatlarlar...sen bildiğin yoldan şaşma :))

Sağolasın canım a.s. Valla haklısın. İlk bayramlık almışız. Ne insanın şevkini kırıp bi bahane buluyosun dimi :eek:klava:

kız pınarrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrr
nerden buluyon bunlarııııı
aaayyyyyy bittimmmmmmmmmm
süper kız bu ciciler
eee be alşıverişe çıktım da bişi bulamadım ya
6.aydan başlıyomuşmuş
sense ne güzel ciciler almışssın
Güle güle iyi günlerde kullansın Defnecik
Zevkli hatunsun vesselam

kızlar, bunlarda oğluşumun ayakkabılarıkaydirigubbakcemile3 buralarda bulamamıştım,nettenden sipariş versem olurmu olmazmı o micik ayaklarına bilmiyordum. siboş 17 numaranın tam olduğunu söyleyince bende netten sipariş verdim. elime geçmedi daha ama,kargoya verilmişzemuszemus

Kuzum çok güzel bunlar ben hangi site olduğunu biliyorum çünkü tesadüf aynı modelleri beğenmiştim :kedi: 17 tam oluyor kuzum merak etme.Güle güle giysin tosunum iyi günlerde

kızlarr cok gusel kuzucukların bayramllıklarıı gule gule gıysınlerr...
kız sıbel yagız tam kucuk adam olcak ha bayramda yerım onu ben yerım gıymış resımlerınıde beklıoz haa
ayse canım cok yakısmıs tosunumaaa....

Sorma Aslıcım tam erkek adam oldu zaten bayramda el öperken çekicem zaten koyarım buraya

kızlar aldıklarınıza bayıldım. bizde yarın çıkıp alıcaz inşallah ama ekleyebilirmiyim bilmiuorum. güle güle giysin bebişler.
ay gerçekten çok heyecanlandım şimdi oğluşuma ilk defa bayramlık alıcamya içimde acaip bir sevinç var tuttamıyorum kendimi valla.

Sorma tatlım ya onlara bayramlık aldığımız günleride gösterdi rabbim çok şükür :Saruboceq:

Evet teyzoşlaaaaarrr bunlarda benim kızımın ilk bayramlıkları zemuszemus İçine de beyaz badi ile beyaz muz çorap giydirmeyi düşünüyorum. Beğendiniz mi bakim :kedi:

img2590l.jpg

img2592f.jpg

img2593j.jpg

img2591z.jpg

Çok hoş bacım ya bayıldım tek kelime sen kaynanayı salla tam defnoşumun tarzı ayakkabılara bayıldım ayrıca.Güle güle giysin kuzum elime öpmeye gelsin bayramda gelinim yoksa darılırım :eek:lmaz:

kız pınarrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrr
nerden buluyon bunlarııııı
aaayyyyyy bittimmmmmmmmmm
süper kız bu ciciler
eee be alşıverişe çıktım da bişi bulamadım ya
6.aydan başlıyomuşmuş
sense ne güzel ciciler almışssın
Güle güle iyi günlerde kullansın Defnecik
Zevkli hatunsun vesselam

Sağolasın Özlem'cim. Sevindim beğenmenize hihoyyyt Zara'dan aldım canım. Zaten 6-9 aylık aldım. 3-6'lar olmuyo artık Defnoş'a kafamçokkarıştı

Çok hoş bacım ya bayıldım tek kelime sen kaynanayı salla tam defnoşumun tarzı ayakkabılara bayıldım ayrıca.Güle güle giysin kuzum elime öpmeye gelsin bayramda gelinim yoksa darılırım :eek:lmaz:

Sağol bacım Şeniz Salladım zaten. Herşeye bi bahane akannehir Geliriz geliriz merak etme sen kaydirigubbakcemile3 Ayakkabıları gördüm bittim zaten akannehir 15 numaradan başlıyo valla minicikleri var. Ne güzel şeyler yapıyolar ya hihoyyyt

X